Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Mauriukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 28, 16:49)
Kaip neaisku, jeigu prisijungei 2005 metais, po tavo avataru matosi  biggrin.gif As kazkodel galvoju kad is meskenu i katineliu tema persikrausciau 2011-2012 metais, panasiai kaip Magnuselis thumbup.gif

Na, aš turėjau omeny, kad tokio senų senovėj hihihi.gif
Atsakyti
Vakarinis pasimeilinimas mūsų wub.gif o murkimas wub.gif vienu metu net nosys susiglaudę buvo. tongue.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Vakarinis selfiukas mirksiukas.gif
Tik keista kodel tik ant manes ji lipa taip aukstai g.gif visiems normaliai ant pilvu.
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 28, 16:29)

Tik keista kodel tik ant manes ji lipa taip aukstai g.gif  visiems normaliai ant pilvu.

Rastė wub.gif
Tigis miego arteriją pasiekt lengviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 09 28, 17:02)

Tigis miego arteriją pasiekt lengviau  biggrin.gif

blink.gif tongue.gif
Papildyta:
Tutis ir Rastė suleisti. O Triukšmo kieeek. Pšš uģgggggšchhhhh net garsas kaip kūdikio verkimas. Raste pakėlė letena ir pagrūmojo kumščiu bet į nosį dar nedavė. Durys paliktos atidarytos. Raste savo guolyje tarp rankšluosčiu. O Tutis vis įbėga, aploja. Mes sudrausminam- palik kate ramybėje biggrin.gif
Atsakyti
Ahabi, o tau nieko neskauda toje vietoje ? Katukės išvaizda sako,kad jai neramu, ji nesijaučia saugi .Kad šuniukui parodei katytę, tai gerai. Per kelias savaites apsipras, pamatysi kaip dundės namai. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 rugsėjo 2016 - 17:48
QUOTE(V-Rinė @ 2016 09 28, 16:12)
Man reikia fotiko grynai buitiniam naudojimui- kad būtų gražios nuotraukos. Ir tiek.

o turint tą sony 6000 kur nurodėt (beje kaina man normali tokia smile.gif ) reikia dar papildomų objektyvų ir kitokių lia lia lia?

Aš tik kaip pvz jį pateikiau (per mažai domėjausi, kad galėčiau teigti, kad šitą ir tik šitą biggrin.gif ), reiktų man pačiai pasidomėti kas dabar rinkoj yra ką pagal kainą/kokybę verta imti. Sisteminiai irgi turi keičiamus objektyvus, bet galima išsiversti su vienu zoom'iniu objektyvu. jei tau ta kaina tiko, tai galima laisvai ir į veidrodinius dairytis, tik klausimas ar pati norėsis didelį gargarą tampytis smile.gif

Ahabi, o namuos taip šalta, kad taip visi susisukę? aš su maike sėdžiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 28 rugsėjo 2016 - 18:00
Neskauda nieko. Bet galvoju, kad reik pasitikrint g.gif

Šalta man. Su temperatūra grįžau šiandien. Guliu su Tučiu.

O prie Rastės ko gero geriau neiti šiandien nei man nei vaikams? Durys paliktos atidarytos, bet iš spintelės ji neišeina.
Ĺisitėja. Sakai neramus žvilgsnis..neagresyvus
Atsakyti
Merfe, čia tau - atsiprašymas. Čiela Tutės smarkutės fotosesija. Vakaras gražus, Tutis patenkintas, svajingai sau vakaroja biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 28 rugsėjo 2016 - 18:38
liabu dienu
Tutis ryzutis wub.gif
Ahabi smagios naujienos viskas bus gerai pamatysi, jei jau ji sitaip ateina ir guli, tai susidraugausit, reik jai laiko, kad nebestresuotu, gal jai vis atrodo, kad vel ismes numes ir bus nereikalinga, gal del to, kai nori nuo keliu numest urzgia .
Mano Toras toks ne kelinis, tai kai jau susigalvoja ir guli, paciu aisku netinkamiausiu metu, ir jei numeti ar nukeli isizeidzia ir jau ilgai neateis lotuliukas.gif
Savaitgali turejau drauge sveciuos, kazko parodyt nepavyko, bet nuvarem i Sekspyro miestuka , ten dar pasiirstem po kanala. ne viska prifotkinau, bet miestukas tikrai toks simpatiskas, dar i drugeliu ferma nuejom, biski foto, kitas veliau ikelsiu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Koks gražus svajingas Tutis rudenėjančioj gamtoj wub.gif
Uodegėlės grožis 4u.gif