Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(diinka @ 2016 09 27, 13:11)
..dar labiau pavydžiu Ahabi blush2.gif

lotuliukas.gif vietinės nespėjo susigaudyti kas ir kaip, o Rastė jau kitame Lietuvos krašte 4u.gif
Ahabi gerą gavai katytę wub.gif Tau Nikitą atvežti, tai žinotum ką reiškia pikta katė biggrin.gif Kokią atvežė kandžiuklę, tokia ir liko, nemokėjau išauklėti. Ir tai man pati pačiausia wub.gif Manau ir tu priprasi. Aš nemėgstu šunų, galiu pakęsti, atveždavo bendradarbė pasaugoti ir kaimynės šuo ateidavo į svečius, bet pati nenorėčiau laikyti, nes nejaučiu meilės jiems, tegu parodo gražiausią šunį neimčiau nei už ką. O tu matyt pąsamonėje myli katinukus, nes ir Marką įsigijai ir tokį kelią sukoreii Rastės parsivežti. Reiškia tu jas myli, tik nežinai biggrin.gif 4u.gif Taip kad viskas bus gerai 4u.gif

Kiara taip ir laikykis, kad daugiau jokių ligų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Grįžom. Katukė gulėjo savo "guolyje"dukra sugalvojo ten gulinčią princesę paglostyt,tai gavo iš lapcės unsure.gif
Ilgai gulejo ir nelindo lauk. Palikom duris praviras. Tutı uždarėm.išejo. pas dukrą kambarį buvo. Ant stalo tupėjo. Po to kryžiažodį sprendė. Iėjau į kambarį as biski papyko. Veliau isinesiau Tuti tai taip "šypsojos" kad dantys matėsi pchhhhšš
Atsakyti
Runcelio gulėjimo ypatumai bigsmile.gif
Džiugu, kad Kiara sparčiai taisosi thumbup.gif
Va, beje, radau pafilmuotą Ainu, kur girdisi, kaip ji ateidama kalba, kai aš ją kviečiu:
https://youtu.be/vzMtYmAi9yA
Vidam, gera ta Nikita. Ir glaustosi, ir ant kelių guli, na ir kas, kad truputį kandžiuklė biggrin.gif
Geras Rastės guolis ant kažkieno pilvo. biggrin.gif labai graži pilka garbanė. Kadangi gyveno lauke kurį laiką, aš kuo greičiau sulašinčiau katei ant keteros lašų pvz. Broadline nuo blusų, erkių, vidinių kirminų ( lašus lengviau užlašint ant sprando, nei tabletę sukišt). Nes bijočiau, kad neužneštų ko nors namiškiams. Po poros savaičių veščiau skiepyti. Tuo pačiu prašyčiau veterinaro pažiūrėt, ar nėra odos grybelio ir erkučių ausyse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 27 rugsėjo 2016 - 18:37
QUOTE(Aist @ 2016 09 27, 18:25)

Va, beje, radau pafilmuotą Ainu, kur girdisi, kaip ji ateidama kalba, kai aš ją kviečiu:
https://youtu.be/vzMtYmAi9yA

Kiara irgi taip sneka biggrin.gif

Rastes guolis minkstas, siltas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 09 27, 15:43)
užmačius laisvus kelius,reikia skubiaja tvarka atbanguoti lašiniais ant jų,

Runcelio charizma + Erendiros rašymo ypatumai, tai kažkas tokio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif taip ir matau Runcelį lašiniukais banguojantį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(busycat @ 2016 09 27, 16:38)
Kiara per svi savaites priaugo puse kilogramo.... jee ir per men. 700 gramu thumbup.gif

clap.gif clap.gif clap.gif valiooooooo Kiarai 4u.gif kaip puiku thumbup.gif
Rastė - turi pagerintą guoliuką biggrin.gif
Ahabi - kad letena mojuoja Rastė tai irgi normalu. Žinau kaip sunku susilaikyti neglosčius tokią gražuolę, bet reik kantrybės ir dar kartą kantrybės 4u.gif Leistik Rastei inciatyvą rodyti ir atsiliepkit į jos meilinimąsi 4u.gif gali ir taip nutikti, kad katytė prieis pasiglaustyti o pasilenkus ją paglostyti šnypš ar urgztels. Visa tai yra kačių šneka, jos gi ne tik balsu bet ir kūno kalba šneka tik mes ne visada suprantam 4u.gif Letena gali paukštelti nes jaučiasi pakankamai saugi, kad nepabėgtų slėptis, bet nepakankamai apsipratusi, kad leistųsi glostoma kada jūs norit 4u.gif Taip kad ramiai ir mokykitės toliau kačių kalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 27, 15:02)
na gerai, dar klausimas. ar dabar jau žolyte sodint katukui? smile.gif

Jau. biggrin.gif
Eina sau, ir pavarėt...

Žodžiu, visoms ačiū, prižiūrėjau, priskaičiau, prisigėrėjau.
Ainu prašmatnumas, Belos, Snaigės grakštumėliai. wub.gif
Grikutis ir Kruopcė, Rastės guoliukas... Nežinau, katros katukas monitoriuj ar TV viduj - guolio prašmatnumas. thumbup.gif
Oi... Labai graži grybukė Tutė.
Lapyna, gal tu siaubekus rašai? Beje, Tytė karingoji - wow... thumbup.gif
Aist, ačiū už receptuką.
Kiarai linkim sveikatuko ir būt energingai. 4u.gif

Pareinu, palei WC bala... :piktas:
Nu, kuri, sakau, bjaurastys, privarėt? Visos spruko.
Įtariu, kad nepatinka visų išgirtasis kraikas Cats Best Oko Plus. Nešiojasi klaikiai, kvapo gal kiek mažiau, nesušoka. Žodžiu, turiu pusę maišo ir jau noriu mest. Gal kas naudojat ir norit?
Išvaliau, nukvapinau, išskalbiau.

Rudens malonumai...
user posted image

Žolytė pas mus populiari.
user posted image

Žvalgybininkė
user posted image

Žibintai
user posted image

Meilės niekada nebus per daug.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 27 rugsėjo 2016 - 20:47
QUOTE(Magnuna @ 2016 09 27, 19:21)
  gali ir taip nutikti, kad katytė prieis pasiglaustyti o pasilenkus ją paglostyti šnypš ar urgztels. Visa tai yra kačių šneka, jos gi ne tik balsu bet ir kūno kalba šnekaml

O nutiko visai nesmagiai...gulejo ji dukrai ant pilvo. Atejau aš. Pradejo snypst. Dukra pagloste. Sakk mazute. ...o ta šnai su nagais per veida ir su iššueptu snukiu...nenoriu/negaliu rizikuot blem...gero norejau..sūnaus net neileidzia i kambari.siausias kaip ant tucio. Snypscia..o dukrai zandas su dvieju nagu dryziu blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 27, 21:32)
O nutiko visai nesmagiai...gulejo ji dukrai ant pilvo. Atejau aš. Pradejo snypst. Dukra pagloste. Sakk mazute. ...o ta šnai su nagais per veida ir su iššueptu snukiu...nenoriu/negaliu rizikuot blem...gero norejau..sūnaus net neileidzia i kambari.siausias kaip ant tucio. Snypscia..o dukrai zandas su dvieju nagu dryziu blink.gif  unsure.gif

Palikit jūs ją vieną ir kol kas nelyskit visi. Prisileidžia ir bijo paskui, juk iš baimės taip elgiasi.
Šuniu kvepia, jaučiu, sūnus labiau, ir viskas. O mergaitei pasakyk, kad kol kas katei reikia ramybės. Įgysite dar patirties, tikrai.

Maudysiuos.
user posted image

Kai išsimaudžiau - aš gražuolė.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 27 rugsėjo 2016 - 20:55
Ahabi gal jūs jos taip neimkit iš karto ir nesiguldykit šalia ar ant savęs. Tegu įpranta....ypač jei dar ant tiek daug ko šnypščia....tegu pratinasi būt šalia, su aplinka susidraugaut, žmogų draugą išsirinkt.... aš tai susinervavau gal tu dabar gretini mano atveją aprašytą su saviške. Ana jau senoka , tavo jauna...ir aplamai juk viskas kitaip - gyvūnas kitas....ir dar tokiomis sąlygomis pagyvenęs.. Neimkit neglostykuit nečiupkit kol pati neateina....na aš patarėja menka, gudresnes gal labiau patars...bet svarbiausia nesinervuok ☺
Va Erodė jau parašė ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 27 rugsėjo 2016 - 20:58
Vakarinė idilė wub.gif

user posted image

Ahabi tikriausiai vaikų kokia skriausta katytė blush2.gif kad jų taip nemėgsta unsure.gif
Atsakyti
nebūtinai skriausta vaiku... Romcinas tik Gusta is vaiku kentė... visi kiti mazi vaikai - objektai sudraskyt.... ir niekas jo neskriaude... jam taip sviete biggrin.gif bet 14 metu pragyveno, tiesiog sveciai kūdikius prisiziuredavo biggrin.gif namu man neversdavo, bo visi pas mamas ant keliu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ne pirmą kartą girdžiu kad oko plusas nesušoka. Jau ilgiausiai naudoju tik jį, nėra buvę bėdų dėl sušokimo. Visad sušoka smile.gif Erode, o ką prieš tai naudojot? Dėl nešiojimosi tai taip, nešiojasi gan smarkiai jis.
Atsakyti