Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 29, 17:24)
bet tokiso neadekvacios jeibogu, cia musm negerai, cia mus skriaudzia, cia visaip vadina, cia razborkes, cia smelio deze, cia visas blokuoti reikia ir sedi lotuliukas.gif

Ai, nesusitupėję vištelės. Tranko, tranko durimis, laksto pirmyn atgal ir niekaip vietos neranda. Manau taip ir gyvenime jos.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 11 29, 17:26)
Tau blogai?
Kiba prisgerei? Eik pagiriokis. Sorry, nieko asmensikai, is taves mokaus, tau turetu tai patikti.
Ir tik nepradek spiegti MELAGIAI.

Gėda prisipažinti, kad čia tau mieliau su mumeis, nei su jomis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 29, 18:26)
Tau blogai?
Kiba prisgerei? Eik pagiriokis. Sorry, nieko asmensikai, is taves mokaus, tau turetu tai patikti.
Ir tik nepradek spiegti MELAGIAI.

ar as guodziuosi cia sissviesos, majai di, tau gi negerai, tu rimtia parasai zinute ir ta pacia akimirka pamirsti?

ne, negriu moonte as jau daugiau nei 16 metu mirksiukas.gif

o kodel tureciau rasyti melagiai, jei nieko si kart nepamelavai, klausimas yra, ne teiginys, paklausei atsakiau ir tiek. ci atau ziuriu jautri labai egrimo tema, kodel? kaltina artimieji, kad per daug isgerineji? unsure.gif
Atsakyti
Moonteeeeee...aaaaaa Moooonteeeee...
Dabar pasakok kokie santykiai pas tave su mama buvo, nes tu arciau berniuku visada, ne mergaičiu.

Cia ne pyzdavojimaisi, cia izvalga, perskaicius krūvas tavo rąštų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 lapkričio 2021 - 17:35
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 29, 17:22)
Kokiam tam, as gi nieko neivardijau lotuliukas.gif ne as gi sakiau kur studijavau, bet tai nereiskia, kad nezinau kas kur darosi, Mastyje su aukstaisiais paprastu darbu zmones nedirba  mirksiukas.gif

Nu Moonte jau visi suprato, kad klaida parasei, visi net montekrista sake, ka kitka turejai omenyje nei parasei, o tu kaip sailelis isirezusi vsi tiek priestarausi smile.gif nu ritmai apgailetina, taip bijai suklysti ir pirpazinti tai? tave baude uz klaidas gyvenime?

Pabere perlus? kokius? ir ko sulauke? pastininke jei turi ka cituoti, cituoja, kai meluoja, kaip su tom kojinem, tai necituoja  biggrin.gif

Na ji rase ka tik, kad cia bendrauti galima tik isskiritnai bendrine lietuviu kalba, o ka zodis reiskia, as kuo puikiausiai zinau. biggrin.gif

Niekad negyvenau prie jokiu slavisku tautu, su rusais is vis pradejau bendrauti ir rusiskai sneketi tik i Airija atvykus  mirksiukas.gif

tikrai nezinau del ko tu tokias nesamones rasieji, jei pati nezinai, tai kas turi zinoti? unsure.gif  biggrin.gif
Papildyta:

o cia uzsukai nes majos di pasiilgai? ar siaip norejosi pasidergti is kitu ? lotuliukas.gif

Na jei salyginai normalus zmogus aiskina, kad tai tenchnikumo programa, matyt jis ja studijavo. Nes butu kvaila teigti tai ko nezino. Vo kai as, tam technikume nesimokiau, mano igudziai paremti praktika nei teorija, tai as tikrai negaliu to nei paneigti nei patvirtinti. Bet is dalies man malonu, ir lenkiu galva pries savo "mokytojas" kurios su manimi puikiai pasidalino savo ziniomis, kaip ir meistriskumu, kalbu apie praktini mezgima.

Kai tu elgiesi chamiskai, tu neatsimeni, o as puikiai atsimenu, ka tu parasei apie pastininke.

Geras, idomu kas tuo patikes. Stebetinas toks lojalumas Putleriui ir Lukosenkai. Ir ziauri nostalgija soveitams, kai galima buvo daug keliauti... Idomu kur, jei sugebejo nesusidurti su rusais.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 29, 17:32)

Kai tu elgiesi chamiskai, tu neatsimeni, o as puikiai atsimenu, ka tu parasei apie pastininke.

Prasideda biggrin.gif biggrin.gif
Ir vel tu pradedi sleptis uz kitu nugaru.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 29, 17:32)
Moonteeeeee...aaaaaa Moooonteeeee...
Dabar pasakok kokie santykiai pas tave su mama buvo, nes tu  arciau berniuku visada, ne mergaičiu.

Cia ne pyzdqvojimaisi, cia izvalga, perskaicius krūvas tavo rąštų.

GErai, bet pradzioje, papasakok man apie tavo santikius su mama ir sese.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 29, 17:36)
GErai, bet pradzioje, papasakok man apie tavo santikius su mama ir sese.

Naaaaaaa...as, pasiskaitinejus kokie pas kai kurias 'geri' santykiai su motinomis, mušuosi kumasčiu I krutinę ir ispažıstu savo kaltę, santykius su mama pavadindama 'noreciau geresniu'. Kai kuriu is jusu (dabar nikais neminesime) santykiai su motinomis tokie nekokie, kad net neimanoma isivaizduoti, kaip jus juos galite vadinti gerais? Man tai netelpa gqlvoje, as esu baisiame nesupratime.

Dabar tavo eile atsakyti I mano klausima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 lapkričio 2021 - 17:45
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 29, 17:30)
ar as guodziuosi cia sissviesos, majai di, tau gi negerai, tu rimtia parasai zinute ir ta pacia akimirka pamirsti?

ne, negriu moonte as jau daugiau nei 16 metu  mirksiukas.gif

o kodel tureciau rasyti melagiai, jei nieko si kart nepamelavai, klausimas yra, ne teiginys, paklausei atsakiau ir tiek. ci atau ziuriu jautri labai egrimo tema, kodel? kaltina artimieji, kad per daug isgerineji? unsure.gif

Niekuo padeti negaliu, jei taip gebi interpretuoti teksta.
As konstatavau tik elementaru fakta.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 29, 17:28)

Gėda prisipažinti, kad čia tau mieliau su mumeis, nei su jomis?  biggrin.gif

Priminsiu, si diena prasidejo nuo diskusijos su Amadeja ir Idomucia. Va su jais maloniau bendrauti nei su tavo kaliu sutve.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 29, 17:41)
Priminsiu, si diena prasidejo nuo diskusijos su Amadeja ir Idomucia. Va su jais maloniau bendrauti nei su tavo kaliu sutve.

Bet tau geda priaipazinti pries teletabes, jog sita tema tave masina, kaip medumi patepta? Nesigėdyk, jos taip pat jaučiasi biggrin.gif
Papildyta:
Wow!!! Kalių šutvė..wow!!!
Qle tu tikra intielygientka su suvirintojos diplomu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 lapkričio 2021 - 17:47
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 29, 17:38)
Naaaaaaa...as, pasiskaitinejus kokie pas kai kurias 'geri' santykiai su motinomis, mušuosi kumasčiu I krutinę ir ispažıstu savo kaltę, santykius su mama pavadindama 'norecisu geresniu'. Kai kuriu is jusu (dabar nikais neminesime) santykiai su motinomis tokie nekokie, kad net neimanoma isivaizduoti, kaip jus juos galite vadinti gerais? Man tai netelpa gqlvoje, as esu baisiame nesupratime.

Dabar tavo eile atsakyti I mano klausima.

Puikus. Labai man jos truksta, ziauriai, as kartais mintyse su ja kalbuosi. Esu dekinga, kad ji buvo salia manes. Ji mokejo diplomatiskai issakyti savo nepritarima, kaip ir mokejo reikiamu metu palaikyti, paliekant erdve man apciai spresti ko noriu as. Man ji yra moters etalonas. Ka moku as, tame labai didelis jos indelis. Noreciau nugyventi gyvenima, kaip ji. Beje, as noreciau mirti, taip pat, kaip ji. Oriai, su meile salimais esantiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 lapkričio 2021 - 17:49

Sioje temoje duskusija NEIMANOMA. Jei pradzioje yra bandymas padiskutuoti, jis nueina niekais. Rodos nekalta tema apie vilna, i ta sulauke aibes asmeniskumuir isvedziojimu is lempos.

Butent :). Keleta nariu cia galima skaityti :)

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 29, 17:47)
Puikus. Labai man jos truksta, ziauriai, as kartais mintyse su ja kalbuosi. Esu dekinga, kad ji buvo salia manes. Ji mokejo diplomatiskai issakyti savo nepritarima, kaip ir mokejo reikiamu metu palaikyti, paliekant erdve man apciai spresti ko noriu as. Man ji yra moters etalonas. Ka moku as, tame labai didelis jos indelis. Noreciau nugyventi gyvenima, kaip ji.

Nieko nuostabaus, kad viska pagrazini. Tai normalu. Tik kad tavo prisipazinimai, jog visada arciau esi berniuku, ne mergaiciu, sako visai ką kitą apie tavo santykius.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 11 29, 17:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72902344" data-time="1638198980"><div><p>Sioje temoje duskusija NEIMANOMA. Jei pradzioje yra bandymas padiskutuoti, jis nueina niekais. Rodos nekalta tema apie vilna, i ta sulauke aibes asmeniskumuir isvedziojimu is lempos.</p></div></blockquote><p>Butent smile.gif. Keleta nariu cia galima skaityti smile.gif

</p>

Niekur jus nuo musu nepabegsit, nes vis griztat ir griztat ten kur musu nikai šmėžuoja. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 lapkričio 2021 - 17:52