Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 27, 09:17)

Bet koks jis gražus ir minkštas 4u.gif

Mano Rastuke apsipras, o tada būūm.meškinas atsiras blink.gif

Noriu namo per pietus važiuoti ir bijau, kad katas manęs neužpultų vienos būnant namie. tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Oi Erendira, o aš tą pirmą Runciaus foto iš vet klinikos, praganiau....
Gieliux, na ir pikti kotletai pas jus- kates puola....pas mus tai kartą karką labai pykta pasitaikė a.a Pūkutį iš verdančio puodo užpuolė blink.gif 9virė be dangčio na ir šiek tiek išlindus iš vandens buvo....nežinau kaip kašaras nenusiplykė, bet karką radau šalia puodo ant spintutės blink.gif

kostukas gražuolis sveikinasi wub.gif

labas rytas...ko žadinat

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 09 27, 11:15)
Gerai jau, gerai, gal man akys be kotletų nusilpo. Ir smegenys  unsure.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Busy - man rodos cymantinis kavalierius g.gif bent jau taip jautėsi kai čiupinėjau. Anu grait nulėk patikrinti tongue.gif
Nikuna - su tokia kavalierių paieškos pažanga dą daug kartų pas Busy reiks važuoti kol tinkamą atrasiu biggrin.gif
Į Runcytį klinikoje net skauda žiūrėti 4u.gif
Belos ir kotleto kova thumbup.gif vat ir paaiškėjo, kur Grikio kotlietas dingo biggrin.gif
Rainas buo bučkio apšalęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 09 27, 11:23)

Nikuna - su tokia kavalierių paieškos pažanga dą daug kartų pas Busy reiks važuoti kol tinkamą atrasiu  biggrin.gif

visada reikia žiūrėti teigiamą reikalo pusę - svarbu pradžia Yra, toliau bus lengviau bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 09 27, 10:18)

Mikrobangėj blink.gif blink.gif
Atsakyti
oi Ahabi, nejuokink, juk sakiau katinai žmonių nepuola, nebent pati prisiprašysi 4u.gif

Busy, dabar panaši, daug kas sako o ir man atrodo, vaikystėj tai sakė kad dukriukas į tėva o sūnus jau mano kopija...dabar sūnus tikra tėvo kopija ne tik išvaizda, bet ir žestai kai kurie...kartais net nupurto(negražiai mes skyrėmės labai negražiai, po tiek metų negaliu pamiršt, dar krato)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 27, 11:26)
Mikrobangėj  blink.gif  blink.gif

Monitoriuje irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 27, 11:17)
Noriu namo per pietus važiuoti ir bijau, kad katas manęs neužpultų vienos būnant namie.  tongue.gif  blush2.gif

Tai dabar ji viena, bet tu pagalvok kas tavęs laukia... vėliau gi jie bus dviese, o jei dar ir šunį į savo chebrą priims, tai likę vieni namuose samokslus prieš tave planuos ir tave gryžusią puldinės iš visų pusių, ruoškis biggrin.gif
Atsakyti
Aha...ne biggrin.gif tivilizoriui biggrin.gif

user posted image

user posted image

ksatino kailiuks
user posted image

user posted image

ir labai pikts katė

user posted image

Na va atrodo visi kašaraio pasirodė,

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 09 27, 10:18)
..pas mus tai kartą karką labai pykta pasitaikė a.a Pūkutį iš verdančio puodo užpuolė  blink.gif

Vargšiukas katukas, sakau, koks negailestingas tas pasaulis, daiktai, maistas viskas tiesiog nusistatę prieš katukus unsure.gif
Diinka, kiek grožių wub.gif
Atsakyti
Diinka, bet kokie jie pas tave apvalus visi, garantuotai kotletukais su bulviu kose seri biggrin.gif Grazu ziureti kokie runduliai

Weronica, dar pagazdink ir Ahabi savo namus paliks augintiniams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 27 rugsėjo 2016 - 10:43