Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Nu gsl tu bemačius, kaip iš pspų lieka išsipūtę baliobėliai iki bambos, kuriuos reikia suvyniot beveik į liemenėlę? Pasakyk tokiai moterisi, kad ji žindė negerai. Ot kvėša😅

Yra beviltiska aiskinti. Gavo gerus genus, tegul dziaugiasi. Kitoms maziau pasiseka, tai jos tada mol pacios kaltos - netaisyklingai zinde. :)

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 30, 21:55)
BEt tie atsiminimai irgi ziauriai selektyvus. Ir baisiai priemna tezes is propagandos.

ikelk kitus as ju nerandu, tai sutampa, su tuo ka pati girdejau is senu zmoniu ...
pasidalink kitais, jei turi, butu idomu paskaityti mirksiukas.gif

Na be to ir logika, kokiu tiklsu taip partizanai klausesi amerikos balso ir ko jie tikejosi, jie mane vieni nugales Rusija?
Atsakyti
Sunku teletabėms šioje temoje be savo kovinių kalių hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 11 30, 21:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72903073" data-time="1638300336"><div><p>Nu gsl tu bemačius, kaip iš pspų lieka išsipūtę baliobėliai iki bambos, kuriuos reikia suvyniot beveik į liemenėlę? Pasakyk tokiai moterisi, kad ji žindė negerai. Ot kvėša😅</p></div></blockquote><p>Yra beviltiska aiskinti. Gavo gerus genus, tegul dziaugiasi. Kitoms maziau pasiseka, tai jos tada mol pacios kaltos - netaisyklingai zinde. smile.gif
</p>

Tai is jusu kalbu iseina, kad pas Montekrista bb ne gegutė su gerais papų genais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 lapkričio 2021 - 21:37
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 11 30, 21:35)
O as zinok jauniems zmonems visiems patariu isvaziuot tarkim pusmeciui. Studijuoti, padirbti. Pasiziureti kaip kitur, ismokti, pasisemti ziniu, patirties, sviezio oro ir grizti i Lietuva. smile.gif

</p>

Aų taip pat patariu išvažiuoti, bent per Erasmus, pasisemti žinių, kitokios patirties, pamatyti kažką kitomis akimus, Ir su visu tuo bagažu grįžti į Lietuvą, gyventi, kurti ir puoselėti Tėvynę.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 30, 21:57)
kam sau meluoji? oi as tai padaryciau, jei padaryciau, bet kai nereikai daryti, visi mes gudrus, siais laikais yra baisesniu dalyku, nei sausa duoda ar gyvenimas bendrike.... mirksiukas.gif
jei motinos buna degrades, pati sakei is ju vaikus reikia paimti i sauge aplinka... mirksiukas.gif

Kokių baisesnių? Karas, kas dabar? Priespauda, laisvės, kaip prie sovietų, nebuvimas?
Nesupratau prie ko čia tai? Tave Airija paimė iš nesaugios aplinkos?

QUOTE(Moonte @ 2021 11 30, 22:11)
Vilniaus eglutes norejau paziureti.

Labai graži, bent iš nuotraukų, kaip nuotaka, aš gyvai nemačiau, reiks apsilankyti su nakvyne, pasivaikščiot po pasipuošusį šventėms Vilnių. Pas mus šį šeštadienį eglutės įžiebimo šventė
Atsakyti

Yra beviltiska aiskinti. Gavo gerus genus, tegul dziaugiasi. Kitoms maziau pasiseka, tai jos tada mol pacios kaltos - netaisyklingai zinde. :)

Aš irgi gerus gavau, anei strijos, papai geri, gal ne taip, betgi yra moterų kitokių, ir operacija gali grąžinti joms jas pačias. Viena pažįstama pilvo plastiką darėsi, patenkinta iki dangaus, niekas nebeklausia, kada gi didžioji diena lsukia....

Tai kodėl gi ne? 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 30, 18:27)
Būtent 4u.gif . Ir joks storo sviesto sluoksnis manęs nesugundytų išvažiuoti į airijas... Net jei sausą duoną valgyti reikėtų, nuomotam bendrike gyventi.... Man čia ir žolė žalesnė ir oras gaivesnis. Išvažiuoju atostogų, o po savaitės jau Tėvynės, Namų ilgesys prasideda. Nesvarbu jei ir valstiečiai ar kokie kitokie populistai valdžioj būtų, ar prezidentu išrinktas bestuburis AIG, vis vien čia TĖVYNĖ, aš ją myliu kaip MOTINĄ.

Aš nemėgstu Majos DI ir ji manęs nemėgsta, menka čia bėda, bet taip gražiai parašė, kad negaliu nesižavėti. Skaityk, Ubunte, skaityk, kaip reikia mylėti savo šalį.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 30, 21:20)
Ir kaip Lietuva gali pakeisti tu karu eigą?

Ne..ne taip paklausiau...
Kaip tavo amžinas pencininkės lygio  bu bu bu  mamkose gali pakeisti karų eigą?
Papunkčiui prašyčiau.

Man iki pensijos dar tolokai, daugiau kaip desetkas metuku. Tai vis del to MOntekrista teisi, tau 64 metai...

Na matai, renkam valdzia, kuri atkreipia ES, ir kita pasaulio dali, i Rusijos revansistine politika. Visada, kur gali atsovauja Ukrainos ir Gruzijos pozicijas. VA as ukrainieciu kariams siuntinukus siunciau. Dabar daugiau remiu finansiskai Ohmano fonda.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 30, 21:32)
TAi zinoma. O tu savo kudiki rozini dar krutimi maitini?

As iki Londes ir atgal vazineju, kai vaikui reikia. O tu prie eglutes geriau nueisi...Prioritetai aiškūs.
Atsakyti

TAi zinoma. O tu savo kudiki rozini dar krutimi maitini?

O tu jau nebe??????

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 30, 21:39)
Man iki pensijos dar tolokai, daugiau kaip desetkas metuku. Tai vis del to MOntekrista teisi, tau 64 metai...

Na matai, renkam valdzia, kuri atkreipia ES, ir kita pasaulio dali, i Rusijos revansistine politika. Visada, kur gali atsovauja Ukrainos ir Gruzijos pozicijas. VA as ukrainieciu kariams siuntinukus siunciau. Dabar daugiau remiu finansiskai Ohmano fonda.

Alio...garaž? As klausiau kaip tu cia su savo pencininkes lygio burbejimu mamkose gali pakeisti karu eigą?

Glušė.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 30, 21:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="72903084" data-time="1638300842"><div><p>Yra beviltiska aiskinti. Gavo gerus genus, tegul dziaugiasi. Kitoms maziau pasiseka, tai jos tada mol pacios kaltos - netaisyklingai zinde. smile.gif</p></div></blockquote><p>Aš irgi gerus gavau, anei strijos, papai geri, gal ne taip, betgi yra moterų kitokių, ir operacija gali grąžinti joms jas pačias. Viena pažįstama pilvo plastiką darėsi, patenkinta iki dangaus, niekas nebeklausia, kada gi didžioji diena lsukia....</p><p> Tai kodėl gi ne? </p>

biggrin.gif biggrin.gif aha..tokius gerus gqvai, kad budama 30+ jau pradejai kalbeti, kad keisi papus.
Oi triochala biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 lapkričio 2021 - 21:41
QUOTE(Moonte @ 2021 11 30, 21:59)
Sakai Airja yra Rusijos kaimyne? Patyrusi sovietu aneksija? Jos zmones buvo tremiami i Sibira?Ten gyvena homosovietikus? Zmones, negebantis buti atsakingais uz save, savo gyvenima.

jau kiek kartu apie tai rasiau, visai neprisimeni?
Airija buvo aneksuota UK, jei tau patinka tas zodis, buvo zmones trememi kaip vergai i Jav, gaudomi vaikai moterys vargsai gatvese ir parduodami Jav turtuoliam, jie net pigesni buvo nei afrikeiciais, pradejo turtuoliai net neiznau kaip issireiksti versti santykiauti airius su juodaodziais, kad gimtu tamsesni vaikai ir juos parduotu brangiau, todel net Obama turi saknu Airijoje...
Uk buvo sukelusi dideli bada Airijoje kurio metu mire 1 milijonas zmoniu ir dar tiek pat emigravo...sunaikinta airiu kalba, kultura, ja beveik niekas nebesneka. Zmones visiskai nuo ponu buvo pirklausomi, mazia kas galejo isigyti geresni issilavinma, buvo veina skurdziausiu ES saliu. O kur dar baznycios nusiklatimaai, vaiku prievartavimai, moteru uzdarymas i vergija ir t.t.
zinok gal nesilyginkk su airiu vargais, lietuviai vargo tik per kara ir pokari, anksciau prie caro, o airiai daugiau nei 500metu.. unsure.gif

as nesuvokiu to sulyginimo tarybiniu laiku ir sakymo, akd zmogus neatskinags uz savo gyvenima? kaip tik zmones tada kiek pamenu pati zinojjo, kad tik svaim gali pasiklaiuti, kad tik patys gali kazka uzsidirbti, susikurti, nebuvo jokio socialo, jokiu pasalpu, jeinorejai kazko graziau, daugiau, turejai tik savo rankytes, ir nei negalejai per daug nei kokiu verslu uzsiimt, tik rankyes, tik sunkus darbas, tu man paaiskink, ka tu tuom turi omenyje nes as niekaip nesuprantu. Bet daznai girdziu is lietuviskos propogandos kanalu, isplove smegenis, nepameni jau nei pati kaip gyevnai?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 11 30, 22:03)
Jei rimtai, as nesuprantu apie ka cia tamstos sutve kliedi.

Kiba cia aiskinat, kad man reikejo su masina vaziuoti juos i Ryga pasiimti. Vietoj to, kad jie is Rygs i Vilniu skristu?

Bobikes, bet jus nupususios daugiau, nei as maniau.

tai del to ir klausiau, ar ne patogiau vaziuoti su masina is Klaipedos, nei is Rygos? kam i Vilniu vaziuoti , kad papulti i Ryga? blink.gif
Atsakyti

Prieš kelerius metus berods kalbėjau su sūnum, atvarė iš mokyklos, tema-kodėl LT ne taip gerai, kaip pvz JAV, kodėl neturime čia to ano....

Sakau, žiūrėk, yra mamų, kurios turtingesnės. Jos tau galėtų suteikti ko tik širdis geidžia. Ar iškeistum mane į jas? 

:) ir viskas jam buvo aišku, ir auga savo tėvynę mylintis vaikas:) mūsų namuose dergti savo šalies negalima.

Atsakyti