Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 17

QUOTE(garbane @ 2019 02 18, 14:54)
Tik del triuksmo? Susisuko galva, nebezinau ka pirkti, o reikia jau šiandien vos ne.
Papildyta:

Cia jus taip liūdnai apie Bosch, sakot nevertas jis?

Ne su Bosch viskas čia gerai man tiesiog norisi Jums pasiūlyti aukštesnį nes Jūsų pagrindinis poreikis turėti aukštesnį......žinote esu jau susidurusi su ne viena tokia problema kaip triukšmas ....atrodo informuoji bus triukšmingas ...klausi ar toli bus miegama zona sako ne problema o po to skundžiasi kad garsiai dirba ...tai norisi kad rastumėte tylų, aukštą šaldytuvą......
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2019 02 18, 14:59)
Ne su Bosch viskas čia gerai man tiesiog norisi Jums pasiūlyti aukštesnį nes Jūsų pagrindinis poreikis turėti aukštesnį......žinote esu jau susidurusi su ne viena tokia problema kaip triukšmas ....atrodo informuoji bus triukšmingas ...klausi ar toli bus miegama zona sako ne problema o po to skundžiasi kad garsiai dirba ...tai norisi kad rastumėte tylų, aukštą šaldytuvą......

Ačiū už gerus norus, išeina pagal parametrus boch tylesnis, norisi ir kokybės, o kai apie šaldytus nesupranti, sunku išsirinkti smile.gif
Kiekvienas konsultantas parduotuvej turi savo favoritus, tai sunku kazkaip ir issiaiskint, daba renkuosi is Hitachi ir Bosch
Atsakyti
Sveiki, renkuosi talpu saldytuva su talpia kamera. Esu nusiziurejus: samsung rb41j7215sr/ef
Samsung rb41j7734b1/ef
Samsung rb41j7810sr
Whirpool btnf5322ox
Svarbu, kad butu ir saldytuvas, ir kamera nofrost. Ka manote apie siuos modelius? Gal ka kita patarsite iki kokiu 650€? Kuo tie mano nurodyti samsungai skiriasi? Kuris is visu 4 geriausias? Gamintojai jauciu visu kinai ar lenkai, ane?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2019 02 25, 17:51)
Sveiki, renkuosi talpu saldytuva su talpia kamera. Esu nusiziurejus: samsung rb41j7215sr/ef
Samsung rb41j7734b1/ef
Samsung rb41j7810sr
Whirpool btnf5322ox
Svarbu, kad butu ir saldytuvas, ir kamera nofrost. Ka manote apie siuos modelius? Gal ka kita patarsite iki kokiu 650€? Kuo tie mano nurodyti samsungai skiriasi? Kuris is visu 4 geriausias? Gamintojai jauciu visu kinai ar lenkai, ane?

O kad Whirpool 10 cm platesnis ir tiek pat gilesnis nieko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 25 vasario 2019 - 16:33
QUOTE(speedy @ 2019 02 25, 16:32)
O kad Whirpool 10 cm platesnis ir tiek pat gilesnis nieko?

Yra laisvos vietos drasiai biggrin.gif jokio skirtumo ismatavimai
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2019 02 25, 21:17)
Yra laisvos vietos drasiai  biggrin.gif  jokio skirtumo ismatavimai

Tai imkite kuo didesnį. biggrin.gif
Atsakyti
Reikia naujo šaldytuvo, pilkos spavos iki 2 m.
Nusižiūrejau šiuos: LG GBB59PZJZS arba GBB59PZFZS, SIEMENS KG36VVL32.
Kokie būtų komentarai , gal ką nors dar panašia kaina pasiulytumete smile.gif
Ir aplamai, kaip ta LG produkcija ? Reikalinga pirkti papildomą garantiją ar ne ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 28 vasario 2019 - 11:47
QUOTE(norala @ 2019 02 28, 11:25)
Reikia naujo šaldytuvo, pilkos spavos iki 2 m.
Nusižiūrejau šiuos: LG GBB59PZJZS arba GBB59PZFZS, SIEMENS KG36VVL32.
Kokie būtų komentarai , gal ką nors dar panašia kaina pasiulytumete smile.gif
Ir aplamai, kaip ta LG produkcija ? Reikalinga pirkti papildomą garantiją ar ne ?  ax.gif

Reikia su didesniu šaldikliu tada LG ,Siemens visai nevertas dėmesio......jai turite būsto draudimą su turto draudimu tai tos papildomos garantijos nereikia visas išlaidas turi apmokėti draudimas ...aišku žiūrėkite ar yra frančizė.....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2019 02 28, 13:07)
Reikia su didesniu šaldikliu tada LG ,Siemens visai nevertas dėmesio......jai turite būsto draudimą su turto draudimu tai tos papildomos garantijos nereikia visas išlaidas turi apmokėti draudimas ...aišku žiūrėkite ar yra frančizė.....

Gal koki rekomenduotumet ?
Šitie mano nurodyti LG, tai , kaip suprantu, visiškai vienodų parametrų...
Ir kai pasižiuriu i talpą, tai ar 1,90 ar 2,0 aukščio, tai šaldiklio talpa tokia pati...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 28 vasario 2019 - 12:25
QUOTE(norala @ 2019 02 28, 12:23)
Gal koki rekomenduotumet ?
Šitie mano nurodyti LG, tai , kaip suprantu, visiškai vienodų parametrų...
Ir kai pasižiuriu i talpą, tai ar 1,90 ar 2,0 aukščio, tai šaldiklio talpa tokia pati...

Tai aukštis nelabai įtakoja šaldiklio tūriui...
Atsakyti

Sveiki dar karta,

Jau nutarem isigyti saldytuva Samsung BRB260076WW ir nuvyke i parduotuve jo apziureti, radome tik modeli BRB260176WW. Konsultantas pasake, kad pastarasis modelis neturi funkcijos, kad saldikli galima perjungti i saldytuva ir atvirksciai. Ar tikrai??? 

Susiradau abieju modeliu vadovus ir radau viena skirtuma, kad *2600* yra slankiojo tipo modelis, o *2601* fiksuotojo tipo modelis. Ar jie abu turi metalo vyrius? Kuo skiriasi sie montavimo tipai? Kada geriau pirkti/montuoti viena ar kita modeli?Prasau apsvieskite, nes konsultantas parduotuveje nesugebejo to paaiskinti. Aciu jums!

Atsakyti

Sveiki dar karta,

Jau nutarem isigyti saldytuva Samsung BRB260076WW ir nuvyke i parduotuve jo apziureti, radome tik modeli BRB260176WW. Konsultantas pasake, kad pastarasis modelis neturi funkcijos, kad saldikli galima perjungti i saldytuva ir atvirksciai. Ar tikrai??? 

Susiradau abieju modeliu vadovus ir radau viena skirtuma, kad *2600* yra slankiojo tipo modelis, o *2601* fiksuotojo tipo modelis. Ar jie abu turi metalo vyrius? Kuo skiriasi sie montavimo tipai? Kada geriau pirkti/montuoti viena ar kita modeli?Prasau apsvieskite, nes konsultantas parduotuveje nesugebejo to paaiskinti. Aciu jums!

Turi abu šie šadytuvai tokia funkciją kad saldikli galima perjungti i saldytuva ir atvirkščiai.Modelis BRB260176WW durų tvirtinimas metalo lankstais.....skiriasi kad ant vieno šaldytuvo uždės baldine plokšte ir atidarant duris jos neslankios o laikysis ant metalinių vyrių o kitas montavimas tai kai šaldytuvą atidarinėjate tada baldinė ploktė slankiojasi.

Metalo vyriai

https://www.youtube....h?v=75GOceNNyTU

Slankiojanti sistema

https://www.youtube....h?v=atCMx2MfJh8

Atsakyti