Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 28, 13:09)
as biski pirsidejau prie vieno studento dokturanturos darbo, sukuriau appa jam,pagal jo algoritma, tai buvau biski pamineta ir man tas taip vau,

blink.gif blink.gif blink.gif ir kaip komisija SAVARANKIŠKĄ doktoranto darbą įvertino?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 28, 12:52)
Tikrai kad. Ko tokia mokytoja vaikus mokytų- kaip Tėvynės nekęsti?
O ji mat dėl menkos 700 eur algos į mokytojas nėjo biggrin.gif . Mokytoju dirbti dar reikia pašaukimo, bet ji nežino su kuo jis valgomas.

doh.gif atsibudai dabar tik? nejo? ejo, tik isvyko i Airija, tada kai dirbo buvo litai ne eurai mirksiukas.gif tik dziaugiasi dabar, kad neliko...aiskiau ne, gal veida nusiprausk su saltu vandeniu prades smegenys veikti geriau mirksiukas.gif

Tevynes nekesti? blink.gif oho stiprokas toks pasakymas, kuom ji grindi, kas tau tevyne landsbergis? lotuliukas.gif ufonaute esi ritmai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 28, 13:13)
  Tevynes nekesti? blink.gif  oho stiprokas toks pasakymas, kuom ji grindi, kas tau tevyne landsbergis? lotuliukas.gif ufonaute esi ritmai lotuliukas.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 28 sausio 2022 - 13:17
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 28, 12:53)
Žinok gali būti tiesios, aš, pvz, tikrai nepamenu savo visų rašytų pranešimų ir straipsnių. Be šansų.</p><p>Tiesa, vieną teparašytą-bent temą-tikrai prisiminčiau smile.gif</p>

nu tai zinoma tema atsimenu, atsimenu, kokias nuotraukas dejau ir ka rasiau, bet tikslaus pavadinimo tikrai neatsimenu, juo labiau datos tikslios, kada as ten ji nesiau i redakcija, jei dirbciau toje sirtyje, gal juos archyvuociau, saugociau isidemeciau, bet man 22metus jo neprireike atsiminti biggrin.gif
As ne viena darba parasiau per tuos metus, tik tiek, kad kiti nebuvo ispausdinti, buvo gi ir referatai ir bakalauro darbas dabar, dar darbe kiek ivairiu deliverable reikia rasyti , dokumentaciju, ataskaitu, kuriu galu man isidemeti ta straipsni? blink.gif Cia jum gal jis butu svarbus, pasididziuoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 28, 13:02)
Chi chi chi  hihihi.gif  hihihi.gif
Vyro tikra meile pasitikrina tada, kai moteris priauga 30 kg.
Mano vyras mane myli tikra meile, nes ne tik, kad niekada nera liepes mesti priaugta svori, jis niekada nera apie ji net uzsimines. O jei tu issirenki kazkokius dalbajobus, kuriems rupi tik kokio tu svorio busi, nedyok Die 10 kg priaugsi, tai gi cia tik tavo bėda, kad taves vyrai nemyli tikra meile.  biggrin.gif

as 20 kg priaugau tai kaip ir jau ant ribos meiles lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 28, 13:03)
kad tą vyr.mokytojos vardą apgint ir kitaip galima, visko jau nepamenu, bet rengiau aplanką, ten ir renginiai, ir ekskursijos, ir metodinės medžiagos rengimas , ir pamokų stebėjimas, ir seminarai-ko tik ten nebuvo. Tai ir gavau tą vardą biggrin.gif

ka turi omenyje kitaip? straipsnis , tik keli taskai, butent kiti is tu kitu isvardintu tavo dalyku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 28, 13:18)
As ne viena darba parasiau per tuos metus, tik tiek, kad kiti nebuvo ispausdinti, buvo gi ir referatai ir bakalauro darbas dabar, dar darbe kiek ivairiu deliverable reikia rasyti , dokumentaciju, ataskaitu, kuriu galu man isidemeti ta straipsni? blink.gif  Cia jum gal jis butu svarbus, pasididziuoti  biggrin.gif

A, na, kontekstas aiškus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O to publikuoto neva straipsnio klaidas "nemalonios kolegės" ištaisė? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 28, 13:20)

as 20 kg priaugau tai kaip ir jau ant ribos meiles  lotuliukas.gif

As macius ne viena urodišką šeimą, kur net baliuose diedai sugeba garsiai izeidineti savo moteris...kudas moteris svarbiausia...nesuprantu sito fenomeno...kad mol nevalgyk to ar ano , nes sustoresi.
Man tai yra kazkas virs supratimo ribos, nemeilė savo moteriai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 28, 14:02)
Chi chi chi  hihihi.gif  hihihi.gif
Vyro tikra meile pasitikrina tada, kai moteris priauga 30 kg.
Mano vyras mane myli tikra meile, nes ne tik, kad niekada nera liepes mesti priaugta svori, jis niekada nera apie ji net uzsimines. O jei tu issirenki kazkokius dalbajobus, kuriems rupi tik kokio tu svorio busi, nedyok Die 10 kg priaugsi, tai gi cia tik tavo bėda, kad taves vyrai nemyli tikra meile.  biggrin.gif

Nu matai, o tavo sielos draugė lutukė kitam kambary slepiasi nuo vyro, kad ans jos susivėlusios po nakties ar kokios atsiradusios po nakties raukšlės nepamatytų biggrin.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 28, 14:04)
O ko tu cia man raßai, durnike? Sita teksta tu turejai skirti zMoontei.
Tavo galva medinė, jeibogu  biggrin.gif

Taigi tu skaičiavai anonimus apačioj tupinčius, ne Moontė, protinguole tu mūsų.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 01 28, 12:59)
Va, būtent, kai publikuoji vienintelį "vyr. mokytojos" vardui ginti, tai bent temą žinai - o čia nieko.

jei pavadinimo neatsimeni ir dienos, kada publikuota pires 22 m tai jau kaip ir nieko lotuliukas.gif filologe tu filologe, tau jauciu tie straipsniai visas gyvenimas biggrin.gif as turiu daug idiomesniu ir reikalingensiu dalyku, ka isiminti gyvenime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 28, 14:22)
As macius ne viena urodišką šeimą, kur net baliuose diedai sugeba garsiai izeidineti savo moteris...kudas moteris svarbiausia...nesuprantu sito fenomeno...kad mol nevalgyk to ar ano , nes sustoresi.

Tau tai tikriausiai niekad jokios pastabos nepasako, bijo kad mažai nepasirodytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 28, 13:09)
Tave, Amadeja diedai pamestu kak tolka, tak s razu, jei priaugtumet 30 kg. Cia jau net gincytis nera apie ką. Pamatysime  kuria dar vyras mestu, postai parodys. Jusu vyru meilė uzsibaigia ju patogume. Jie is tikruju tik save myli, ne jus.

unsure.gif jetai negalejau patiketi, kad tokiu vyru yra, veina mano drauge, dabar jau issiskyrusi pasakojo, kad jos vyras pradejo prieskaistauti, kai si nestumo metu priaugo svorio blink.gif unsure.gif
Atsakyti

žmogaus viršsvoris (jei sveikas) yra pirmiausia jo nemeilė SAU.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 28, 13:27)
jei pavadinimo neatsimeni ir dienos, kada publikuota pires 22 m tai jau kaip ir nieko lotuliukas.gif filologe tu filologe, tau jauciu tie straipsniai visas gyvenimas  biggrin.gif as turiu daug idiomesniu ir reikalingensiu dalyku, ka isiminti gyvenime mirksiukas.gif

Bet rimtai: net neatsimeni apie ką ten rašei? blink.gif Na bent temą?

Juk kai neva rašei referatą apie Vedas, tai čia trejus metus detaliai tavo nesąmones skaitėm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 28 sausio 2022 - 13:31