Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

truputį į temą- kaip reikia gasdinti šunis biggrin.gif

user posted image

ir kaip nereikia jų visai bijoti

user posted image

o šiaip tai maži kačiukai visiškai neturi baimės jausmo...
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 09 28, 16:05)
oho koks brangus, eina sau  biggrin.gif

tai tų, kur Lapyna rekomenduoja, net nežiūrėk kainos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 28 rugsėjo 2016 - 15:12
Man reikia fotiko grynai buitiniam naudojimui- kad būtų gražios nuotraukos. Ir tiek.

o turint tą sony 6000 kur nurodėt (beje kaina man normali tokia smile.gif ) reikia dar papildomų objektyvų ir kitokių lia lia lia?

diinka- apie tavo "ne į temą"- jei tai tavo nuotraukos tai kokybė faina... koks foikas? (padarėm į temą smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 rugsėjo 2016 - 15:13
ai dar turėjau (turiu) nuotykį su rainiukais...sakiau Sausainis ir Riestainis, praeitą savaitę...žiūriu, kad viena tai Riestė, jau apsipratau...vakar vėl ...abu vienodi- Sausas ir Riestas lotuliukas.gif MB guodžia, jie dar maži, dar neapsisprendę, šiais laikais žinai kaip, užaugs ir nuspręs kuom nori būti biggrin.gif
Atsakyti
Ui, koks peleninis pilkas žvėris lotuliukas.gif Kaip tokio nebijosi lotuliukas.gif Taikios Diinkos mergiotės wub.gif
Dėl žaidimo galiu pasakyti tiek, jei sotu, saugu, šilta, bet koks nutvertas smulkus daiktas, ar dirželis tinkamas žaidimams. Pvz, kol Molis nebuvo leidžiamas laukan, žaidė su kamuoliukas ir specialiais katiniškais žaisliukais. Lazdelės su plunksna bijojo. Dabar namie nežaidžia su niekuo, matyt išsikrauna lauke. Paprasčiausiai prie siūlo pririši sulamdytą popieriuką ir pajudini jos regėjimo lauke.Jei patiks, pradės kibinti letena. Šunys taip pat žaidžia su katinais. Mano senasis rainiukas oi kaip dūkdavo su Vėkuku, kūliais risdavosi.
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 09 28, 16:15)
ai dar turėjau (turiu) nuotykį su rainiukais...sakiau Sausainis ir Riestainis, praeitą savaitę...žiūriu, kad viena tai Riestė, jau apsipratau...vakar vėl ...abu vienodi- Sausas ir Riestas  lotuliukas.gif  MB guodžia, jie dar maži, dar neapsisprendę, šiais laikais žinai kaip, užaugs ir nuspręs kuom nori būti biggrin.gif

Aha drinks_cheers.gif , turėjau turėjau aš Gomesą, vieną rytą žaidžiant ant antklodės ir žiūriu - Trečiadienė ten lotuliukas.gif

Faini tie kūlverstukai raini wub.gif
Atsakyti
MB reik klaust..pas jį dar nuo ankstyvos jaunystės išlikęs ppotraukis fotografijai (pradėjo nuo zenito ir forkes pats darė...na tas popierines) Jis aišku norėtų geresnio...deja dar už šį šefui neišmokėjau, o jau tikriausia prieš 2m pirko.(tai jau kaip ir senas) ..tada kaškur 1600 dar Lt be PVM mokėjo.... ir objektyvo kito nori, ai aš jau nesigilinu, man neužtenka viskam laiko, su juo aš tik "ant automato" fotkinu. Čia MB fotkino, aš katinus nešiojau smile.gif miargos dar gražiai išėjo tada biggrin.gif
Papildyta:
Erendira, tai kad vieną kart pakeistų giminę, jau yra buvę, bet kad vieną dieną, kitą antraip, dar kitą vėl taip...ir MB svarbiausia rodžiau- tas pats g.gif biggrin.gif

mano gerietės wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šiandien jau 3 metai, kaip Mauriukas supasi ant vaivorykšės...

user posted image

Taigi, beveik 3 metai, kaip Runcuncukas mus myli. Pirmoji savaitė:

Ataikit apkabinsiu

user posted image
Atsakyti
Jeckau jau trys metai... kaip as senai visas jus pazystu. Reik isvis paziuret kada as is vis prie sm prisijungiau ir puoliau bendrauti. OHO beveik 9 metai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 28 rugsėjo 2016 - 15:45
Aš prisijungiau išvis nežinia kada irnesakyk.gif, pamenu, kad ieškojau naujam sūnėnui automobilinės kėdutės smile.gif O šioje temoje tai nuo 2010, manau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 28 rugsėjo 2016 - 15:49
QUOTE(busycat @ 2016 09 28, 16:40)
Jeckau jau trys metai... kaip as senai visas jus pazystu. Reik isvis paziuret kada as is vis prie sm prisijungiau ir puoliau bendrauti. OHO beveik 9 metai  blink.gif

Tikrai kaip laikas eina....aš jau beveik 10, kokia jauna buvau ir turėjau tik 3 katinus....ir Kaukazą....
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 09 28, 15:48)
Aš prisijungiau išvis nežinia kada irnesakyk.gif, pamenu, kad ieškojau naujam sūnėnui automobilinės kėdutės  smile.gif  O šioje temoje tai nuo 2010, manau  g.gif

Kaip neaisku, jeigu prisijungei 2005 metais, po tavo avataru matosi biggrin.gif As kazkodel galvoju kad is meskenu i katineliu tema persikrausciau 2011-2012 metais, panasiai kaip Magnuselis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 28 rugsėjo 2016 - 15:51