Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Žinokit, pastaroji valanda man kažkoks mašinų maištas unsure.gif
i 5 karto tik ( blink.gif ) įsidiegiau banko programėlę, nes reikėjo greitai (!) pervesti Rut pinigų. Tada paaiškėjo, kad kažkuri sąskaita automatiškai nepasimokėjo, nors tūkstantmečius apsimokėdavo. Tada paskambinau į banką ir jie negalėjo manęs identifikuoti, nes kodų kortelė kaip tik prieš tūkstantmetį gauta ir jauna panelė nesutiko, kad ta kortelė tokia, o ne kitokia, gali egzistuoti... liepė eit į banką. Ot ir neisiu. bebe.gif
Tada nusprendžiau pasiguosti ir susimedžioti sau kokią francūzišką knygą pasiklausyti, ir knygos niekaip nesileidžia išfiltruojamos, rodo kažkodėl tik vieną, kurios paieškos raktažodžius ar 5 kartus ištryniau.
Viskas, jungiu kompiuterį, pats kaltas, kad maištauja fool.gif
Atsakyti
Ikritau i zalias akis.... Tobulos 😍
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man ši diena irgi nekokia...
Apsirgo mažiausia ir ramiasusia mažylė... Savanorė nuvežė vetei,darys maro testą... Tai dabar laukiu atsakymo... verysad.gif unsure.gif
Mažė pradėjo viduriuoti,jos tempa 39,4 ir sunkiai kvėpavo mažė... Su savo vete kalbėjau apie mažylės būklę,tai sakė,kad panašu į marą... Ši mažė pati ramiausia buvo,papildomo maisto neėdė ir kurį laiką nedūko su sesėm...
Tai dabar laukiu atsakymo iš savanorės...
Gali būti,kad teks atskirai ją laikyti ir mišinukais primaitinti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 09 30, 14:41)
Dar turiu variantą - vileikoj kioskelį, aš tam kioskelio apuokui graži, matyt, bo jis man viską pigiau, nei jo žmona parduoda  smile.gif

Nu tu pavarai, šiap tu labai graži moteris, o tai, kad apuoks tau da ir nuolaidas daro, tai super thumbup.gif

Moliukas wub.gif
Tytė ir Bugi fantastiškos.
Šiandien per darbo langus stebėjau kaip katytę už pavadėlio vedžiojo, jaunutė ji, tai dar ne visiškoj isterijoj, bet prisiglaudus prie žemės ir vis tokiu žvilgsniu "šeimininke nu varom gi po mašinom slėptis..ko tu stovi..." lotuliukas.gif

My Webpage tokį vaizdelį parodžius vyrui su žodžiais...tu tik pažiūrėk, kaip miela, įdomu kokia reakciją būtų lotuliukas.gif
Sandar, kaip liūdna dėl mažiukės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 30 rugsėjo 2016 - 16:37
Bugi pilkoji kardinolė- antstolė wub.gif
Erendira, nesekasi su mašinom, sekasi su žmogais ( ar apuokais) mirksiukas.gif
Parnešiau iš pet24 žaisliuką, geras toks, cypia net perkąstas. Anksčiau tos pačios firmos turėjau, gamintas iš gaisrininko žarnos materiolo, ilgai Čija jį dantimis dorojo, gal kokį mėnesį, kol įveikė. thumbup.gif
Čia man??? g.gif
user posted image
Man liepta laukt, kol ta blondinė teiksis atiduoti MANO žaislą. Tegu tik tie dvikojai nusisuks...
user posted image
Na pagaliau! thumbup.gif
user posted image

Lisitėjos rusvieji wub.gif
Sandra, liūdna dėl mažosios unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 30 rugsėjo 2016 - 16:33
QUOTE(Daredi @ 2016 09 30, 09:32)
Labas rytas 4u.gif

Vilkra, su permainomis tave, kad tik į gera 4u.gif Ieškosi naujo ar leisi sau pailsėti?

Ieškosiu, kol rasiu- tai ir pailsėsiu biggrin.gif. Nebent jis pats mane surastų.
Atsakyti
Ačiū už linkėjimus sveikatos. 4u.gif
Dėl Rastės. Buvom trumpam išvažiavusios iš namų. Išsivežiau Tutį. Bet kai grįžau katytė tūnojo savo "būdoje"
Dabar guli man ant pilvo. Kalbu su ja, pasakoju, kad niekas skriausti jos neketina, kad ji yra mylima ir šuo ne priešas. Bet akys r širdutė baimės pilna. Vos tik šuo sukrebžda už durų, visa įsitempia. O saugiausia jaučiasi būdama mano glėby.
Kiek gi fotkinsi
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Matosi, kad katukė jau rimsta. Labai graži garbanėlė wub.gif
Atsakyti
Rastei šilta. Labai norėčiau, kad būtų ir ramu
user posted image
Gražaus ir jaukaus artėjančio savaitgalio
Mano rudens spalvų ansamblis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 30 rugsėjo 2016 - 17:33
Mažylę jau parvežė man...Ačiū Dievui,kad ne maras...
Bet prognozės ne kokios... Įtaria plaučių uždegimą,o šansų išgyventi mažai... verysad.gif
Gavo mažė vaistų,tai dabar šiltai boksiuke laikysiu ir mišinuku primaitinsiu... Nors labai nenoriai jį ji geria...
Tad laukia įtempta naktis... unsure.gif
Atsakyti
Sandra, neužfiksavau iš pradžių (ne visas dar pažįstu) tie katinėliai tavo priglausti?
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 30, 18:11)
Sandra, neužfiksavau iš pradžių (ne visas dar pažįstu)  tie katinėliai tavo priglausti?

Aš tuos katinėlius globoju,jie bus dovanojami su sutartimi Katino Svajonės...
Savus 4 turiu,tai man pilnai užtenka...
O pilkės šeimyną tik globoju... smile.gif
Atsakyti