Oi Erendira, o aš tą pirmą Runciaus foto iš vet klinikos, praganiau.... Gieliux, na ir pikti kotletai pas jus- kates puola....pas mus tai kartą karką labai pykta pasitaikė a.a Pūkutį iš verdančio puodo užpuolė 9virė be dangčio na ir šiek tiek išlindus iš vandens buvo....nežinau kaip kašaras nenusiplykė, bet karką radau šalia puodo ant spintutės
Busy - man rodos cymantinis kavalierius bent jau taip jautėsi kai čiupinėjau. Anu grait nulėk patikrinti Nikuna - su tokia kavalierių paieškos pažanga dą daug kartų pas Busy reiks važuoti kol tinkamą atrasiu Į Runcytį klinikoje net skauda žiūrėti Belos ir kotleto kova vat ir paaiškėjo, kur Grikio kotlietas dingo Rainas buo bučkio apšalęs
oi Ahabi, nejuokink, juk sakiau katinai žmonių nepuola, nebent pati prisiprašysi
Busy, dabar panaši, daug kas sako o ir man atrodo, vaikystėj tai sakė kad dukriukas į tėva o sūnus jau mano kopija...dabar sūnus tikra tėvo kopija ne tik išvaizda, bet ir žestai kai kurie...kartais net nupurto(negražiai mes skyrėmės labai negražiai, po tiek metų negaliu pamiršt, dar krato)
Tai dabar ji viena, bet tu pagalvok kas tavęs laukia... vėliau gi jie bus dviese, o jei dar ir šunį į savo chebrą priims, tai likę vieni namuose samokslus prieš tave planuos ir tave gryžusią puldinės iš visų pusių, ruoškis