QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 31, 16:47)
<p>Lutuke, na, būna gi tų jautrių temų 😁 Nieko čia nepadarysi...Bet, man bent tai netrukdo diskusijoms apie kitką ir į atlapus nekimbu, 100metų istorijų į eterį netempiu ir žmonių nepuolu. </p>
na jei jautri tema, galima apie ja paprasciausiai nesneketi ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 31, 17:02)
Tiesą pasakius, net neprisimenu tų nagų, prisimenu kaip cambala mėnesių mėnesiais apie tuos nagus šnekėjo
. Neverkiu, jei ką, gali burti ką tik nori apie mane, pritarsiu 
Papildyta:
Paprasčiausia moterys pliaže deginasi, o ne demonstruojasi. Pirtyse kaitinasi, maudosi, o plikam tą daryti geriau. Niekas nekreipia dėmesio į tas kūno formas.

Papildyta:
Paprasčiausia moterys pliaže deginasi, o ne demonstruojasi. Pirtyse kaitinasi, maudosi, o plikam tą daryti geriau. Niekas nekreipia dėmesio į tas kūno formas.
Taip ji bande Burbancia itikinti, kad tai jos nagai, kaip tu mane dabar bandai itikinti, kad mano

butent, o ne ant scenos lipa

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 31, 17:11)
Pavariau, nes apsimetinėja kažkokia estete.
Nu o kas ten darosi? Visada visko būdavo, dar vaikas būdama kelis kartus mačiau tuos su ploščiais. Kažkaip dabar nebesigirdi apie tokius iškrypėlius.
Nu o kas ten darosi? Visada visko būdavo, dar vaikas būdama kelis kartus mačiau tuos su ploščiais. Kažkaip dabar nebesigirdi apie tokius iškrypėlius.
apsimeta?

Ai neitilpau i tavo susikurta ivaizdi, tai rekejo susikurti kazka?

dzini kur tu gyvenai, nesu gyvenime maciusi