Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 13:45)
Burbele, tu uzsiciklinai, jau nesugebi adekvaciai vertinti.

Gal pries kokius 5 metus, tu galimai ir galejai ka... O dabar, tu rimtai galvoji, kad kas rimtai ziuri i tavo rasliava? Tu rimtai, galvoji, kad tu sugebi padaryti itaka zmoniu jausenom? Manyciau, cia besirenkantiems didesnis sokas butu, jei tu pradetum adekvaciai bendrauti, nors itariu, net po to, zmones lauktu eilines tavo kristolinio dozes, nes nepasitiketu. O dabar, moterie, ka ir kuo tu gali nustebinti?

Ooooooooooooooo kokią itaka as jums darau dar kai kurioms....ooooooooiiiii ir dar kokią. Ar senai cia norejot su manimi susidoroti, isizeidusios ir iskaudintos, a? biggrin.gif Oiiiii kaip sugebu dar as jus - savimi nepasitikincias durnes itakoti biggrin.gif biggrin.gif

Bet tik žemą self-esteem turincias durnes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2022 - 13:52
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 13:46)
bigsmile.gif
tu apsirpesk nesimetyk, taip kas zinute, ko tu cia nori, ka tu cia veiki, jei nediskutuoti, ateini nusilengvinti ir kitiem siulai?padeda?
ar tu manes taip bijai, kad tos keiksmu kruvos? bigsmile.gif

O pire ko cia tu, ir mano apsisprendimai, lerva?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 13:18)
MIeloji, burbele. kaip tu noretum... Bet deja.
O tavo rasliava, ne tik apie mane, bet ir apie kitus forumo narius, parodo daugiau apie tave. Daugiau nei tu pati noretum. Kaip jau minejau i tavo rasliava gal rimtai ziuri tik tavo sutves tris prietelkas. Ir tai manau, tai tik joms prektekstas paloti. Viskas.

Taigi, staipstykis tu kiek nori, galvok misijas, pasiteisinimusnir t.t. mirksiukas.gif
Papildyta:
Kaip tu ten apstoviai rasai, as ne tu.
Ir ne as o tu su burbele, kai kalbi apie save vartoji daugiskaita, is serijos visi supranta.

Man svarbiausia, ne kiek, o kokios... TAvo sutve, man nera rodikliu.

ne as gi, o tu skaiciuoji, kas kiek "gerbeju" turi biggrin.gif
kada as vartojau dgs, aisku irgi nepacituosi, nes nevartoju biggrin.gif tu taip darai ir siandien darei.

o kam tada rasai apie tuos skaicius, jei tau tai nesvarbu? manau kitiem svarbu?
nera man jokiu mano ar tavo sutviu, yra cia keli mastantys zmones, kurie supranta , ka raso, ka kiti raso, sugeba argumentuoti, ir turi svao unikalu mastyma, pasauleziura, ir yra keliso teletabes, kurios niekad nieko nezino, nemasto ir nelabai, ka supranta.... unsure.gif
Atsakyti

kai baliavoji, kas vaikus priziuri?

Visaip. Nuvežam pas vienus iš senelių arba kasnors iš mb giminaičių, bet čia mažą, o dičkis gi pas tėtį kas antrą sav. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 13:50)
Ooooooooooooooo kokią itaka as jums darau dar kai kurioms....ooooooooiiiii ir dar kokią. Ar senai cia norejot su manimi susidoroti, isizeidusios ir iskaudintos,  a?  biggrin.gif Oiiiii kaip sugebu dar as jus - savimi nepasirikincias durnes itakoti  biggrin.gif  biggrin.gif

Uzmirsai iteprti Liudvika XIV.
BEt prisimink ir Fainos aforizma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 01, 13:19)
ko čia trydas leidi? Ji rašė apie minimumą. aš irgi.

tu gal visgi ta iseinamaja anga ir viskiniama susitvarkyk, gal tada ir smegensy prades geriau veikti, tekstus imsi suprasti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 13:52)
Uzmirsai iteprti Liudvika XIV.
BEt prisimink ir Fainos aforizma  mirksiukas.gif

Kokia as visdelto dar itakinga biggrin.gif biggrin.gif teletabiu tarpe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 01, 13:23)
Koks tikslas? Ką tau tai duoda? Savo savivertę taip pasikeli?
Tavo postus skaitant, jausmas toks, kad ne LT, o UK tas aprangos kultas labai gyvas.

Tai sakai Idomucia klysta, i Maxima nereikia pasipuosus eiti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 13:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72925198" data-time="1643712999"><div><p>Ne smutkese visa beda, o kad TOKIA JAUNA moteris, kaip i pagrabą apsirengusi. Man gaila jos jaunystės. Gi kaip ne butent bunant jaunam rengtis madingai, save prisiziureti.

O ru vel supratai per dėm tiesmukiskai. Neturi fantazijos vi-siš-kai.

Kodel tu bandai vadovauti kam ka rasyti ar ne? Didybes manija?</p></div></blockquote><p>Neturi kiti elgtis pagal tavo asmeninius įsitikinimus ir tiek.</p>

Tqi, jei tu turetum elgtis, kaip as noriu, tai taves cia issigimusios istvirkeles nebutu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 13:27)
Burbele, na gaila man taves. Gaila, stebint tavo pastangas. Va visa si man dedikuota mesliuka, kuri aprasei, is serijos rupintojole, kuri tu kartoji kaip mantra, raso neva sveikos sielos ir kuno moterikse...

Idomu, kas tuo tiki?
Ar tu manai cia tik tu protinga, o jau kiti kvaili, nesupranta kas darosi?

Moonte, taips saziningai, ka tu cia veiki, ateini nuo ryto pradedi prie ko nors kabinetis, dergtis, skaityti mesliuka, tai tau gaila, tai tu " issitepi", tai gailiesi, kad pradedi bendrauti, tai baisu ka skaityti, tai saves negerbi , ko nebendrauji su tom protingom narem, kurios tave palaiko, supranta, del kuriu negaila, na jus visos baisiai laimingos ko nebendraujat tarpusavyje?

retoriniai klausimai, sau tik pamastyk, tikrai nebutina negerbti saves ir man atskaineti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 13:51)
ne as gi, o tu skaiciuoji, kas kiek "gerbeju" turi  biggrin.gif
kada as vartojau dgs, aisku irgi nepacituosi, nes nevartoju  biggrin.gif tu taip darai ir siandien darei.

o kam tada rasai apie tuos skaicius, jei tau tai nesvarbu? manau kitiem svarbu?
nera man jokiu mano ar tavo sutviu, yra cia keli mastantys zmones, kurie supranta , ka raso, ka kiti raso, sugeba argumentuoti, ir turi svao unikalu mastyma, pasauleziura, ir yra keliso teletabes, kurios niekad nieko nezino, nemasto ir nelabai, ka supranta.... unsure.gif

Kokie dar gerbejai? Bet kokiu atveju burbos sutve i mano sarasiuka tikrai nepaklius, nepaaaaaaargyvenk.
Oi, amnezija istiko, jau nebeatsimena. Geras.
Kokie skaciai?
JO, majo, vel amnezija, tik zmones teletabiais kas vadina? O mastantys tai neskirstymas? Nemasto, tai jau tie kurie galvoja ne taip kaip tu? Negebi priimti deramai kitokios nuomones?
Jei ka, atsakymu man nereikia, retoriniai klausimai. TAvo deklaracijos, neatitinkancios realijos man neidomu.

Todel, su tavimi, diskusijos niekada nebus. O jei tu nori tai vertinti, kaip neva baime... Kaip jau rasiau - SLABO, mane neveikia.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 13:54)
Tai sakai Idomucia klysta, i Maxima nereikia pasipuosus eiti?  bigsmile.gif

As, burbos vienmete +- keli metai, jei ka as jaunesne biggrin.gif
Manau, kad nereikia. Reikia rengtis patogiai, ir tinkamai. Savoka tinkamai pavartojau samoningai, kiekvienas isejimas izmones ipareigoja. Juk i laidotuves neisi su pizama, nes ji patogi. O visa kita, nusispjauti, ka babulyte pensininke sedinti ant suoliuko pagalvos ir pasakys.
Atsakyti

Ttu, pencija, gali ir patyleti, nes ji jauna, o tu ant tiek senas, kad neatsimeni saves , kai buvai 25.Ta jauna moteris gyvena Lietuvoje, o Lietuvoje aprangos kultas labai gyvas. Ji gi ne Anglijoje gyvena.
N

Žinai, padarėm su mergom pižamų vakarėlį. Diedai irgi su pižamom. Buvo nerealiai faina. Jokių ten kažkokių aprėdų. Visiškas relax.

Atsakyti