Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Pvz. Jeigu nėštumo metu persergama infekcinė liga, arba buvo du perseleidimai, arba kažkas iš gimines serga paveldima arba genetine liga ir.t.t. gydytoja tikrai gali rekomenduoti atlikti ši tyrimą.
Aš atsimenu kai mano klasiokei seniai gydytoja rekomendavo, tai ji lb bijojo pasekmių. Taip ir nenuėjo.

Nežinau, nebuvo jokių indikacijų tik mano nerimas 😅bet gydytoja tada sakė aiškiai-kraujo tyrimas neįrodo, kad bus ar nebus tie sutrikimai, o tik tikimybę. Sprendimą priima pačios moterys, kalbu apie amniocentezę

Atsakyti

Dabar yra NIPT be rizikos...

Atsakyti

kraustotes?

Dar ne, bet reiks. Tik neaišku dar kada, kaip seksis įsirenginėti.

Atsakyti

na tai juk apgalvojot turbūt, į kokią mokyklą vežiosit, darželį?

mes ieškodami erdvesnio būsto atmetėm kotedžus vien dėl to, kad važinėt. namas, aišku, būt dar toliau :D

Iki mokyklos 2km., o daržą būt geriau mieste baigt. Ten paruošiamoji mokykloj.... bet tada dar po metų, tai nežinau, bus matyt.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 03, 22:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72904322" data-time="1638529094"><div><p>kraustotes?</p></div></blockquote><p>Dar ne, bet reiks. Tik neaišku dar kada, kaip seksis įsirenginėti.</p>

Mes jau du metus irenginejam... Dar metai tai garantuoti, O gal dar vieni
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 12 03, 21:16)
<</blockquote><p>Nežinau, nebuvo jokių indikacijų tik mano nerimas 😅bet gydytoja tada sakė aiškiai-kraujo tyrimas neįrodo, kad bus ar nebus tie sutrikimai, o tik tikimybę. Sprendimą priima pačios moterys, kalbu apie amniocentezę</p><p></p>

Na tai tu drąsi... O tai dabar po 35 m. Visoms atliekama amniocenteze? Ar tik pas ką įtartini kraujo tyrimai ar echoskopas? kalbėjau dabar su klasioke, kuriai rekomendavo tą tyrimą daryti, dėl to kad echoskopijos metu kazka įtartino pamatė, ir dar blink.gif , kad jos mama ją pagimdė 38m.. Močiutės amžius blink.gif
Atsakyti

Na tai tu drąsi... O tai dabar po 35 m. Visoms atliekama amniocenteze? Ar tik pas ką įtartini kraujo tyrimai ar echoskopas? kalbėjau dabar su klasioke, kuriai rekomendavo tą tyrimą daryti, dėl to kad echoskopijos metu kazka įtartino pamatė, ir dar blink.gif, kad jos mama ją pagimdė 38m.. Močiutės amžius blink.gif

Ne, po 35 nemokami tyrimai pas genetikus. Nori eini noro neini. Daro tąvgerą echo, tada gali kraują darytis, tada, jei parodo padidintą tikimybę, galimabrinktiscdaryti amniocentezę ar ne. 

Nesvarbu kada mama pagimdėctą nėštukę, čia absurdas 😅

Atsakyti

QUOTE(uarda @ 2021 12 03, 23:51)
Na tai tu drąsi... O tai dabar po 35 m. Visoms atliekama amniocenteze?  Ar tik pas ką įtartini kraujo tyrimai ar echoskopas? kalbėjau dabar su klasioke, kuriai rekomendavo tą tyrimą daryti, dėl to kad  echoskopijos metu kazka įtartino pamatė, ir dar  blink.gif , kad jos mama ją pagimdė 38m.. Močiutės amžius  blink.gif

Nu jo, 30 metų pats tinkamiausias laikas gimdyti, o 38 jau močiūtė biggrin.gif

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 12 04, 10:06)
Nesvarbu kada mama pagimdėctą nėštukę, čia absurdas 😅</p>

Būtent, svarbu nėra šeimoj genetinių ligų.
Atsakyti

Mes jau du metus irenginejam... Dar metai tai garantuoti, O gal dar vieni

Tai vat aš ir netikiu, kad pavyks iki būsimo rudens... Nors likęs vidus tik: lubas sudėt, išdažyt ir pnš ir viską kas po to. Bet aš už neskubėjimą, o mb svajoja greičiau gyvent

Atsakyti

Ne, po 35 nemokami tyrimai pas genetikus. Nori eini noro neini. Daro tąvgerą echo, tada gali kraują darytis, tada, jei parodo padidintą tikimybę, galimabrinktiscdaryti amniocentezę ar ne.  Nesvarbu kada mama pagimdėctą nėštukę, čia absurdas 😅
Aš dariausi tą echo ir klaujo tyrimus 35m. Viskas buvo gerai, tai nesiūlė nieko daugiau. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 04 gruodžio 2021 - 09:44

Tai vat aš ir netikiu, kad pavyks iki būsimo rudens... Nors likęs vidus tik: lubas sudėt, išdažyt ir pnš ir viską kas po to. Bet aš už neskubėjimą, o mb svajoja greičiau gyvent

tai iki to laiko jis tave jau išmetęs bus, kaip ir pirmasis. O naujam name karaliaus nauja ponia

Atsakyti

tai iki to laiko jis tave jau išmetęs bus, kaip ir pirmasis. O naujam name karaliaus nauja ponia

Aha. Taip taip 🤣

Kur gi ras geresnę 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 04 gruodžio 2021 - 10:38