Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(V-Rinė @ 2016 09 28, 13:05)
Sveikos,
Ahabi bet jūs drąsios su dukra.... o katė pati ateina va taip prie veido ir atsigula?
aš bijočiau.

tik pati. nedėčiau nieku gyvu prie veido. bet vakar tas murkimas, ta ramybė. užsihipnotizavau wub.gif šiek tiek baimės buvo, bet tuo metu stengiausi siųsti jai geriausius signalus kupinus ramybės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2016 09 28, 13:10)
Kažin Rastei irgi šalta kaip ir tiems plikšiams? Skaičiau kad garbaniai linkę pamesti garbanėles. Dingo Noa, ji tai geriausiai apie juos nusimano, taip įdomiai pasakodavo  biggrin.gif

Manau vėsu, nes visada susisukusi tarp rankšluosčių pridėjau frotinių storų, kad kuo jaukiau būtų
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 09 28, 13:07)
manau ir ryt norėsiu.. viena bėda, pigiausiai jį MB rado užsieny 379€ su nemokamu siuntimu, o Lietuvoj nuo 500€ kainos.. kai žinau, kad dar turim už kondicionierių skolą gražint, sofkę nusipirkti, sausio gale kelionei sutaupyti.. kažkaip pradeda atrodyt, kad kažką blogo padariau ir negaliu sau leisti biggrin.gif
Labiausiai tai norėtųsi jį išbandyti prieš perkant, bet niekur nerandu išsinuomoti jo verysad.gif

Galiu duot patarima, kuris man labai padeda kai reikia apsispresti ypac kas liecia fotika. Jeigu tai tik kaip dvasinis pasitenkinimas, tai lukterk kolkas. Jei manai, kad kazkur nuotraukas publikuosi, ar t.t., tuomet pasvarstyk, uz ka nesumoketi ar neatsiskaityti laiku, kad nusipirktum objektyva. biggrin.gif

Ahabi, viskas tinka, saldainiu popieriukai, kamuoliukai, sluoteles, cia jau fantazija reik pasitelkt biggrin.gif Kiaros megstamas zaislas iki Olio buvo guminiai kamuoliukai, nesiodavo man juos, kad mesciau. Olio mylimas zaislas lapes uodega. Nuolat randu isplesta gabaliuka kailio. Tutes megstami zaislai - saldainiu popieriukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 28 rugsėjo 2016 - 13:21
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 28, 13:08)
Žodžiu, aš galvoju, kad ji nepastovios būsenos, ji galvoja, kad aš pati nesveika.

lotuliukas.gif
Gerai, kad nevalgiau, tai gaučiau dabar ekraną valyt. smile.gif

Katėms žaisliukų būna pirkt, bet galima ir pačiai susimeistrauti. Na, virvelė su kuo nors parištu ant galo. Ar pagaliukas, prie kurio vieno galo virvučių ar plunksnelių paraišiota. Velki žeme, katė gaudo. smile.gif Bent jau mano katė labai mėgsta.
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 28, 13:17)
lotuliukas.gif
Gerai, kad nevalgiau, tai gaučiau dabar ekraną valyt. smile.gif

Katėms žaisliukų būna pirkt, bet galima ir pačiai susimeistrauti. Na, virvelė su kuo nors parištu ant galo. Ar pagaliukas, prie kurio vieno galo virvučių ar plunksnelių paraišiota. Velki žeme, katė gaudo. smile.gif Bent jau mano katė labai mėgsta.

Smagu nuotaiką pakelt ax.gif

o jei ji neis žaisti?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 09 28, 13:05)
Snaigė iš karto  man ar dukrai gulinčioms prie tv. į klyną sušilti taikosi.

Norisi kaip nors jaukiai pavadinti tą junginį, bet vis kažkaip... hmmm... garbanotai gaunasi lotuliukas.gif

(pvz., klyno kailiukas)

Ahabi, jei nežais Rastukė, tai tikrai žais Makas. smile.gif
Na, pirmom dienom ji greičiausiai ir prisibijos, bet šiaip visos katės mėgsta pažaisti, jei pasiūlai aktyvumo laikotarpiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 28 rugsėjo 2016 - 13:23
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 28, 14:11)
Pinigus skaičiuot tongue.gif

Jei ne paslaptis, ką ten tokio nusižiūrėjai? smile.gif

Aš jau kuris laikas dar vieno objektyvo noriu... Bet dabar negaliu. Palauksim porą metų.

Neprašmatnus. Tokina AT-X 116 PRO DX 11-16mm f/2.8 II ax.gif (pas mane kastruotas nikonas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 28 rugsėjo 2016 - 13:30
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 28, 13:21)

(pvz., klyno kailiukas)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisižvengsiu šiandien
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 28, 14:16)
Galiu duot patarima, kuris man labai padeda kai reikia apsispresti ypac kas liecia fotika. Jeigu tai tik kaip dvasinis pasitenkinimas, tai lukterk kolkas. Jei manai, kad kazkur nuotraukas publikuosi, ar t.t., tuomet pasvarstyk, uz ka nesumoketi ar neatsiskaityti laiku, kad nusipirktum objektyva. biggrin.gif

velnias.. dvasiniam pasitenkinimui.. per daug aš savikritiška, kad dar bandyčiau viešumon kelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 28, 13:16)
Ahabi, viskas tinka, saldainiu popieriukai, kamuoliukai, sluoteles, cia jau fantazija reik pasitelkt  biggrin.gif Kiaros megstamas zaislas iki Olio buvo guminiai kamuoliukai, nesiodavo man juos, kad mesciau. Olio mylimas zaislas lapes uodega. Nuolat randu isplesta gabaliuka kailio. Tutes megstami zaislai - saldainiu popieriukai

Gerai, padėkit pasiruošti. ateinu pas katę į kambarį ir atsisėdu ant lovos. ji ateina prie manęs ir pradeda glaustytis. Pasiglostom ir tada pradedu su žaisliuku žaisti. Kaip ji parodys, kad jau nebenori. O jei žaidimas jai iš viso bus neįdomus. Gali būti taip? Nes kol kas namie visi taip blink.gif kur katė, blink.gif ką daro katė, blink.gif ar nieko nepapjovė katė, blink.gif kur Tutis, neįleiskit pa katę blink.gif Maaaaamaaaaa blink.gif katė šnypščia...mama rėkia blink.gif sakiauuuu neeeitt blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 28, 14:08)
Ok. šnekat, kad reik su kate žaisti. O kaip blink.gif  kokie žaisli ir ką daryt? Na sorriukas už durnus kausimus 4u.gif

pas mane priklaisomai nuo katės, bet didžioji dauguma turi silpnybę spalvotom plunksnelėm..Hipė nakti atneša visą pagaliuką prie lovos ir murkauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 28, 13:21)
Norisi kaip nors jaukiai pavadinti tą junginį, bet vis kažkaip... hmmm... garbanotai gaunasi lotuliukas.gif

(pvz., klyno kailiukas)
.

nu o pvz čia tai aplamai su nukrypimais galima susieti biggrin.gif biggrin.gif bet jai šiuo metu ši vieta geriausia... ateina ir jei guliu normaliai su koja "paieško" vietos atsigult...tipo plačiau kojas prašom biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 28, 13:27)
Gerai, padėkit pasiruošti. ateinu pas katę į kambarį ir atsisėdu ant lovos. ji ateina prie manęs ir pradeda glaustytis. Pasiglostom ir tada pradedu su žaisliuku žaisti. Kaip ji parodys, kad jau nebenori. O jei žaidimas jai iš viso bus neįdomus. Gali būti taip? Nes kol kas namie visi taip blink.gif  kur katė,  blink.gif ką daro katė, blink.gif ar nieko nepapjovė katė, blink.gif kur Tutis, neįleiskit pa katę blink.gif  Maaaaamaaaaa blink.gif  katė šnypščia...mama rėkia blink.gif  sakiauuuu neeeitt blink.gif  blink.gif

Bandyk skirtingus zaislus, nuo paprastu popieriuku, sluoteliu ar lazerio spindulio. Turetu kazkuo gi susidometi, jei nesusidomes dabar, parodys kuo domisi veliau thumbup.gif

Sakiau gi bus chaosas, pasikaustykit kantrybe drinks_cheers.gif
Atsakyti