QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 12, 12:24)
<p>Aš niekada perdaug nesižavėjau konservatoriais. Man artimesnės liberalios jėgos, normaliu atveju aš visuomet už teisę rinktis, bet turim situaciją, kurioje taip nebesigauna, nes vienų laisvi pasirinkimai kenkia kitų teisei net gyventi. Ne džiunglėse esame, o +- civiluzuotoje visuomenėje, taigi be teisių ir laisvių turime ir atsakomybių. Norim to ar ne. </p>
Aš niekada nebalsavau už konservatorius (gal ir rinkčiau, bet man krikdemai vėžį varo), keli dešimtmečiai už liberalus balsuoju, o po Masiulio skandalo nežinojau ką rinktis, mėčiausi, buvau jau pradėjus galvot socdemams balsą atiduoti, bet vis til psilikau ištikima LS ir negaliu atsidžiaugti. Nors ir čia esama stagnacijos. Patiko Mitalo taiklus pasakymas "agroliberalai"

:
koalicijoje yra dvi didžiausios bėdos: agroliberalai ir krikdemai, abi šios bėdos matosi per visus biudžeto svarstymus, matosi kai kuriuose balsavimuose, kurie yra svarbesni.
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 12, 12:58)
<p>Ir pvz. kaukės niekaip nevaržo laisvės. Bent tos, kaip aš ją suprantu, o
vakcinos, esamoje situacijoje.. ją suteikia. </p>
Būtent. Kaukės tai mane varžo

, nu bet ką dabar, kaip nors iškentėsim
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 12, 13:30)
Susirgo tolimesnės kaimynės šeima. Vyras parnešė iš darbo. Vyras dar dirba, o žmona niolika metų vyresnė jau bobutė, po insulto, 80+ metų

Abu baigia pasveikti. Buvo abu nevakcinuoti

Taip gydosi namie, ligoninė jų atsisakė
Tai kad dabar į ligoninę veža kai jau visai blogai, nesvarbu skiepytas ar ne. Tai laimingi, kad pasveiko.Niekas neteigia, kad būtinai nevakcinuoti mirs, bet tikimybė didesnė. O va mano sūnaus buvusios klasiokės tėvas, truputi virš 50, praeitą savaitę mirė, po dviejų savaičių komoj. Jokių ligų neturėjo, žmona save baigia prakeikti, kad nesiskiepijo ir jam neleido.