QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 29, 16:03)
Ka tu cia kliedi, nuo kada man Suvorovas isklilus karys, ar is vis kada as apie ji rasiau,
isipagiriok, jau kai pradedat fantazuoti, jauskit saika gal?

As jo nei nezinau.
NERA MAN NEI VIENO iskilaus karvedzio, zudiko, to kuris vede zmones i zuti...is istoriniu asmenybiu man iskilus tik Gediminas, kuris stengesi diplominem pastangom palaikyti taika ant Lietuvos. Galiu pateisinti dar savigyna, bet niekada nepateisinius zmoniu civiliu pjautybiu, zudyniu, ka dare tavisksi didvyris, man tai slykstu, zema, ir zinoma nusiklatimas, tai daug ka apie tave pasako....del zemes pjautis, fui....
O tai, kad kazkas garbina zudikus, taves niekaip nepateisina, kad tu garbini zudika, nusikalteli, nacista, holokauste dalyvavusi asmeni....
ne nevadinu ir vel smeistas, kelinta jau tavo sufabrikuota zinute apie mane? As sakiau visokiu buvo tarp visu.
Perskaicau iki tos vietos. Nebutina man taikyti tavo aplinkai bundgus iprocius. Ne visi ir ne visur tai praktikuoja, net tada, kai raso tau nerpiimtinas mintis. Nes kitokiu atveju, man tu butum pastoviai nusigerusi. Bet juk mes abi zinome, kad to nera. O gal...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 29, 16:06)
nu dar karta pamegin pasivartyti, tai ka cia rasei? diduma rinkeju tai, kas anot taves?
tai sakai nemoki lietuviskai issireiksti, ka dtave visi zmones suprastu?
O kam, tu vistiek nesuprasi
Diduma SM mane supranta, ir ta diduma yra issilavine zmones, beje su kuriasi tu nesusikalbi.