QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 12:35)
O kas tu cia esi?
Zinai, as atkreipiau demesi, tu pastoviai rauniesi ant pranasesniu uz tave zmoniu...
Manai cia paviduriavusi tu paneigei, ar ka irodei... Galimai tuo tiki tu, kompleksuota bobike is interneto, kuri vienintele rekia, kad ja myli vyras, neziurint i jos kilus. Idomu, kodel?
O del Prancuzijos, mazute. Namelis, o ne butelis, yra isigytas vel gi mano vardu
Apie tai rasiau jau senai, paklausk uardos
Jei ka, vyras turi savo NT Norvegijoje. Na cia, siaip, tu gi megsti blusinetis ir atietyje bus tau pretekstas viduriuoti.
O visa kita, eilinis pirstuku durstymas i oriuka. Oi kaip tau pavidu
Isgerk valerjonu, galimai pades.

uch kaip užkabino tamstelę.
Mano uzsiemimas mamkose - melagių gaudymas

, as tokiu, kaip tu ir I tave panašių nepriimu rimtai, man tik labai idomu nuimineti melagysciu sluoksnius. Jusu melagysciu tiek daug mamkose, kad jos jau susisluoksniavo. Kuo daugiau sluoksniu, tuo idomiau juos išsluoksniuoti.
Tureti NT šalyse, I kurias vaziuojama uzsidirbri pinigu - labai gerai, taip daug sutaupoma pinigu nuomai. As neklausiu kodel butent Norvegijoje. Ir taip visi zino, kad I Norvegija lietuviai vaziuoja uzsidirbti pinigėlio. Tavo vyras retas svecias namuose, nes pinigus uzdirbineja migracijoje, kaip galima suprasti is paskutiniu tavo postu. O tiek visai kitokiu pasaku sekei pries tai ir mes buvome jomis patikeje...
Ir taip, mane vyras myli nekūdą. Gali patikėti?