Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(uarda @ 2021 11 12, 12:11)
Turi mano vaikai pradzia ir Teslą akcijų, ir XRP ir dar berods   Electronic Arts..  O vėliau kaip norės.

Ilgalaikėse as daugiausiai turiu Shiba inu. Paziuresim kas bus po 5 metu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 lapkričio 2021 - 12:19
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 12, 12:24)
<p>Aš niekada perdaug nesižavėjau konservatoriais. Man artimesnės liberalios jėgos, normaliu atveju aš visuomet už teisę rinktis, bet turim situaciją, kurioje taip nebesigauna, nes vienų laisvi pasirinkimai kenkia kitų teisei net gyventi. Ne džiunglėse esame, o +- civiluzuotoje visuomenėje, taigi be teisių ir laisvių turime ir atsakomybių. Norim to ar ne. </p>

Aš niekada nebalsavau už konservatorius (gal ir rinkčiau, bet man krikdemai vėžį varo), keli dešimtmečiai už liberalus balsuoju, o po Masiulio skandalo nežinojau ką rinktis, mėčiausi, buvau jau pradėjus galvot socdemams balsą atiduoti, bet vis til psilikau ištikima LS ir negaliu atsidžiaugti. Nors ir čia esama stagnacijos. Patiko Mitalo taiklus pasakymas "agroliberalai" biggrin.gif : koalicijoje yra dvi didžiausios bėdos: agroliberalai ir krikdemai, abi šios bėdos matosi per visus biudžeto svarstymus, matosi kai kuriuose balsavimuose, kurie yra svarbesni.

QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 12, 12:58)
<p>Ir pvz. kaukės niekaip nevaržo laisvės. Bent tos, kaip aš ją suprantu, o vakcinos, esamoje situacijoje.. ją suteikia. </p>

Būtent. Kaukės tai mane varžo ax.gif , nu bet ką dabar, kaip nors iškentėsim biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2021 11 12, 13:30)
Susirgo tolimesnės kaimynės šeima. Vyras parnešė iš darbo. Vyras dar dirba, o žmona niolika metų vyresnė jau bobutė, po insulto, 80+ metų bigsmile.gif Abu baigia pasveikti. Buvo abu nevakcinuoti smile.gif Taip gydosi namie, ligoninė jų atsisakė biggrin.gif

Tai kad dabar į ligoninę veža kai jau visai blogai, nesvarbu skiepytas ar ne. Tai laimingi, kad pasveiko.Niekas neteigia, kad būtinai nevakcinuoti mirs, bet tikimybė didesnė. O va mano sūnaus buvusios klasiokės tėvas, truputi virš 50, praeitą savaitę mirė, po dviejų savaičių komoj. Jokių ligų neturėjo, žmona save baigia prakeikti, kad nesiskiepijo ir jam neleido.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 12, 12:28)

Bite Maja, tai kaip ten su ta 'valdanciaja partija'? biggrin.gif
Ašaka sake, kad tu glušė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 12, 14:36)
Bite Maja, tai kaip ten su ta 'valdanciaja partija'?  biggrin.gif
Ašaka sake, kad tu glušė  biggrin.gif

Tai kad tu glušė, sakei, kad viena partija valdo. Tau paaiškinau kad valdančiuosius sudaro 3 partijos.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 12, 12:40)
Tai kad tu glušė, sakei, kad viena partija valdo. Tau paaiškinau kad valdančiuosius sudaro 3 partijos.

Neeeeee. Asaka aiskiai parasė, kad tai yra koalicijos, o ne jokios cia partijos, kurios sudaro valdanciaja partija.. gluše tu biggrin.gif biggrin.gif

P.S.
As tai suprantu, kad cia tas pats bb, tik kitoje rankoje, bet va Ašaka turbut galvoja, kad cia yra du skirtingi dalykai.
Tai greiciausiai ji glušė, o ne mes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 lapkričio 2021 - 12:48

Būtent. Kaukės tai mane varžo ax.gif, nu bet ką dabar, kaip nors iškentėsim biggrin.gif
Fiziškai įptratau,o psichologiškai tai kaip pažiūrėsi. O respiratorius ir fuziškai netrukdo. Tiesa, man ilgai būt netenja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 lapkričio 2021 - 12:50
QUOTE(Moonte @ 2021 11 12, 01:20)
Ir vel mano paziuros? Jei paciai taip atorodo, kokia prasme testi polemika.

Na kaip visada pradedi kazka ir nesugebi pabaigti smile.gif tai kokiu truksta jam tu pamatiniu vertybiu? Jis koks bmzas vagiantis ar nuzude ka, aferas susuko, ar gal koks blede per bobas laksto?
Kai neturi ka atsakyti, taip ir sneki ir tiek. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 12, 09:26)
Na, mūsiškis mėtos norėdamas būt geras visiems. Tai jis skiepus palaiko ir dievagojas, kad yra už lgbt teises, tai flirtuoja su maršistais ir stoja į antivaksų pusę. Jis viena ranka už skiepus, kita palaiko antivaksus.</p><p>Politiniai žaidimai reitingams gauti, bet... neskanu iki negaliu 🤮</p><p></p><p>Jei trumpai</p>

tu bent supranti, kaip tu nusisneki?
tai daug zmoniu uz skiepus ir skiepyjasi, o i marsus eina PRIES PRIEVARTA, PRIES GALIMYBIU PASUS ir t.t.
Taip ir prezidentas, kas cia nesuprantamo, Jis pries prievarta, pries supriesinima zmoniu. ir prie ko cia dabar lgbt? jie kas tokie siame kontekste? kokiu teisiu jiem dar truksta? manau visi lygus pries istatymus.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 12, 13:21)
Na kaip visada pradedi kazka ir nesugebi pabaigti smile.gif tai kokiu truksta jam tu pamatiniu vertybiu? Jis koks bmzas vagiantis ar nuzude ka, aferas susuko, ar gal koks blede per bobas laksto?

O kam man baigti, jei tu kaip visada dakursi. Is serios - stipri ranka, ar tarkim mano paziuros...
TAigi, berpasmiska, jei paciai vaidenasi. Upssss, taip gebi skaityti, is serijos "tarp eiluciu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 12, 10:36)
NOri kolhozu, kad antivakseriu pasirinkima apmoketu visuomene, kuria anie, tame tarpe ir tu, menkinat?
Jei antivakseriai nieko ir niekam neskolingi, ir visuomene jiems nieko neskolinga. Ar ne taip?

Ar debiliuku ieskote, kurie sumokes uz antivakesriu pasirinkima? Bet ne, norit stoveti pozoje, isdidziai, visam savo grazume, kaip dabar tu, visokiais zodziais, epitetais koneveidkamas visuomene, kurios tu, kiti antivakseriai net negerbiat, tik isanudojat savo reikmem. Tai mokekite savo grynuosius, juk tai vertybinis, idejinis ir kitoks bla bla bla pasirinkimas. Bet ne, norit chaliavos. O svarbiausia, del to gi siutas jus ir ima. NENORAS MOKETI UZ SAVO PASIRINKIMA.

Gali mane vadinti, buka, smaila, teletabe ir t.t. BEt del to, zmogau, teisesniu ir t.t. nebusi.
Atsimink, ka parasei. Susitiksim 2023 11  mirksiukas.gif
Ir ne pyk, jei priminsiu.

ka tu nusisneki? kas ko nori, KAS PADARE TESTUS PRIVALOMUS? kam tokia dieja sove i galva, lai uz ja ir moka, atrodo zmones patys tu testu zusimane reikai nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 12, 13:24)

tu bent supranti, kaip tu nusisneki?
tai daug zmoniu uz skiepus ir skiepyjasi, o i marsus eina PRIES PRIEVARTA, PRIES GALIMYBIU PASUS ir t.t.
Taip ir prezidentas, kas cia nesuprantamo, Jis pries prievarta, pries supriesinima zmoniu. ir prie ko cia dabar lgbt? jie kas tokie siame kontekste? kokiu teisiu jiem dar truksta? manau visi lygus pries istatymus.

Mane zavingi tokie teiginukai, skatinantys testi tolimesne diskusija. O paskui dyvijasi, kodel tarkim skalbiu, naujas forumo personazas, raso tai ka paraso apie SM nenusikalbancia biggrin.gif
Atsakyti

Na kaip visada pradedi kazka ir nesugebi pabaigti smile.giftai kokiu truksta jam tu pamatiniu vertybiu? Jis koks bmzas vagiantis ar nuzude ka, aferas susuko, ar gal koks blede per bobas laksto?

Jis ne vertybių neturi, o vertybinio stuburo. 

Realiai sako vieną, o daro kitą. Neturi aiškios pozicijos.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 12, 13:26)
ka tu nusisneki? kas ko nori, KAS PADARE TESTUS PRIVALOMUS? kam tokia dieja sove i galva, lai uz ja ir moka, atrodo zmones patys tu testu zusimane reikai nereikia doh.gif

Argumentas 100 procentinis, kreivu veidrodziu karalysteje. Paskui vel, putos, kodel nenorima su ja diskutuoti. O kam, ji apmegs ir ataus?
Atsakyti