Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(V-Rinė @ 2016 09 27, 12:42)

na bet gal Rastukas bus gerutis. jei tos veislės tokie gali būt... man konkretus

Rastukė - mergytė. Ji taip nesielgs 4u.gif
Atsakyti
Rine, veislė čia ne priko, jei kažkas katinui psichiką sugadino..tai nereiškia kad visi tokie. O Rastė labai meili katė, gera ir švelni....aišku jai pas ją su šluotą eiti, gal ir ginsis
Atsakyti
na ana irgi katytė- tai ne rodiklis smile.gif

bet tai aš tik apie savo pavyzdį kalbu smile.gif vž aš tai katytei su visa pagarba bei bijau net į akis žiūrėt biggrin.gif biggrin.gif nes kai sumiauks ir pažiūrės tooookiu žvilgsniu kad..... smile.gif smile.gif

ir su šluota pas aną niekas neina. Brt kai nueini ir negali toliau nuo durų nueiti nes katė puola kaip šuo viršum...o valgyt duoti reikia- numirs nabagė per savaitę kokią... tai kuo randi tuo ir ginieisi. konklrečiu atveju pakabą buvau po ranka pasiėmusi ....Nemušiau nesu kažkokia durna jei kas...- atkiši tik ir tada nebepuola...

o šiaip tai aišku šeimininkams kitokia nei mums, na turi savų tų- kada norėjai nepaliesi, bet šiaip jiems viskas normaliai. O va su mumis va taip smile.gif su visais svetimais taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 27 rugsėjo 2016 - 13:03
Gražutė Rastukė wub.gif
O dėl piktumo... žmonių irgi visokių būna, negali gi sakyt, kad visi šviesiaplaukiai geručiai, o juodaplaukiai vriedinos (na, arba aukštaūgiai-žemūgiai ir pan). Ai, ką čia ir kalbėt irnesakyk.gif

Ahabi, viskas bus kuo puikiausiai, pamatysi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 27 rugsėjo 2016 - 13:21
Na visos istorijos tik įrodo, kad KATĖ yra KATĖ biggrin.gif apie mano geruolį nuostabuolį Maurą gydykloje gydytojos stebėdavosi kaip aš su juo namuose susitvarkau bo gydyklose jis yra fokusų prikrėtęs. Gydytoja yra manęs klaususi kaip aš su tuo velniu susitvarkau ųr netikėjo kai pasakiau kad namie jis angelas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 09 27, 14:22)
Na visos istorijos tik įrodo, kad KATĖ yra KATĖ  biggrin.gif  apie mano geruolį nuostabuolį Maurą gydykloje gydytojos stebėdavosi kaip aš su juo namuose susitvarkau bo gydyklose jis yra fokusų prikrėtęs. Gydytoja yra manęs klaususi kaip aš su tuo velniu susitvarkau ųr netikėjo kai pasakiau kad namie jis angelas  smile.gif

Arba Zu, kuri mielutė minkštutė, kol vaistų nereikia leisti - tuomet sužvėrėja ir keikaisi baisiausiai, tuo tarpu kai klinikoje - šilkas su pūkais, nė vieno blogo žodžio ar gesto smile.gif

Bet kuriuo atveju, labiau džiaugiuosi dėl Agabi, nes iš tiesų, ką čia tas vienas katinas rolleyes.gif hihihi.gif Pas mane, Ahabi, 80 m2 namukas be durų (ok, yra lauko ir tualeto durys) ir 4 vnt katinų, + periodiškai mažiukų iki bendro skaičiaus nuo 6 iki 12 biggrin.gif Nieks nesiskundė, kad mažai vietos thumbup.gif
Atsakyti
ahabi aš manau, kad viskas gerai tavo katei biggrin.gif Tiesiog tu neturėjus reikalų su katėm, o katės turim 1000 + N visokių miau, prr, grrr, ffff, bbbzzz ir t.t. biggrin.gif Tiesiog tau reikės juos išmokti 4u.gif Mano tėvai juk priglaudė Murkėną, jis nemiauksi, jis skleidžia kažkį keistą garsą net raidžių tokių nėra biggrin.gif Pirmą kartą galvojau nu šakės, kažkos keistas, garsai keisti nesuprasi ar čia jis mielas ar piktas ar koks blush2.gif Paskui per kelis mėnesius supratom kad čia jo burzgejimas yra meilumas lotuliukas.gif Giliukas tarkim turi Miau, turi turi tokį garsą PFRRRZZZ čia kai gryžtu namo po darbo tipo gryžai, gerai dabar man tarnausi biggrin.gif Turi tokį urzgimą kai nešuosi tarkim jį o Mumis šokinėja ir bando jam uodegą nukąsti lotuliukas.gif

Ir šiaip dabar katytė nežino, kur ir kada vėl ją kas nuneš, todėl nepriimk kiekvieno katino garso sau asmeniškai, galbūt katė tik tikrinasi ką tu apie ją supranti biggrin.gif Kokie garsai tave atbaido kokie prikviečia biggrin.gif Daugiau žaidimų ir gerų emocijų katei, skanesnio kąsnelio ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kas čia su tais citavimais, niekas neveikia g.gif Nu bala nematė..

V-rinės pasakojimą skaičiau akis išpūtus blink.gif
Bet Reksiukė atrodo visai gerietiškai wub.gif ausys didelės didelės kaip lokaroriai biggrin.gif

Apus, mes dirbam dirbam, ale bendravimo tempai nerealūs ax.gif
Atsakyti
kas liečia žaidimus. šiandien pradėsim žaisti smile.gif vakar visi tikrinomės. sėdėjom ir žiūrėjom blink.gif mes į ją, ji į mus blink.gif katė įtampai nuimti ėmė glaustytis.
na manau mūsų 120 kv.m butelyje su daug durų vietos ji ras smile.gif
žinoma daug maloniau būtų, kad gyvenimas tekėtų sava vaga. kai vakarais sėdim prie tv. Tutis duodasi arba ramiai guli šalia. katė irgi murkia man ant kelių žiūrint žinias... na, pasvajoti juk galima 4u.gif

Jooo g.gif daug naujos abecelės man/mums teks išmokti..
Atsakyti
Si dar žiaurrriai atgalilauju, kad nepagyriau Tytės karingojo grožio wub.gif

Mūsų Didi pro tvorą erzindavo beveik 2 kartus už save mažesnį šuns produktą - gulėdavo ir vartydavosi, kol tas lodavo smile.gif
Atsakyti
na gerai, dar klausimas. ar dabar jau žolyte sodint katukui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 27, 15:02)
na gerai, dar klausimas. ar dabar jau žolyte sodint katukui? smile.gif

Jau smile.gif

Ir aš jau susiplanavau kelionę savaitgalį turgun, sėsiu Bižuncijai (ji pirmoji rupšnoti) rolleyes.gif
Atsakyti