QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 16, 15:27)
Užtenka tiesiog pagaut ir atskaityt moralą: paaiškint kas būna išlėkus į gatvę ir mokyt šalia gatvių eit padavus ranką. Kaskart. Aš sakydavau, kad šalia gatvės ar einant per gatvę turi duoti ranką, nes jis mažas ir mašinos jo nemato, todėl gali užvsžiuoti ir bus labsi skauda.
<p> </p>
<p>Kokio velnio dar ir užploti? Kad pažemintum?</p>
kad jis ten maziukas visai buvo 2-3 metai berods, tai moralai vargu ar pades, geriau nukreipt demesi tuo metu, kai jis isiaudrines siusti. Bet zinoma kalbetis reikia, kaip jau minejau, kai visi ramus...
As, manau, mamos taip daro is baimes. As buvau pasimetusi Palangos pleze kai man buvo 2-3 , na as nesupratau, kad as pasimetusi, bet mama taip galvojo. Isiunte mane su vyrensiu draugu berniuku pirkti cebureku, o ten eile, ilga baisu, atsibodo man, as ir parejau atgal pas mama, o mamai strioko, pamenu pareinu man pyst per sikna, o as ziuriu i ja kaip i beprote, uz ka? Dabar aisku surpantu ta isgasti, mane jau kad ir nuskendau ir t.t. tikrai mamos nenori pazeminti, paparsciausiai nesupranta, ka daro, kaip ir tu nesupranti, kad zemini vaika, kai is jo ka atimi.
As ne daug esu gavusi nuo mamos, kelis kart gyvenime, bet visais atvejais tai tebuvo jos nemokejimas susivaldyti ir tiek, sau aisku tevai teisinasi, kad aukleja kazkaip

na tas gavimas daugiau zeidzia savigarba, neteisybe, nei fiziskai skauda.