Gal mes iš vieno kaimo
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 29, 17:10)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72902285" data-time="1638194973"><div><p>gincai ne del savoku, o kiek zmogus turi sazines ir drasos prisipazinti suklydus, vietoj to, kad banytu issukti uodega , smeisdamas kita 
</p></div></blockquote><p>a rimt??? Tai mėnesinės nesveika ar jau nieko?
</p><p>O celiulitas kokios sveikatos priduoda?</p>

o dar du savo kurinius prisiminiai? celiulitas, yra visiskai sveiko organizmo dalis, tai ne infekcija, kaip tu rasei, maniau issiaiskinom, pasirodo nedasilo, tau vsiada taip sunkiai dasyla info?
menesines, kuno apsivalymas, jei kunas neuztrestas jos gali buti labai menkos arba vsiai nebuti, nes kiausinelis net ne laselio dydzio, o sveikam organizme gimdos sluoksnis irgi nekraujuoja 3 dienas. Tai taip pas sveika moteri, krui sveikai maitinasi ir gyvena, gali ir nebuti matomu menesiniu

QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 29, 15:46)
teisigai suprantu, kad tu technikuma baugusi tarybiniais laikais?
As moku virini, automatu, pusautomaciu, Argonu. Dar moku virinti keramika

Net turiu pazymejima.
Dar moku skaityti brezinius tiek techninius-mechaninius, tiek architekturinius.
Lengvai be problemu galiu nubraizyti, bet kokio sudetingumo brezinius. Nesinaudojant kompiuterio pagalba, o ir Autocadu neproblema, dar lengviau, kai uzduodi parametrus. Tiesa, Autocadu rekes prisitaikyti prie naujos versijos, dirbau su viena pirmuju versiju.
Puikiai ismanau mezdiagu atsparuma.
TAigi, kuo tai susije su technikumu?
Ir pagaliau kuo blogai yra technikumas?
Mums talkino mergaites is Telsiu technikumo, jos ir atliko diduma darbo susijusio su mezgimu. Kaip ir berniukai, kalviai, su jaisas labiausiai kontaktavau.
QUOTE(Moonte @ 2021 11 29, 17:15)
Perskaicau iki tos vietos. Nebutina man taikyti tavo aplinkai bundgus iprocius. Ne visi ir ne visur tai praktikuoja, net tada, kai raso tau nerpiimtinas mintis. Nes kitokiu atveju, man tu butum pastoviai nusigerusi. Bet juk mes abi zinome, kad to nera. O gal...
Papildyta:
O kam, tu vistiek nesuprasi
Diduma SM mane supranta, ir ta diduma yra issilavine zmones, beje su kuriasi tu nesusikalbi.
Papildyta:
O kam, tu vistiek nesuprasi
Diduma SM mane supranta, ir ta diduma yra issilavine zmones, beje su kuriasi tu nesusikalbi.
nenaudok man savo aplinkos iprasta smeista, mela as tau netaikysiu tokiu zodziu

naciste, zudiko garbintoja, fui

kur jau man ten, tai montekrista sako, kad jusu kaime diduma kazka kitka reiskia, nei bendrineje kalboje, taip?
diduma, tai cia ka bendrineje kalboje reiskia mazuma?

tai baigei kazka daugiau nei technikuma?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 29, 17:21)
Keista, kad mokytoja to nezino.
nu zinant ja tai jau nebekeista, ka reiskia,ak darbus per blatagauna. Siaip net pamenu lyg Asaka ci aaiskiino, net kokios erajonose sis zodis naudojamas kasdieninej klaboje, bet ji nemokytintina

As pamenu bajerius is studentavimo laiku, kai susirinkom is ivairiausiu miestu ir tirkai ne viska zinai, kad zodi, kuri vartoji kas diena, kiti nesupranta. Paskui apsakojo drauge sako ateina tarkim Onute, sako paskolink patelne, ta sako klausau, nesuprantu, sakau imk, nors nezinau ka

Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 29, 17:27)
<p>Lutuke, ji suklydo tik tiek, kad sąvokai.kiek kitą prasmę taiko. Aš ,beje, irgi tokią pat 😁</p><p></p>
JI taip nemano, kad suklydo

QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 29, 12:51)
ji ta, kas tau teisybe i akis sako, matyt gyvenime mazia tokiu zmoniu sutinki...
Praleidau eilini komplimenta.
As ir kiti tau tiesa i akis sako, bet kazkodel tu juos melagaiais vadini. Kiba mazai tokiu zmoniu sutinki gyvenime, kurie tau tiesa sako?
Mėnesinių sveikai moteriai nebūna?
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 29, 16:35)
nenaudok man savo aplinkos iprasta smeista, mela as tau netaikysiu tokiu zodziu
naziste, zudiko garbintoja, fui
kur jau man ten, tai montekrista sako, kad jusu kaime diduma kazka kitka reiskia, nei bendrineje kalboje, taip?

naziste, zudiko garbintoja, fui

O kaip susidiorgino, nervyuku nevaldai? Ir kuo tu skiriesi nuo cambalos?
Na matai, o tu bolseviku myletoja, tu kurie pirmieji sukure konslagerius. I Sibira treme lietuviu seimas, su mazameciais vaikais.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 29, 16:36)
Palauk, tu dar ne tai isgirsi...
Dar tave bandys pamokyti is Vedu isminties.
QUOTE(Moonte @ 2021 11 29, 17:29)
As moku virini, automatu, pusautomaciu, Argonu. Dar moku virinti keramika
Net turiu pazymejima.
Lengvai be problemu galiu nubraizyti, bet kokio sudetingumo brezinius. Nesinaudojant kompiuterio pagalba, o ir Autocadu neproblema, dar lengviau, kai uzduodi parametrus. Tiesa, Autocadu rekes prisitaikyti prie naujos versijos, dirbau su viena pirmuju versiju.
Mums talkino mergaites is Telsiu technikumo, jos ir atliko diduma darbo susijusio su mezgimu. Kaip ir berniukai, kalviai, su jaisas labiausiai kontaktavau.

Net turiu pazymejima.
nieko neblogai, bet butent, ka tu vardini ir yra technikumo zinios, del to ir kilo toks klausimas

neklausiau kokiu igudziu igijai gyvendama, klausiu ka baigei, ar geda pasakyti?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 11 29, 17:36)
Praleidau eilini komplimenta.
As ir kiti tau tiesa i akis sako, bet kazkodel tu juos melagaiais vadini. Kiba mazai tokiu zmoniu sutinki gyvenime, kurie tau tiesa sako?
niekad nevadinu zmogaus melagio uz issakyta nuomone apie mane ar mano mintis.
Bet kai mane pripaisai i kazkokio Suvorovo ar nkvd gerbejus, nu tai akvaizdus melas

Gyvenime tikrai tiek melagiu aplink mane nera.

Mėnesinių sveikai moteriai nebūna?
taip, būtent taip O celiulitas-sveika. Gal padeda ilgiau gyventi, nežinau, bet sakė-sveika ir taškas
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 29, 17:36)
taip, jei sveikai maitinasi pvz zaliavalgiskai nebuna arba buna duag reciau, nes su tradicinem menesinem, kur kraujuojama savaite dazniausiai salinasi toksinai is kuno. nes nu nera gimdos gleivineje tiek kraujo.
taip, būtent taip
O celiulitas-sveika. Gal padeda ilgiau gyventi, nežinau, bet sakė-sveika ir taškas
Nuuu ok
QUOTE(Moonte @ 2021 11 29, 17:43)
O kaip susidiorgino, nervyuku nevaldai? Ir kuo tu skiriesi nuo cambalos?
Na matai, o tu bolseviku myletoja, tu kurie pirmieji sukure konslagerius. I Sibira treme lietuviu seimas, su mazameciais vaikais.
susidiorgino, kas cia per zodis, aa monterkista?

nu ir vel melas, jei ne nuo gerimo tai nuo ko?

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 29, 17:46)
taip, būtent taip
O celiulitas-sveika. Gal padeda ilgiau gyventi, nežinau, bet sakė-sveika ir taškas
</p>

Maziau tapino ziurek, pasidomek mokslu ir ka profesoriai teigia, kokie tyrimai daromi moksliniai
A. Unikauskas: celiulitas požymis, kad esate sveiki