Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2022 01 28, 13:30)
tai gal ir gerai, kad netapai Lietuvoje vyr. mokytoja unsure.gif Ačiū Dievui wub.gif

Tikrai kad. Ko tokia mokytoja vaikus mokytų- kaip Tėvynės nekęsti?
O ji mat dėl menkos 700 eur algos į mokytojas nėjo biggrin.gif . Mokytoju dirbti dar reikia pašaukimo, bet ji nežino su kuo jis valgomas.
Atsakyti

čia, kas rimtai su tekstais reikalų turi, tuo patikėjo? Na, nebent tu biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Žinok gali būti tiesios, aš, pvz, tikrai nepamenu savo visų rašytų pranešimų ir straipsnių. Be šansų.

Tiesa, vieną teparašytą-bent temą-tikrai prisiminčiau :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 28, 12:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72923679" data-time="1643367003"><div><p>čia, kas rimtai su tekstais reikalų turi, tuo patikėjo? Na, nebent tu vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Žinok gali būti tiesios, aš, pvz, tikrai nepamenu savo visų rašytų pranešimų ir straipsnių. Be šansų.</p><p>Tiesa, vieną teparašytą-bent temą-tikrai prisiminčiau smile.gif</p>

O kiek tu jų parašei? Ir kiek ji neva savo straipsnių publikavo? Čia esmė.
Atsakyti

O kiek tu jų parašei? Ir kiek ji neva savo straipsnių publikavo? Čia esmė.

Net nežinau kiek :D Neaktualu skaičiuoti.

Na, kokiam Balbieriškio laikraštuke lengviau turbūt publikuot, nei kitur :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 28, 12:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72923687" data-time="1643367366"><div><p>O kiek tu jų parašei? Ir kiek ji neva savo straipsnių publikavo? Čia esmė.</p></div></blockquote><p>Net nežinau kiek biggrin.gif Neaktualu skaičiuoti.</p><p>Na, kokiam Balbieriškio laikraštuke lengviau turbūt publikuot, nei kitur smile.gif</p>

Va, būtent, kai publikuoji vienintelį "vyr. mokytojos" vardui ginti, tai bent temą žinai - o čia nieko.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 28, 10:03)
Vyrams tas giliai dzin šiaip jau 😁
<p>Va kokie +30kg gali būt ir nedzin

Chi chi chi hihihi.gif hihihi.gif
Vyro tikra meile pasitikrina tada, kai moteris priauga 30 kg.
Mano vyras mane myli tikra meile, nes ne tik, kad niekada nera liepes mesti priaugta svori, jis niekada nera apie ji net uzsimines. O jei tu issirenki kazkokius dalbajobus, kuriems rupi tik kokio tu svorio busi, nedyok Die 10 kg priaugsi, tai gi cia tik tavo bėda, kad taves vyrai nemyli tikra meile. biggrin.gif
Atsakyti

Va, būtent, kai publikuoji vienintelį "vyr. mokytojos" vardui ginti, tai bent temą žinai - o čia nieko.

Tai kad tą vyr.mokytojos vardą apgint ir kitaip galima, visko jau nepamenu, bet rengiau aplanką, ten ir renginiai, ir ekskursijos, ir metodinės medžiagos rengimas , ir pamokų stebėjimas, ir seminarai-ko tik ten nebuvo. Tai ir gavau tą vardą :D

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 28, 11:55)
O tai koks tikslas tupėt apsimetus anonimais? Niekaip nesuprantu. Kur ta varnelę reikia uždėti, kad anonimu taptum? Aš įeinu į SM, turiu kelias temas išsisaugojus favorituose, jei kažkas parašo tose temose, einu ir skaitau, ar negalima? Bet jei tu jau įžvelgi kažkokią klastą, tai gal ten tupintys tokie pat kaip tu- marsiečiai ax.gif .

O ko tu cia man raßai, durnike? Sita teksta tu turejai skirti zMoontei.
Tavo galva medinė, jeibogu biggrin.gif
Atsakyti

Chi chi chi hihihi.gifhihihi.gif
Mano vyras mane myli tikra meile, nes ne tik, kad niekada nera liepes mesti priaugta svori, jis niekada nera apie ji net uzsimines. O jei tu issirenki kazkokius dalbajobus, kuriems rupi tik kokio tu svorio busi, nedyok Die 10 kg priaugsi, tai gi cia tik tavo bėda, kad taves vyrai nemyli tikra meile. biggrin.gif

tai tavasis gal laukia, kol tas viršsvoris padarys juodą darbą,....

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 28, 12:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72923621" data-time="1643363702"><div><p>O tai koks tikslas tupėt apsimetus anonimais? Niekaip nesuprantu. Kur ta varnelę reikia uždėti, kad anonimu taptum? Aš įeinu į SM, turiu kelias temas išsisaugojus favorituose, jei kažkas parašo tose temose, einu ir skaitau, ar negalima? Bet jei tu jau įžvelgi kažkokią klastą, tai gal ten tupintys tokie pat kaip tu- marsiečiai vartotojo įkelta nuotrauka.</p></div></blockquote><p>na jai reikia tikėti, kad ir kiti čia parom kabo smile.gif</p><p>Slapta kitus pilnatinė seka biggrin.gif</p>

Bet tai jus ir esate teletabes, nes susirinkot I kruva visos tokios priplaukę. Tarp normaliu jums vietos nėra, o ir po vieną jūs - šnipštas. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 01 28, 12:43)
filologiškai skaitau.

O straipsnio pavadinimą ar atsimeni?

rimtai filologiskai doh.gif man jau greit tai keiksmazodis bus lotuliukas.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 28, 12:41)
blyn, kuom tu skaitai?   biggrin.gif  zinoma atsimenu leidini, sakiau neatsimenu kaip as ten uzvadinau ir tikslios datos, kitka zinoma atsimenu, nera ka ten atsiminti daug  biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 01 28, 12:46)
Koks nūdnas yra visokių knygų, straipsnių vergių gyvenimėlis. Vietoje to realiame gyvenime gyvendamos savo gyvenimo puslapius rašytų, o ne svetimus skaitytų nuolat biggrin.gif
Papildyta:
"sakiau neatsimenu kaip as ten uzvadinau"
skaityk, skaityk toliau filologiškai, o mes čia humoristinius vakarus turėsim biggrin.gif

nu rimtai nu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
sakiau jau jom isnaudotu savo aistra romanu rasyme, savo fantazija sgaletu islieti...
kazkoks joms stebuklas i laikrasti straipsni ideti doh.gif biggrin.gif
va i mokslini leidini papulti, va butu ko didziuotis, o cia blyn parasai bele ka ir tiek biggrin.gif

as biski pirsidejau prie vieno studento dokturanturos darbo, sukuriau appa jam,pagal jo algoritma, tai buvau biski pamineta ir man tas taip vau, o cia blyn vietines reiksmes laikrastyje straipnsis, jokio man svarbumo del jo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 sausio 2022 - 13:10
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 28, 13:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72923696" data-time="1643367765"><div><p>Chi chi chi vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Mano vyras mane myli tikra meile, nes ne tik, kad niekada nera liepes mesti priaugta svori, jis niekada nera apie ji net uzsimines. O jei tu issirenki kazkokius dalbajobus, kuriems rupi tik kokio tu svorio busi, nedyok Die 10 kg priaugsi, tai gi cia tik tavo bėda, kad taves vyrai nemyli tikra meile. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>tai tavasis gal laukia, kol tas viršsvoris padarys juodą darbą,....</p><p></p>

Tave, Amadeja diedai pamestu kak tolka, tak s razu, jei priaugtumet 30 kg. Cia jau net gincytis nera apie ką. Pamatysime kuria dar vyras mestu, postai parodys. Jusu vyru meilė uzsibaigia ju patogume. Jie is tikruju tik save myli, ne jus.
Atsakyti