Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 12, 13:45)
Beje, aš prieš privalomą visų mažų vaikų skiepijimą: tokių mažų ir tokiu kiekiu vakcinų, nes daliai jų tai netinka ir kelia rimtų ilgalaikių bėdų (pvz.alergijos). 

Aaaaa...pasirodo TIK VAIKAM 'kelia' alergijas...aaaaaaa....
O as durnelė galvojau, kad prie tam tikru ligu KELIA alergijas vakcinavimas rolleyes.gif ot berazumė aš, tai berazumė.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 12, 12:34)
Tai tylite apie penktadienio desertą?
Čia gi jums ne Gražulis, kuris ir taip pagarsėjęs kaip prie jumoriuko toks. Ir ne iki pusės, na tos kuri ir šiaip pas vyrus atidengta, t.y. papukai. Čia gi jums gerbiamas krikdemas biggrin.gif kažin kodėl taip pakriko? biggrin.gif
https://www.15min.lt...iu-1050-1595198

tai ir tyles, nes gi ne tas zmogus biggrin.gif
bet tai kas per praktika, su triusikais posedziose sedeti doh.gif Grazulis tai bent ne pats nuogas buvo, o ten sunus ar jo draugas namuose, o cia doh.gif
Atsakyti

Lutuke, o rytų kaimynių vadovai sodina žmones į belangę už nepalankią poziciją jų atžvilgiu, o jūs visvien jais žavitės. O vat kaukės jau paklusnumo ženklas :)

Nežinau... man tai kaukė ir yra tik kaukė, skiepai yra tik skiepai, o ne kažkoks genocidas, o diskusija yra tik diskusija. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 lapkričio 2021 - 13:51
QUOTE(Moonte @ 2021 11 12, 13:39)
Kakzaip nesimato vakaru civilzacijos itakos skaitant tavo ir lutukes postus. Akivaizdi homosovietikus itaka lenda per visus galus.

Kad tu parasysi koki brudą apie oponenta, oponentas netaps juodesnis del to. Tavo siela taps 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 12, 12:40)
Antivakseriai nevykdo savo piletiniu pareigu. Kaip ten berods Idomucia rase, jie nepriklauso aviu bandai t.y. visuomenei. Visuomenei jie nieko neskolingi, jiems pofig visuomens, kitu jos nariu saugumas, tik visuomene pasirodo, antivakseriam skoloje.

As va galvoju, kad reiktu antivakseriams atiduoti, kiekvienam personaliai, per visa gyvenima su moketa ta ju PSD, bet dar minusavus, visas pries tai jiems suteiktas paslaugas, labai viliuosi, kad kai kurie i minusa nepatektu. Bet, lai tuomet zinosi, kad ateityje reikes moketi is savo kisenes uz VISKA.

NOrejo ir pasidalino, su ES nariais. Ir ka?
VA tarakonas, zmonbes pats prisikviete, is serijos turistai, ir nenori rupintis savo sveciais.
Papildyta:
Svarbiausia, kad sis  desertas tau patinka  4u.gif
Man tai nei Grazulis, nei Matelis neidomu.

KOKIU? nuo kada pilietine pareiga i svae ivesti kazkokius preparatus? ar tu suvoki, kad tu skelbi fashistines idejas? gal ir nusizudyti greit taps pareiga pilietine? doh.gif

nepasidalino, o privete ir tebevercia priimti juos pas save. Tai koks skirtumas is kur jie ateina, jei jau is esmes nepriestarauji migrantam?
Atsakyti

Aaaaa...pasirodo TIK VAIKAM 'kelia' alergijas...aaaaaaa....
O as durnelė galvojau, kad prie tam tikru ligu KELIA alergijas vakcinavimas rolleyes.gifot berazumė aš, tai berazumė.

Tai vaikus tų vakcinų prifarširuoja nuo 6 ligų per kartą su jų nesusitupėjusia imunine sistema.

O čia tik nuo vienos 😆 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 12, 13:50)
tai ir tyles, nes gi ne tas zmogus  biggrin.gif

Tqi paziurek, kaip draugiskai teletabes tyli biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 12, 13:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72894601" data-time="1636717811"><div><p>Aaaaa...pasirodo TIK VAIKAM 'kelia' alergijas...aaaaaaa....
O as durnelė galvojau, kad prie tam tikru ligu KELIA alergijas vakcinavimas vartotojo įkelta nuotraukaot berazumė aš, tai berazumė.</p></div></blockquote><p>Tai vaikus tų vakcinų prifarširuoja nuo 6 ligų per kartą su jų nesusitupėjusia imunine sistema.
</p><p> O čia tik nuo vienos 😆 </p>

Nu aiskus, gi aiskus mums tavo supratimas apie alergijos amžių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 12, 14:24)
O kam man baigti, jei tu kaip visada dakursi. Is serios - stipri ranka, ar tarkim mano paziuros...
TAigi, berpasmiska, jei paciai vaidenasi. Upssss, taip gebi skaityti, is serijos "tarp eiluciu"  biggrin.gif

eiliniai aferistes apdergusios zmogu vartymaisi, kaip tau tipiska... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 11 12, 14:27)
Mane zavingi tokie teiginukai, skatinantys testi tolimesne diskusija. O paskui dyvijasi, kodel tarkim skalbiu, naujas forumo personazas, raso tai ka paraso apie SM nenusikalbancia  biggrin.gif

dziaugiuosi, kad zavi. as tai nesidyviju, o tu dyvyjiesi? su jumis seniai viskas aisku, o tas tavo vadinamas naujas narys cia jau nuo 2013 m lotuliukas.gif
Atsakyti

Burba, aš, kaip ne visada gerai sutarianti su medikamentais, prieš skiepus kaliau antihistaminių 😁 nu ir nieko nebuvo reikšmingo. Kažkokių ilgalaikių pasekmių irgi nejaučiu, o va vaikams mažiems būdavo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 lapkričio 2021 - 13:59
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 12, 15:26)
ka tu nusisneki? kas ko nori, KAS PADARE TESTUS PRIVALOMUS? kam tokia dieja sove i galva, lai uz ja ir moka, atrodo zmones patys tu testu zusimane reikai nereikia doh.gif

Nu aš tai noriu sveikoj aplinkoj dirbti, lai antivakseriai nenešioja viruso. Ir jei darbdavys pradės kompensuoti testus, mes sakėm irgi prašysim, kad mums sumokėtų ką jam sumoka už testus.

QUOTE(Moonte @ 2021 11 12, 15:39)
Kakzaip nesimato vakaru civilzacijos itakos skaitant tavo ir lutukes postus. Akivaizdi homosovietikus itaka lenda per visus galus.

Būtent, aš nesuprantu ko ji į tą supūvusia ES Airiją bėgo, gi taip gerai būtų pas Putiną ar Lukašenką ax.gif , tiesiog rojus ten žmonėms, žmogaus teisės aukštumoj. biggrin.gif
Burbe, kaip ten UK, medicinos darbuotojams skiepai privalomi? biggrin.gif
Tik viena gera šalis likus -Švedija biggrin.gif , ko ten nelekiat gyventi abi?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 12, 14:27)
Realiai sako vieną, o daro kitą. Neturi aiškios pozicijos.</p>

turi labai aiskiai, nesuprantu, kas tau joje neiasku, pakartoti, ka rasiau?kad jo pozicija, ne tokia,kiap tavo, tai jau ji neaiski? visi turi noreti priversti kitus skiepytis?o jei nenori tai tampi antivakseriais, bestuburiais is ju galima tyciotis?
ar jei nesoka su aukstakulniais apsirenges ir nelaksto su gejais po paranke, jis tampa pires lgbt?
jis labai aiskiai issako savo pozicija ir jos laikosi nuo pat rinkimu pradzios.
Atsakyti

eiliniai aferistes apdergusios zmogu vartymaisi, kaip tau tipiska... biggrin.gif
Papildyta:
dziaugiuosi, kad zavi. as tai nesidyviju, o tu dyvyjiesi? su jumis seniai viskas aisku, o tas tavo vadinamas naujas narys cia jau nuo 2013 m lotuliukas.gif

Ne nauja aš sm, bet nebendravus ilgą laiką viešose temose, tai kaip ir nauja čia :)

Atsakyti