Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Tetos sausanosės,
ir kaip jums dirbasi penktadienį? Man tai neblo...
user posted image

...gaaaaaaaaaaaaiij...
user posted image

user posted image
Atsakyti
Erendira, aš tuoj važiuosiu ir tau paskambinsiu, ką rasiu. Gerai?
Atsakyti
Jomantas, labai mielas vaikas wub.gif

Erendira, ko tau ten reik paklaust? Galiu nubėgt dabar, nes kaip tik turiu pašonėj vieną klientą, kuris trumpam salę gali pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 09 30, 15:20)
Jomantas, labai mielas vaikas  wub.gif

Erendira, ko tau ten reik paklaust? Galiu nubėgt dabar, nes kaip tik turiu pašonėj vieną klientą, kuris trumpam salę gali pažiūrėt.

Hills Z/D jai reikia.
Kilimukai senukuose, ale mano Tašė ir juos sum... patvarkė pažymėdama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 30 rugsėjo 2016 - 14:21
QUOTE(Erode @ 2016 09 30, 14:21)
Hills Z/D jai reikia.

Taip ir vadinas? z/d?

Erendir, parašyk į až savo tel.
Atsakyti
su maistu nežinau ką toliau darysiu. Pirkau Tow už 33.75 EUR, dabar zoofast pigiausiai 40EUR g.gif o dar ir nepasakyčiau, kad kailis labai pasitaisė unsure.gif
Atsakyti
Darbingoji Tyte, mums irgi sekasi Geeeeeeeraj

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 rugsėjo 2016 - 14:27
Aik tu, mamka, nesikabinėk prie vaiko. Na, kieno vaikas užaugo nieko nepraleidęs, nepamiršęs, nepametęs, nenugriuvęs..., meskit į monitorių akmenį. Ta žavi vaikystė. wub.gif ( maniškis yra iš mokyklos pirmoje klasėje žiemą su tapkėmis grįžęs, šimtus pirštinių žinoma iš skirtingų porų pametęs ir t.t. Tuo metu burbėjau, o dabar visai smagu prisimint biggrin.gif )

Tytės nuostabumas wub.gif wub.gif nu kokio karališko grožio katė, net susilydžiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 30 rugsėjo 2016 - 14:29
Kokia darbinga lūšis wub.gif wub.gif wub.gif Kaip aš norėčiau ją kadanors gyvenime pačiupinėt rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 30, 15:19)
Tetos sausanosės,
ir kaip jums dirbasi penktadienį? Man tai neblo...

...gaaaaaaaaaaaaiij...

ainam gal patikrinti?

user posted image
Atsakyti
Labukas,
kiek daug praleidau... kai pas Jus tokie tempai g.gif bet beveik suskaičiau....

man Azu šviesi thumbup.gif o Busy išvis, kaip 18-metė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

nagai mano irgi gana silpni (turėjau gelinius, bet dabar tik lakuoju), o plaukus irgi "margai" nusidažiau (truputuką pasišviesinau), bet nelabai kas pastebėjo ax.gif

Visiems katinėliams po bučiuką wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Aist, ačiū, saulel, už info 4u.gif nulėksiu Žalgirio gatvėn to lygaus ryt. o šian dar senius apžiūrėsiu, tie arčiau biggrin.gif

Nebereikia bėgiot, Gieliux, ačiū - tik ką prisiskambinau, neturi anys unsure.gif

Nespėjau, jaučiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 30 rugsėjo 2016 - 14:32