Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 11 30, 22:15)
Cia akcentas ne vyras, o moters savijauta. Ir dar vienas dalykas, ko zmones daznai nepagauna, tai defektu taisymas pas moteris daznai nera kuno keitimas. Tai grazinimas to, kas buvo. Nukarusi krutine, isplerusi pilvo oda, OK, kai tau 70. Tai juk visas kunas toks. Bet ne kai 25. Teko man matyti 25 m, vos b dydzio nesimetriskai nukarusia krutine. Nu ir pasakok tada apie meile sau. Susitvarke - jokios bedos. smile.gif

</p>

unsure.gif asimetriska krutine jau nebegali saves myleti? blink.gif Daugumos moteru krutine asimetriska, kam maziau,kam daugiau, dieve, kaip baisu man skaityi, ka jus cia rasot....keik nemeiles sau, del krutines??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 30, 21:39)
As iki Londes ir atgal vazineju, kai vaikui reikia. O tu prie eglutes geriau nueisi...Prioritetai aiškūs.

Raktinis zodis, vaikui reikia. O paciai apdaryti staigmena slabo?

Tai va, o mano raktinis zodis, vaikams staigmena. Jiem mano pagalbos nereikejo, jie suages ir moka viska patys susiplanuoti, be mano trigrasio. Man diesne laime, padryti laimingais savo vaikus, o del mano siurpriso, jie buvo pamaloninti mirksiukas.gif

Ir prie eglutes su vaikais nuejau, ir visi laimingi grizome i sodyba, kupini ispudziu.

Tavo kabinejimasis irgi aiskus. Negi taip susvetimejai su savo vaiku, kad ieskai kituose tavo sitaucijos atspinzio, kad nesijaustum nelaiminga, kad ir kitiem taip pat, kaip pas tave?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 30, 22:21)
Apie tai ir kalbu. Neturi moterys slėptis, nei dėl savęs, nei dėl kito. Ir vaikas ne nuosprendis, juolab, kad nėra sudėtinga atgauti tas savo formas, jei jau labai pakito. </p><p>Moteris nu nori mėgautis savimi veidrody, puoštis, tai juk smagu, kai tau dar ne pensija.</p><p>Ps turiu kolegę, 70, moteris seka svorį, puikiai rengiasi-amžius jos nenurašė</p><p> Ji savęs nenurašė.ne dėl vyrų. Dėl savęs.</p>

ir vel unsure.gif
Atsakyti

unsure.gifasimetriska krutine jau nebegali saves myleti? blink.gifDaugumos moteru krutine asimetriska, kam maziau,kam daugiau, dieve, kaip baisu man skaityi, ka jus cia rasot....keik nemeiles sau, del krutines??? doh.gif

Ne visoms į save taip nusispjaut, kaip tau. 

Daugumos ir dantys kreivi, ir ką? Vaikams jei reiktų, kabių nedėtum, nes nugi reikia mylėti save koks esi? 

Atsakyti

ir vel unsure.gif

Aga, nes 2+2=4

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 30, 21:57)
unsure.gif asimetriska krutine jau nebegali saves myleti?  blink.gif Daugumos moteru krutine asimetriska, kam maziau,kam daugiau, dieve, kaip baisu man skaityi, ka jus cia rasot....keik nemeiles sau, del krutines??? doh.gif

O man visada baisu, kai sakinys istrauktas is konteksto. Ir ka dabar, baisekimes abi mirksiukas.gif
As kad iskraipyta oponento mintis, pati del savo sukurtu interpretaciju.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 30, 21:57)
Raktinis zodis, vaikui reikia. O paciai apdaryti staigmena slabo?

Tai va, o mano raktinis zodis, vaikams staigmena. Jiem mano pagalbos nereikejo, jie suages ir moka viska patys susiplanuoti, be mano trigrasio. Man diesne laime, padryti laimingais savo vaikus, o del mano siurpriso, jie buvo pamaloninti mirksiukas.gif

Ir prie eglutes su vaikais nuejau, ir visi laimingi grizome i sodyba, kupini ispudziu.

Tavo kabinejimasis irgi aiskus. Negi taip susvetimejai su savo vaiku, kad ieskai kituose tavo sitaucijos atspinzio, kad nesijaustum nelaiminga, kad ir kitiem taip pat, kaip pas tave?

Pasaku nesek. Nes vel gausis, kaip su vakcina tavo ir atostogomis Italijoje.

Prie kokios eglutes buvot nueje su vaikais, jei mamkas palikai vidurnaktyje, nes tik tada pradejai ruostis vaziuoti I oro uostą?

Oi Moonte, tiek prajuokinai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 lapkričio 2021 - 22:03
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 30, 22:24)
O pilvas? Mano giminaitės vienmetės pilvas , jaunos visai tuomet moters, po 2 vaikų atrodė taip, tarsi 80-metės. Jau nekslbant apie tai, kad žmonės vis zveikino ją su nauju nėštumu, nors ji nebuvo nėščia. Tai gal netaisyklingai nėščia buvo? </p>

ir? blink.gif tu jos pilva matei? bigsmile.gif pilvas kaip kam, zinoma kazkam raumenis istampo, bet as snekejau apie krutine...man mnao pilvas labai net patinka, o siaip per nestuma as jauciuasi garziausia savo gyvenime..

na durni ignorant zmones, ka del kiekvieno durniaus oepracija darysies? blink.gif kaip visgi dar kulturos truksta Lietuvoe...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 30, 22:25)
Nu gsl tu bemačius, kaip iš pspų lieka išsipūtę baliobėliai iki bambos, kuriuos reikia suvyniot beveik į liemenėlę? Pasakyk tokiai moterisi, kad ji žindė negerai. Ot kvėša😅</p>

ne tikrai nemacius, as is vis kitu moteru krutu nemacius, nelabai iznau, kodel tureciau matyti? blink.gif

na taip kazka ne taip dare... gal melzesi tas krutis, kad tokios pasidare nuo zindymo tikrai nieko nepasidaro zindyti reikai pagal vaiko poreiki ir tiek, kiek jam reikia, taip zindant krutine niekaip "nepasigadina" cia pagla tavo standartus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 30, 22:28)
Teletabės apsimes aklomis  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Musiet musu Moontė parūko  biggrin.gif

as seniai jau sakau, kad kazkas ne taip vakar parase, siandien jau neatsimena, ka rase unsure.gif
Atsakyti

ir? blink.giftu jos pilva matei? bigsmile.gifpilvas kaip kam, zinoma kazkam raumenis istampo, bet as snekejau apie krutine...man mnao pilvas labai net patinka, o siaip per nestuma as jauciuasi garziausia savo gyvenime..

na durni ignorant zmones, ka del kiekvieno durniaus oepracija darysies? blink.gifkaip visgi dar kulturos truksta Lietuvoe...

Tai aišku mačiau. O turėjo slėptis? Ir ne, nereagavau, tik pagalvojau jėzusmarija, nes nežinojsu, kad taip gali būti. 

Tai ir nevertink kitų pagsl save

Liko formos-valio, o kitoms neliko, ir nuo to, kad susigrąžins formas, jos netaps nei blogesnės, nei geresnės, jos tiesiog toliau bus savimi.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 30, 22:36)
Sunku teletabėms šioje temoje be savo kovinių kalių  hihihi.gif
Papildyta:

Tai is jusu kalbu iseina, kad pas Montekrista bb ne gegutė su gerais papų genais

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Įsivesk į paiešką ang krūtų plastika prieš ir po, pamatysi ko nemačiusi. 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 30, 22:38)
Kokių baisesnių? Karas, kas dabar? Priespauda, laisvės, kaip prie sovietų, nebuvimas?
Nesupratau prie ko čia tai? Tave Airija paimė iš nesaugios aplinkos?

paskolos. antosliai, bankrotai mirksiukas.gif

na taip siuo metu tikrai tevyneje nesaugi aplinka, unsure.gif
Atsakyti