QUOTE(Moonte @ 2021 12 01, 00:46)
1.Tu taip nori pateisinti bolseviku ezimo realias represijas, ir Putino revansizma? Kai siusti zali zmogeliukai zudo ukrainos karius, kurie gina SAVO TEVYNE, ant ju zemes. Zuvo 13000 zmoniu. Tau tai zuikio dainos? Tu tai lygini su ES? Anot taves, tai adekvatu?
2.Cia is serijos, jei muse pasiko ant lango, tai ta langa galima i sipulius sudauzyti.
3.Kaip ten bebutu, bet Andora ir Liuksemburgas ir kitos nikstukines net neturi poreikio stoti i NATO, juos supa adekvacios valstybes.
4.Tai ir atsakau, o tu ka, pulsi bandita, kuris uzpuole kita, ta, kuris tave zagino? Kodel lietuvis turi pulti ant nacio, kuris zudo toki pat agresoriu tik sovietini.
5.Sovietu kariai, kai aneksavo Lietuva, pirma karta diduma ju pamate sviesta. Kumecius ismete is ju namu, ups uplotnili, perkele i kitu kumeciu namelius, dabar jose gyveno po dvi seimas, o i atlaisvintus, sukele karininku seimas. TAi va, anu bobos, nuejo i jomarka ir nusipirko sviesto, ilgai negalvojusios ir sukiso i puoda, o anas ir istirpo. Nubeko pas kumeciu zmonas, ir klausia kas per velnias, matyt turguje apgavo. Tos moteros nuejo ir ziuri, pauose, o gi sviestukas istirpes vandenyje pluduriuoja. Patarei, tam vendenyje kose kokia virti...
6.O as kalbejau su zymiai daugiau zmoniu, nes vaziavom i ekspedicijas.
7.Ko cia dyvytis, va pasiklausius tave apie Lietuva, cia gi pragaras zemeje.
8.TAigi, ka tu nori, ta tu ir girdi. O jei zmogus nesusidures su realia padetimi, neamte tos Lietuvos, nepazista...
9.Kai man pradeda sakyti
apie teisiu nebuvima ir visoki toki jovala. As noriu priminti, kad didzioji dalis iskiliu Lietuvos zmoniu kilo is kaimu, ir jei tai buvo labai, labai blogai, kaip jie sugebejo tapti tuo, kuo tapo.
10.Galimai ir taip, istiesu, Komaro seimos deka, Baisogaloje gyvenantys zmones buvo labai gerai aprupinti. Uzmirsau pamineti kumeciu vaikai net ejo i darzeli. Net mano mama, kelis metus ji lanke. Net Kalediniam renginyje dalyvavo, nykstuku buvo, nes per mazuma, jai nelabai pavyko deklamuoti eilerascius. Tai Komarai vaikams parsisiusdavo apelsinus, o darzelyje pietu metu dar ir kakava t.y. karstu sokaldu gidrdydavo. O mano mama iki pat mirties geruoju minejo Komaru seima.
1. Ne man jos veiksmai nei ka ne gerensi nei Uk bombu metymas Libijoje pvz. nezinau tiksliai kiek zmoniu ten zuvo, o kur dar Sirija ir t.t. dar karta joks zudymas man nera geresnis, gal tau sunku tai suprasti?
2. nelabai supratau tu naciu holokausta palyginai su muses sikimu ant lango ar apie kazka kitka snekejai, nes negaliu patiketi, kad taip galetum lyginti...
3. oi tie poreikiai sukurti sostu karu...
4. Taigi vokieciai PIRMA okupavo Lietuva, nebuvo tada jokiu rusu, apie ka tu cia vel?
Klausiu ko tada nesipriesino siai okupacijai, mate gi zmones, kaip masiskai zudo zydus, nekliuvo tai?
Ar kas cia, nesuprantu, si okupacija patiko? Tai ne laisves is tiesu norejo, bet tik rusai nepatiko, jei butu naciu valdzia likus butu viskas gerai buve?
5.zinok nezinau kokiu tautu tavo minimi sovietu kariai, gal ju salyse nevartojamas paprasciausiai sviestas? nelabia suprantu, ka tuom norejai pasakyti? as irgi daug ka pirma kart Airijoje atvaziavusi paragavau,pvz moliuskus tai reiskia, kad Lietuva labai varginga salis? asmaniau tu lygini lietuvius iki karo ir po karo... kas butu absurdas, nes leituviai visi sveista zinojo...
6.Ekspedicijas kur? keliones po Lietuva tu vadini ekspedicijom? cia kaip ta kelione i Ryga nakti?
7.Melas
8. Idejau genocido centro duomenis, kurie tai patvirtina, ir tai neigi?
9. Tai sakai nereikejo
kovos uz moters teises, ju pilnai pakako Lietuvoje? ir darbuotojai irgi turejo pakankamai teisiu, nereikejo kurti apmokamu atsotogu, bilioteniu, socialiniu pasalugu sferu? idomu idomu darosi...
10 dar karta buvo ivaioriu ponu, vieni buvo labai geri, kiti buvo blogi, kas tame neaisku? kad papasakosi, kosk veina sgeras buvo, nepakeisi realybes buvusios, kad dalis buvo labai blogu ir dalis zmoniu tikria vargo. Supranti, jei visiem butu buve gerai, nebutu is vis galeje zmones apgauti su ta revoliucija ir socializmo, komunizmo kurimu, tiek Rusijoje, tiek Lietuvoje, tiek kitose salyse.
Ypac tu aiskini man, kai as sakiau bendravau su 3 moterim, kuriom ne taip pasiseke, kaip tavo mamai. ir itariu jos nebuvo vieniteles, tau sunku patiketi, akd buvo zmoniu,kurie nuosirdziai patikejo socializmu,kad visi gyvens lygiai ir graziai? jie gi nezinojo, kas ju laukia, kaip ir zmones istoje i ES, kas bvalsavo dalis keikiasi dabar, nes irgi nezinojo, galvojo istos ir gyvens kaip vakaruose savaime....
Dabar vargsus ukrainiecius su tuo durnina, sostu valdovai tokie nuspejjami ir neorginalus...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 12 01, 00:57)
Jau i viska atsakyta. Tau personaliai nekartosiu. Kaip toj kumeciu patarlei "Traukinys sikanciu nelaukia".
Tik po viso to, sventeiva, nemegink man staugti apie melages ir moralizuoti
tai,akd neatsakei, sukai sukai uodega ir tiek, na bet tiek to, sakau zaviuosi tavo istvermia vairavimo
wtf?