Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2022 02 01, 13:31)
Man tiesiog širdis džiaugiasi, kad tu mane į tą pačią eilutę su tokiomis kaip Ašaka statai.  Tikiuosi, kad priskirta esu. Norėčiau.

Prasome, prasome, negi man gaila, pati prisiskyrei, biggrin.gif suseskit visos ant savo laktos, tik nesistumdykit biggrin.gif

Tu netiki, kad tu gluša, bet jei net nesupranti, kad klaustukas sakinio gale reiskia klausimą, o ne twigimą, tai apie ka daugiau galima su tavimi diskutuoti? Tik apie vakcinas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2022 - 13:35
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 01, 13:23)
Koks tikslas? Ką tau tai duoda? Savo savivertę taip pasikeli?
Tavo postus skaitant, jausmas toks, kad ne LT, o UK tas aprangos kultas labai gyvas.

Oi, Maja Di... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 13:34)
Oi, Maja Di...  4u.gif

Valio!!!!!!!! Suradai draugę!!!!!! Pagaliau tu ne viena, ane, ko labiausiai tu bijai, nes to tau per akis ir realiame gyvenime? Kaip as dziaugiyosi del taves wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 13:29)
Nu tai aisku, kad ne tik tu mamkose esi kvaila boba  biggrin.gif , jusu yra ir daugiau čia  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Cia tik tau reikia, kad visi tiketu tavimi mamkose  biggrin.gif

Oi, oi... Kaip prognozuojama, tu tik taip gali pasijausti pilnaverte.

Su tavo kristoliniu tikrai nepasigincysi, nera jokios prasmes paneigineti, tavo kristolinis rodo, kristolinis zino. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 01, 13:31)
Man tiesiog širdis džiaugiasi, kad tu mane į tą pačią eilutę su tokiomis kaip Ašaka statai.  Tikiuosi, kad priskirta esu. Norėčiau.

Pritariu. Manau, diduma zinome, aks nenoretu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 13:37)
Oi, oi... Kaip prognozuojama, tu tik taip gali pasijausti pilnaverte.

Su tavo kristoliniu tikrai nepasigincysi, nera jokios prasmes paneigineti, tavo kristolinis rodo, kristolinis zino.  4u.gif

O, taip...mano kristolinis kai kurioms jums, tai kaip kaulas skersai gerklės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 13:37)
Valio!!!!!!!! Suradai draugę!!!!!! Pagaliau tu ne viena, ane, ko labiausiai tu bijai, nes to tau per akis ir realiame gyvenime? Kaip as dziaugiyosi del taves  wub.gif  biggrin.gif

Burbele, cia tik tau matyt aktualu, tai ir skaiciuoji.
Atsakyti

Asaka, su didziausia pagarba, bet Jus tikrai turite jos atzvilgiu perteklinius lukescius. Cia ne tas zmogus. Jus atsimenat kada ji argumentuotai diskutavo?

SM forumo nariai, itariu, didumoje supranta, kas yra kas. 4u.gif
Papildyta:

Keista, nes tarp laimingu gyventi zymiai geriau... Pasaulis grazesnis.

Būtent  :4u: 

Kuo daugiau laimingų žmonių, tuo geresnis pasaulis visiems :)

Atsakyti
Nu viskas? Teletabiu trydos baigesi, daugiau neišstena?

Tada palinkesiu gero rymojimo, kaip visada, mamkose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 13:38)
O, taip...mano kristolinis kai kurioms jums, tai kaip kaulas skersai gerklės  biggrin.gif

Burbele, tu uzsiciklinai, jau nesugebi adekvaciai vertinti.

Gal pries kokius 5 metus, tu galimai ir galejai ka... O dabar, tu rimtai galvoji, kad kas rimtai ziuri i tavo rasliava? Tu rimtai, galvoji, kad tu sugebi padaryti itaka zmoniu jausenom? Manyciau, cia besirenkantiems didesnis sokas butu, jei tu pradetum adekvaciai bendrauti, nors itariu, net po to, zmones lauktu eilines tavo kristolinio dozes, nes nepasitiketu. O dabar, moterie, ka ir kuo tu gali nustebinti?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 13:12)
Su tavim diskusija, saves negerbti.

Eik i isviete, nusilengvink, gal palengves ir diarejos SM  nebus. Nieko asmeniskai, ne vien tau, lerva, patarimais dalintis.

bigsmile.gif
tu apsirpesk nesimetyk, taip kas zinute, ko tu cia nori, ka tu cia veiki, jei nediskutuoti, ateini nusilengvinti ir kitiem siulai?padeda?
ar tu manes taip bijai, kad tos keiksmu kruvos? bigsmile.gif
Atsakyti

Ne smutkese visa beda, o kad TOKIA JAUNA moteris, kaip i pagrabą apsirengusi. Man gaila jos jaunystės. Gi kaip ne butent bunant jaunam rengtis madingai, save prisiziureti.

O ru vel supratai per dėm tiesmukiskai. Neturi fantazijos vi-siš-kai.

Kodel tu bandai vadovauti kam ka rasyti ar ne? Didybes manija?

Neturi kiti elgtis pagal tavo asmeninius įsitikinimus ir tiek.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 13:42)
Nu viskas? Teletabiu trydos baigesi, daugiau neišstena?

Tada palinkesiu gero rymojimo, kaip visada, mamkose.  4u.gif

Taip, taip savo sugalvota misija ivykdei. Misioniere biggrin.gif
Mazute, kad tu is cia neislendi... Taigi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 13:46)
Neturi kiti elgtis pagal tavo asmeninius įsitikinimus ir tiek.

Kiekvienam savo. Kam rubai, kam kilogramai, kam dar bala kas... Mes skirtingi. Bjauru darosi, kai kai atsiranda zyyyyynovai.
Atsakyti