Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 17

o jau 200 nebetelpa?

Telpa, bet atrodo, kad nebus patogu iš viršutinės lentynos imti produktus. 

Ką tuomet galite patarti iš 200 aukščio?

Atsakyti
QUOTE(Ditutelė @ 2019 03 18, 17:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kikker" data-cid="72387296" data-time="1552923326"><div><p>o jau 200 nebetelpa?</p></div></blockquote><p>Telpa, bet atrodo, kad nebus patogu iš viršutinės lentynos imti produktus. </p><p></p><p>Ką tuomet galite patarti iš 200 aukščio?</p>

Svarbu telpa o ten aukštai įsidėsite konservuotus kuriuos žiemos metu nebus jau taip suku ištraukti...aš tada siūlau Jums pasižiūrėti BOSCH KGN39ML3B
Atsakyti
Rekomenduokite, prašau tylų šaldytuvą, pageidautina samsungą. Manikškis atsibodo, trašką, spragsi kažkas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 22 kovo 2019 - 09:56

Rekomenduokite, prašau tylų šaldytuvą, pageidautina samsungą. Manikškis atsibodo, trašką, spragsi kažkas unsure.gif

Tai visi Samsung tylus...rinkites pagal spalva,auksti ir kaina......

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2019 03 22, 09:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72391524" data-time="1553241327"><div><p>Rekomenduokite, prašau tylų šaldytuvą, pageidautina samsungą. Manikškis atsibodo, trašką, spragsi kažkas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai visi Samsung tylus...rinkites pagal spalva,auksti ir kaina......
</p>

pas mane samsungas ir yra, vis kažkas sutraška, trakšteli, nervuoja...
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2019 03 22, 12:45)

Čia labiau naudotojo problema, nei šaldytuvo.
Atsakyti

Tai siūlau pasižiūrėti kitos firmos pvz....BOSCH KGN39ML3B

Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2019 03 22, 10:17)
Čia labiau naudotojo problema, nei šaldytuvo.

kuria prasme?
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2019 03 22, 10:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72391595" data-time="1553244320"><div><p>pas mane samsungas ir yra, vis kažkas sutraška, trakšteli, nervuoja...</p></div></blockquote><p>Tai siūlau pasižiūrėti kitos firmos pvz....<span>BOSCH KGN39ML3B</span>
</p>

labai norėtųsi, kad būtų lentyna buteliams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2019 03 22, 13:43)
kuria prasme?

Ta prasme, kad tie traškesiai normalus dalykas. Bet jei "vis kažkas sutraška, trakšteli, nervuoja", tai jau ne šaldytuvo bėda.
Atsakyti

kuria prasme?
Papildyta:
labai norėtųsi, kad būtų lentyna buteliams mirksiukas.gif

Prašau

https://www.bosch-ho...cioje/KGN39AI45

Atsakyti
Ačiū smile.gif Ko jis toks brangus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 22 kovo 2019 - 13:00

Ačiū smile.gifKo jis toks brangus

Kodėl manote kad brangus.....

Elektroninis temperatūros reguliavimas, tiksli informacija pateikiama LCD ekranėlyje

Triukšmo lygis tik: 36 dB

WiFi Ready

1 VitaFresh Plus stalčius su drėgmės kontrole - vaisiai ir daržovės išlieka švieži ir išsaugo vitaminus iki 2 kartų ilgiau.
2 VitaFresh Plus ◄0°C► stalčiai su temperatūros kontrole ant Easy Access Tray padėklo - Žuvis ir mėsa išlieka švieži ilgiau.

https://www.youtube....h?v=55BlooPJxH0
AirFresh filtras

Multi Airflow vėsinimo sistema

https://www.youtube....h?v=JPUj7w2X5JU

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 22 kovo 2019 - 14:29