Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 16, 14:48)
O tai tada išsigandus ir suaugusiems galima užploti? Na, jei išgasdina 😃</p>

o tikrai nesi to mačiusi? pasižiūrėk pvz. juokingiausių vaizdelių, tiksliau gal tų baisiausių, kur vyras žmoną pvz. gąsdina, padaro "pranką". Tai labai daugelis žmonių taip reaguoja, kad po išgąsdinimo ima rankomis mosikuotis, užploja tam, kuris gąsdino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 16, 16:36)
kad jis ten maziukas visai buvo 2-3 metai berods, tai moralai vargu ar pades, geriau nukreipt demesi tuo metu, kai jis isiaudrines siusti. Bet zinoma kalbetis reikia, kaip jau minejau, kai visi ramus...

As, manau, mamos taip daro is baimes. As buvau pasimetusi Palangos pleze kai man buvo 2-3 , na as nesupratau, kad as pasimetusi, bet mama taip galvojo. Isiunte mane su vyrensiu draugu berniuku pirkti cebureku, o ten eile, ilga baisu, atsibodo man, as ir parejau atgal pas mama, o mamai strioko, pamenu pareinu man pyst per sikna, o as ziuriu i ja kaip i beprote, uz ka? Dabar aisku surpantu ta isgasti, mane jau kad ir nuskendau ir t.t. tikrai mamos nenori pazeminti, paparsciausiai nesupranta, ka daro, kaip ir tu nesupranti, kad zemini vaika, kai is jo ka atimi.
As ne daug esu gavusi nuo mamos, kelis kart gyvenime, bet visais atvejais tai tebuvo jos nemokejimas susivaldyti ir tiek, sau aisku tevai teisinasi, kad aukleja kazkaip  biggrin.gif na tas gavimas daugiau zeidzia savigarba, neteisybe, nei fiziskai skauda.

Tu užtat ir pateisini agresyvų elgesį. Aš niekad nuo tėvų nesu gavus lupti. Prisimenu kažkada vyresnėlį kai auginau, bendrabuty dar gyvenom, jis su kaimynų mergaite dviratukais važinėjosi ir nė nepamatėm kaip kažkur nuvažiavo. Davėmės abi po visą rajoną, vaikai gal 4-5 metų, o šalia judrios gatvės blink.gif . Po kokios valandos paieškų, atvažiuoja gražuoliai kaip niekur nieko. Tai anoji pamačius rykštę nusilaužė, o aš apsikabinau savąjį ir negalėjau nustot verkus... Iš laimės....
Atsakyti
Zinai.. jau geriau tris seimas patampyti, paskui atmetus dvi, nei netampyti nieko ir leisti tyciotis is vaiko trecioje seimoje.

Jei supranti apie ka as.
Atsakyti

Kaip TU mane PRIVERTI..

Na jo...jo...va taip va mes ir auklejame vaikus...
Papildyta:
As gilyn neisiu. Manau pati supranti, kad tu jı gini.

Na, neturi vaiksi galvoti, kad, jei juos paims, tai jiems gerai labai bus. Vaikai tėvais manipuliuoti irgi negali, o oj kaip tą bando...

Aš ir pati ne visada tobulai pasielgiu, vyras irgi. Visko būna

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 16, 14:51)
o tikrai nesi to mačiusi? pasižiūrėk pvz. juokingiausių vaizdelių, tiksliau gal tų baisiausių, kur vyras žmoną pvz. gąsdina, padaro "pranką". Tai labai daugelis žmonių taip reaguoja, kad po išgąsdinimo ima rankomis mosikuotis, užploja tam, kuris gąsdino ax.gif

Tie tavo prankai...kai kuriuos prankistus liuosiai galima sodinti uz ju ciniškus juokelius.
Kas do per mada atejo tyciotis is zmoniu ir tai filmuoti.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 16, 14:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72896670" data-time="1637066790"><div><p>Kaip TU mane PRIVERTI..

Na jo...jo...va taip va mes ir auklejame vaikus...
Papildyta:
As gilyn neisiu. Manau pati supranti, kad tu jı gini.</p></div></blockquote><p>Na, neturi vaiksi galvoti, kad, jei juos paims, tai jiems gerai labai bus. Vaikai tėvais manipuliuoti irgi negali, o oj kaip tą bando...</p><p>Aš ir pati ne visada tobulai pasielgiu, vyras irgi. Visko būna</p>

Isvis is kur tokios kalbos pas jus, kad gali vaikus paimti?
Tu bek nuo tokio gyvenimo, saule tu mano, kur akys mato, pasiemus vaikus ant ranku. Geruoju nepasibaiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 lapkričio 2021 - 14:55

Papildyta:
o kurią vietą reikia gydyti mamai, kai jinai graibosi su diedu vaiko akivaizdoje ir po to ją vaikas taip graibo išmokęs?

Savą diedą tikiuos? 

Nu vaikas mokos 🤣

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 16, 15:37)
Nu nesokinekit nuo vienu pvz ant kitu. Sunku susigaudyti jau  biggrin.gif

na va sakiau buvo paviesinti keli atvejai, kur teismas pripazino, kad seimos nekaltos,

kretingiskisu seima su autistu vaiku, atgavo vaikus po 7 menesiu.

ir Kaune 3 atvejai:
1, Krucisnskiene, kur ateme abu vaikus, nes tam praeiviui susisveite smurtas, kelis meneisu vaikai buvo atimti, del ju ir kilo visas skandalas, protestai, nauji istatymai pakoregave tokia savivale, Ten vaiku teisiu darbotojas buvo fashistas su atvira fashistine simbloklika, jis kaip griebe is tevo vaika, tai buvo net liudinikai sustoje, galvojo koks banditas...jis net teisastas, lyg paskui nusalintas, tikiuosi.

2. Geleziuniene, kur aukletoja irgi paskunde, kad pas vaika viena melyne. Vaikas puse metu nemate mamos, paskui po metu bylinejimosi grazino vaika i seima. mama per sutikimus buvo nufotkinusi melynes, kurias gavo budamas pas globeja.Ten idomu buvo 4 vaikai, bet paeme tik viena. Buves konflikas su ta direktore tos mamos darzelyje, panasu i kersta. I ta pati darzeli mano drauge vede vaika, tai sake pasieme viena diena suskilusia ranka, aukeltojos to "nepastebejo ", irgi buvo konfilkas aukeltoja maldavo, kad niekur nepranesti, paskui jie nebejo i ta darzeli.

3. vienisa mama, del to, kad skurdas buvo, neturejo lovytes vaikui, na tokia leta labai. Paskui lyg pareme ja mzone sir atidave jai vaika.

buvo dar kelios seimos, bet maziau apie jas rase, detaliu nebepamenu.

gali visas istorijas rasti internete, labai daug buvo rasoma, rodoma...
Atsakyti

Tie tavo prankai...kai kuriuos prankistus liuosiai galima sodinti uz ju ciniškus juokelius.
Kas do per mada atejo tyciotis is zmoniu ir tai filmuoti.
Papildyta:
Isvis is kur tokios kalbos pas jus, kad gali vaikus paimti?
Tu bek nuo tokio gyvenimo, saule tu mano, kur akys mato, pasiemus vaikus ant ranku. Geruoju nepasibaiks.

Nu tai buvo  gi būt iš kur. Ir streso buvo. Ne visada blogiausia tokiu atveju pajuokauti. 

Atsakyti

bet juk realus pasaulis, tai ne teletabių pasaulis. visi žmonės skirtingi, skirtingai reaguoja ir smarkesnių tėvų vaikai irgi dažnai būna tokie, kurie dėl užplojimo per kombinezoną neišauga savižudžiais, savigailiais ar dar kažkokiais tais, kurie po to nori užaugę tėvus spardyti. Manau, kad tikrai nereikia perdėti ir visko mauti ant vieno kurpaliaus. Dar išleiskim vieną knygą, kurią kokie 3 autoriai parašė ir liepkim visiems visus vaikus tik pagal ją auginti, o visus ne pagal ją auginančius sukiškim į kalėjimus.
paklausiu populiariai: ar dėl tokios laisvės mes kovojome? tokio pasaulio tikrai norime?
Papildyta:
o kurią vietą reikia gydyti mamai, kai jinai graibosi su diedu vaiko akivaizdoje ir po to ją vaikas taip graibo išmokęs?

irgi galvą, jei sexu užsiimama prie vaiko. Turėtum žinoti.

Atsakyti

Tu užtat ir pateisini agresyvų elgesį. Aš niekad nuo tėvų nesu gavus lupti. Prisimenu kažkada vyresnėlį kai auginau, bendrabuty dar gyvenom, jis su kaimynų mergaite dviratukais važinėjosi ir nė nepamatėm kaip kažkur nuvažiavo. Davėmės abi po visą rajoną, vaikai gal 4-5 metų, o šalia judrios gatvės blink.gif. Po kokios valandos paieškų, atvažiuoja gražuoliai kaip niekur nieko. Tai anoji pamačius rykštę nusilaužė, o aš apsikabinau savąjį ir negalėjau nustot verkus... Iš laimės....

ogo :(

Vaikui kokia info-grįžau ir prilupa, tai gal geriau kitąsyk negrįžt, nes prilups...

Atsakyti

:rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 lapkričio 2021 - 15:14
Beveik visas teletabes vienyja poziuris i vaikus tai jos tik skaito ir nieko nesako. Nes zino, kad greitai galima cia priminti ka jos pacios rasinejo apie tai.
Atsakyti