Mauriukas

QUOTE(busycat @ 2016 09 28, 16:49)
Kaip neaisku, jeigu prisijungei 2005 metais, po tavo avataru matosi
As kazkodel galvoju kad is meskenu i katineliu tema persikrausciau 2011-2012 metais, panasiai kaip Magnuselis 

Na, aš turėjau omeny, kad tokio senų senovėj

QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 28, 16:29)
Rastė

Tigis miego arteriją pasiekt lengviau

QUOTE(gielux @ 2016 09 28, 17:02)

Papildyta:
Tutis ir Rastė suleisti. O Triukšmo kieeek. Pšš uģgggggšchhhhh net garsas kaip kūdikio verkimas. Raste pakėlė letena ir pagrūmojo kumščiu bet į nosį dar nedavė. Durys paliktos atidarytos. Raste savo guolyje tarp rankšluosčiu. O Tutis vis įbėga, aploja. Mes sudrausminam- palik kate ramybėje

Ahabi, o tau nieko neskauda toje vietoje ? Katukės išvaizda sako,kad jai neramu, ji nesijaučia saugi .Kad šuniukui parodei katytę, tai gerai. Per kelias savaites apsipras, pamatysi kaip dundės namai.

QUOTE(V-Rinė @ 2016 09 28, 16:12)
Man reikia fotiko grynai buitiniam naudojimui- kad būtų gražios nuotraukos. Ir tiek.
o turint tą sony 6000 kur nurodėt (beje kaina man normali tokia
) reikia dar papildomų objektyvų ir kitokių lia lia lia?
o turint tą sony 6000 kur nurodėt (beje kaina man normali tokia

Aš tik kaip pvz jį pateikiau (per mažai domėjausi, kad galėčiau teigti, kad šitą ir tik šitą

Ahabi, o namuos taip šalta, kad taip visi susisukę? aš su maike sėdžiu

Neskauda nieko. Bet galvoju, kad reik pasitikrint
Šalta man. Su temperatūra grįžau šiandien. Guliu su Tučiu.
O prie Rastės ko gero geriau neiti šiandien nei man nei vaikams? Durys paliktos atidarytos, bet iš spintelės ji neišeina.
Ĺisitėja. Sakai neramus žvilgsnis..neagresyvus

Šalta man. Su temperatūra grįžau šiandien. Guliu su Tučiu.
O prie Rastės ko gero geriau neiti šiandien nei man nei vaikams? Durys paliktos atidarytos, bet iš spintelės ji neišeina.
Ĺisitėja. Sakai neramus žvilgsnis..neagresyvus
liabu dienu
Tutis ryzutis
Ahabi smagios naujienos viskas bus gerai pamatysi, jei jau ji sitaip ateina ir guli, tai susidraugausit, reik jai laiko, kad nebestresuotu, gal jai vis atrodo, kad vel ismes numes ir bus nereikalinga, gal del to, kai nori nuo keliu numest urzgia .
Mano Toras toks ne kelinis, tai kai jau susigalvoja ir guli, paciu aisku netinkamiausiu metu, ir jei numeti ar nukeli isizeidzia ir jau ilgai neateis
Savaitgali turejau drauge sveciuos, kazko parodyt nepavyko, bet nuvarem i Sekspyro miestuka , ten dar pasiirstem po kanala. ne viska prifotkinau, bet miestukas tikrai toks simpatiskas, dar i drugeliu ferma nuejom, biski foto, kitas veliau ikelsiu

Tutis ryzutis

Ahabi smagios naujienos viskas bus gerai pamatysi, jei jau ji sitaip ateina ir guli, tai susidraugausit, reik jai laiko, kad nebestresuotu, gal jai vis atrodo, kad vel ismes numes ir bus nereikalinga, gal del to, kai nori nuo keliu numest urzgia .
Mano Toras toks ne kelinis, tai kai jau susigalvoja ir guli, paciu aisku netinkamiausiu metu, ir jei numeti ar nukeli isizeidzia ir jau ilgai neateis

Savaitgali turejau drauge sveciuos, kazko parodyt nepavyko, bet nuvarem i Sekspyro miestuka , ten dar pasiirstem po kanala. ne viska prifotkinau, bet miestukas tikrai toks simpatiskas, dar i drugeliu ferma nuejom, biski foto, kitas veliau ikelsiu

Koks gražus svajingas Tutis rudenėjančioj gamtoj
Uodegėlės grožis
Man gražiausias ant minkštasuolio..prie pagalvėlės

Uodegėlės grožis

Man gražiausias ant minkštasuolio..prie pagalvėlės