Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 01, 07:51)
Bufetava niekada neatsiprašys, išsividuriuoja čia, mažiau ant diedo varo. Taip ir stumia beprasmes dienas.

As ja pradejau gailetis biggrin.gif O uzsirovimas ant Asakos, tai isvis. Atkreipk ji patalogiskai jos nemegsta, nes jaucia, kad anam gale yra inteligentiskas zmogus. Tokia moteris, kuria ji - burbanti niekada nebuvo ir nebus. Realiai sutikusi Asaka gyvenime, burba greiciausiai vaipytusi ir vaidintu respektabilia.
Tas jos amzinas putojimasis, issidirbinejimas lygioje vietoje, pastovus subineje slieku ieskojimas, taik parodo, kad...

Tiek to...
Atsakyti

As ja pradejau gailetis biggrin.gifO uzsirovimas ant Asakos, tai isvis. Atkreipk ji patalogiskai jos nemegsta, nes jaucia, kad anam gale yra inteligentiskas zmogus. Tokia moteris, kuria ji - burbanti niekada nebuvo ir nebus. Realiai sutikusi Asaka gyvenime, burba greiciausiai vaipytusi ir vaidintu respektabilia.
Tas jos amzinas putojimasis, issidirbinejimas lygioje vietoje, pastovus subineje slieku ieskojimas, taik parodo, kad...

Tiek to...

Burbanti visų laimingų nemėgsta.

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 02 01, 12:41)
Kaip suprantu, nuorodos į informaciją lietuvių ar bet kokia kita kalba apie 11 tonų Lietuvos aukso Šveicarijoje nebus anei apie tai, kad Lietuva 2011 metais turėjo 11 tonų aukso, visa tai tėra Jūsų bum-bum.

Asaka, su didziausia pagarba, bet Jus tikrai turite jos atzvilgiu perteklinius lukescius. Cia ne tas zmogus. Jus atsimenat kada ji argumentuotai diskutavo?

SM forumo nariai, itariu, didumoje supranta, kas yra kas. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 01, 12:43)
Burbanti visų laimingų nemėgsta.

Keista, nes tarp laimingu gyventi zymiai geriau... Pasaulis grazesnis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 12:35)
O kas tu cia esi?
Zinai, as atkreipiau demesi, tu pastoviai rauniesi ant pranasesniu uz tave zmoniu...
Manai cia paviduriavusi tu paneigei, ar ka irodei... Galimai tuo tiki tu, kompleksuota bobike is interneto, kuri vienintele rekia, kad ja myli vyras, neziurint i jos kilus. Idomu, kodel?

O del Prancuzijos, mazute. Namelis, o ne butelis, yra isigytas vel gi mano vardu  mirksiukas.gif
Apie tai rasiau jau senai, paklausk uardos  mirksiukas.gif
Jei ka, vyras turi savo NT Norvegijoje. Na cia, siaip, tu gi megsti blusinetis ir atietyje bus tau pretekstas viduriuoti.

O visa kita, eilinis pirstuku durstymas i oriuka. Oi kaip tau pavidu  biggrin.gif
Isgerk valerjonu, galimai pades.
Papildyta:
Nusisauciau. Neziurint kada einu velai meigoti, pirmas pabudimas 5 val. ilgiausiai lovoje galiu isbuti iki 8.00. Jei ilgiau jausciausi it serganti, lauzytu kaulus.

o tau irgi skaudu, kad kitas myli nepriklausomai nuo isvaizdos ir kg? bigsmile.gif

sakei miegoti einat 2 val su vyru visada, nes taip patogiau del laiko skirtumu keliaujant, atsibundi 5??? gal del to tiek ir klejoji cia? unsure.gif
Atsakyti
O kas tu cia esi?
Zinai, as atkreipiau demesi, tu pastoviai rauniesi ant pranasesniu uz tave zmoniu...
Manai cia paviduriavusi tu paneigei, ar ka irodei... Galimai tuo tiki tu, kompleksuota bobike is interneto, kuri vienintele rekia, kad ja myli vyras, neziurint i jos kilus. Idomu, kodel?

O del Prancuzijos, mazute. Namelis, o ne butelis, yra isigytas vel gi mano vardu  mirksiukas.gif
Apie tai rasiau jau senai, paklausk uardos  mirksiukas.gif
Jei ka, vyras turi savo NT Norvegijoje. Na cia, siaip, tu gi megsti blusinetis ir atietyje bus tau pretekstas viduriuoti.

O visa kita, eilinis pirstuku durstymas i oriuka. Oi kaip tau pavidu  biggrin.gif
Isgerk valerjonu, galimai pades.

biggrin.gif uch kaip užkabino tamstelę.

Mano uzsiemimas mamkose - melagių gaudymas biggrin.gif , as tokiu, kaip tu ir I tave panašių nepriimu rimtai, man tik labai idomu nuimineti melagysciu sluoksnius. Jusu melagysciu tiek daug mamkose, kad jos jau susisluoksniavo. Kuo daugiau sluoksniu, tuo idomiau juos išsluoksniuoti.
Tureti NT šalyse, I kurias vaziuojama uzsidirbri pinigu - labai gerai, taip daug sutaupoma pinigu nuomai. As neklausiu kodel butent Norvegijoje. Ir taip visi zino, kad I Norvegija lietuviai vaziuoja uzsidirbti pinigėlio. Tavo vyras retas svecias namuose, nes pinigus uzdirbineja migracijoje, kaip galima suprasti is paskutiniu tavo postu. O tiek visai kitokiu pasaku sekei pries tai ir mes buvome jomis patikeje...

Ir taip, mane vyras myli nekūdą. Gali patikėti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2022 - 12:52
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 12:47)
o tau irgi skaudu, kad kitas myli nepriklausomai nuo isvaizdos ir kg? bigsmile.gif

sakei miegoti einat 2 val su vyru visada, nes taip patogiau del laiko skirtumu keliaujant, atsibundi 5???  gal del to tiek ir klejoji cia? unsure.gif

Man pofig. Tik juokinga, kai dergiasi is kitu, peza apie privalomas smutkes, kad pasijaustu tikra moterimi... O be smutkiu, ji jau neatrodo geidziama moterimi?

O koks tavo susiktas reikalas? Tu apstoviai nusisneki, nepriklausomai nuo nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2022 - 12:51
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 12:46)
Asaka, su didziausia pagarba, bet Jus tikrai turite jos atzvilgiu perteklinius lukescius. Cia ne tas zmogus. Jus atsimenat kada ji argumentuotai diskutavo?

SM forumo nariai, itariu, didumoje supranta, kas yra kas.  4u.gif
Papildyta:
Keista, nes tarp laimingu gyventi zymiai geriau... Pasaulis grazesnis.

tu rimtai nemanai, kad Asaka pati igali nuspresti su kuo kaip bendrauti? manaisi esanti uz ja protingesne, geriau pazystanti zmones?

ir vis tas sceninis show lotuliukas.gif

tik tu nelabai i laiminga panasi...su visais savo turtais graziaja seima, ideliom martelem ir vyru rimtai nerandi idomensiu pramogu, nei Supermamu forumas..? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 12:50)
biggrin.gif  uch kaip užkabino tamstelę.

Mano uzsiemimas mamkose - melagių gaudymas  biggrin.gif , as tokiu, kaip tu ir I tave panašių nepriimu rimtai, man tik labai idomu nuimineti melagysciu sluoksnius. Jusu melagysciu tiek daug mamkose, kad jos jau susisluoksniavo. Kuo daugiau sluoksniu, tuo idomiau jyos išsluoksniuoti.
Tureti NT šalyse, I kurias vaziyojama uzsidirbri pinigu - gerai, taip daug sutaupoma pinigu nuomai. As neklausiu kodel butent Norvegijoje. Ir taip visi zino, kad I Norvegija lietuviai vaziyoja uzsidirbti pinigėlio. Tavo vyras retas svecias namuose, nes pinigus uzdirbinwja migracijoje  kaip galima suprasti is paskutiniu tavo postu. O tiek pasaku sekei pries tai ir mes buvome jomis patikeje...

Ir taip, mane vyras myli nekūdą. Gali patikėti?  biggrin.gif

Misija sugalvojo. Nabage.
Tu jau neigalimane uzkabinti.
Man tik bjauru, kai tu, purvina bobse, dergiesi is tokiu nuostabiu zmoniu kaip Asaka.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 12:50)
Man pofig. Tik juokinga, kai dergiasi is kitu, peza apie privalomas smutkes, kad pasijaustu tikra moterimi... O be smutkiu, ji jau neatrodo geidziama moterimi?

O koks tavo susiktas reikalas? Tu apstoviai nusisneki, nepriklausomai nuo nieko.

ji niekur nieko panasaus nerase, kad smutkes del vyro butu, atvirksciai suprantu del jos pacios.

Mano joks, tik juokinga kai nuolat apie save meluoji, vaidindama sikanti katina, niekam ci agi nerupi, nei kada tu eini miegoti, nei keliesi, pati pasakoji ir stebiesi,kaip kiti stebisi, kai siek tiek galai nesueina biggrin.gif

Kai nusisnekesiu sugebek argumentais pagristi mano nusisnekejima, tada gal paklausysiu, ka sakai, o dabar, kai kimbama i atlapus, tai tik parodo ant keik teisi esu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 12:50)

Ne smutkese visa beda, o kad TOKIA JAUNA moteris, kaip i pagrabą apsirengusi. Man gaila jos jaunystės. Gi kaip ne butent bunant jaunam rengtis madingai, save prisiziureti.

O ru vel supratai per dėm tiesmukiskai. Neturi fantazijos vi-siš-kai.

Kodel tu bandai vadovauti kam ka rasyti ar ne? Didybes manija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2022 - 12:57

Nusisauciau. Neziurint kada einu velai meigoti, pirmas pabudimas 5 val. ilgiausiai lovoje galiu isbuti iki 8.00. Jei ilgiau jausciausi it serganti, lauzytu kaulus.

Taigi niekas nelaiko. Kada nori tada ir atsikeli. Kad ir vidurnakti
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 01, 07:48)
klausi turgaus bobos, ar ji turi VBS 6altin5 biggrin.gif Neseniai gi bufetava klykė, kad 80 proc. lietuvių minimumą gauna biggrin.gif

gal ne minimuma bet labai maza, jei ten 100e duagiau nei min, labai is esmes skiriasi?. Pries kelis metus keliau lentele, kur buvo isskirstyti atlyginimai, tai iki 1000e tada ir gavo ne daugiau kaip 80% dirbanciuju, dabar gal algos didesnes siek tiek atitinkamai, bet ir kainos didesnes, tai taip ir gaunasi kad skurde gyvena apie 80% zmoniu. Nebent sakai kad toks didelis mastas aferu , mokesciu nemokejimo ir visi jie gauna atlyginimu vokeliuose, na gal...
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 11:45)
<p>Negaliu vakare anksčiau užmigt, o rytais mirtis alyvose. Ypač sunku kai savaitgaly sugalvoji baliavot ir nėr laiko pamiegot 😁</p>

kai baliavoji, kas vaikus priziuri?
Atsakyti