Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(busycat @ 2016 09 27, 12:51)
Meluoti... pasakoti man zmones, kaip traukti tetas is nasru, vos tik padeti fotoaparatas  schmoll.gif  tongue.gif  biggrin.gif

Bet daba visos tetos gyvos ir sveikos, tai ką čia į smulkmenas leistis irnesakyk.gif
Atsakyti
biggrin.gif pokštininkės biggrin.gif

Atsakyti
taip iguana - igis, gyvas ir net labai, visiškas vegetaras, dabar jam rojus, nes moliūgo žiedus jis dievina, o dabar jų daug

Kiek katinų tiek nuomuonių, o korniukė turėtų būt labai meili, nes ir dabar meili, ką tik girdėjau tiesiogiai, kai Aha grįžo ir vos pšaukus katytė prisistatė glaustytis ir murkti, tai kokio meilumo dar reikia, svetimą katė, svetimuose namuose, vos pusę paros, po didiulų stresų
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 09 27, 11:44)
O jūs ką nei viena nedirbat??????  blink.gif

Dirbam..rimtai
Svarbu prie kompo rimtu veidu sėdėt umn.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ahabi, Weronikos nurodytam straipsniuke yra atsakymnas į tavo klausimą,(į kurį aš nežinojau atsakymo) "kodėl, ji murkia ir vizgina uodegą, ką reiškia uodegos vizginimas" pasirodo ji kaip šuo .....

"Kornvalio rekso veislės kates nuo kitų gentainių skiria banguotas kailis ir šuniški įpročiai. Jos yra prieraišios žmogui ir, priešingai nei dauguma kačių, vizgina uodegą, kai džiaugiasi. Be to, visai kaip šunys, jos gali išmokti įvairių triukų." paskaičiau...dar labiau pavydžiu Ahabi blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 27, 11:43)
carry on a conversation if he feels the need to express his opinion.

Vo čia tai tiesiai į dešimtuką. Pradžioj Belos miaumiaumiau šiek tiek mane gąsdino, dabar abi šnekames taip sakant по душам biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 09 27, 13:11)
paskaičiau...dar labiau pavydžiu Ahabi blush2.gif

Žinok aš irgi taip pasijaučiau pasiskaičius mirksiukas.gif
Atsakyti
"Anot jos, su šunimis Kornvalio reksai sutaria puikiai. Moteris sako turinti pavyzdžių, mat jos veistos katės dabar yra laikomos su Stafordšyro terjeru, vokiečių aviganiu, taip pat – su Jorkšyro terjeru. „Nors su Jorkšyro terjerais yra galbūt šiek tiek sudėtingiau sutarti, nes ir vieni, ir kiti norėtų dominuoti. Bet katės yra katės, jos nori būti šeimininkės
Šios katės visiškai netinka tiems, kas nemėgsta dėmesio, nenori kad gyvūnas nuolat dalyvautų šeimininko veikloje. „Tai vis dėlto yra šeimos narys ir dalyvis,"

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 27 rugsėjo 2016 - 12:17
QUOTE(gielux @ 2016 09 27, 13:06)
Svarbu prie kompo rimtu veidu sėdėt  umn.gif lotuliukas.gif

Man tai nebūtina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 09 27, 10:49)

VidamPo parodos sumažėjo baimė alergijos. Be to rexiukai yra teigiama, kad tinka alergiškiems žmonėms. O bet tačiau, aš katytei suteikiau tik globą, dviem savaitėm, kol ieškomi jos tikrieji šeimininkai. manau jai kur kas geriau būti šiltuose namuose, jaustis mylimai, nei tupėti narve veterinarijos klinikoje mirksiukas.gif ir tikrai tai ne adrenalino trūkumas, o galimybė man, sūnaus alergijai patikrinti tongue.gif Po dviejų savaičių, matysime kas bus, tačiau giliai širdy tikiu, kad viskas bus gerai ir ji liks mūsų šeimoje.

Prisijuokiau iš katinų - vorų ir iš Krnix Ninja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Buvau namie per pietus, aplankiau mažiukę. Įėjau į kambarį, pakviečiau, iškart pasirodė. Glaustėsi prie kojų, odega kaip antena biggrin.gif Po to vizgino. Nei į viršų iškelta, nei palei žemę, tiesiog vizgino. Ir pagal mane jau vyzdžiai susitvarkę. Taip ši veislė nėra mano mylimiausia, tokios niekuomet nepirkčiau. Žvilgsnis bent iš nuotraukos atgrąsus galbūt. bet tikiu, mes būsim draugės tongue.gif mirksiukas.gif 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 27 rugsėjo 2016 - 12:43
Visai neatgrasus tas zvilgsnis 4u.gif Miela kataite
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 09 27, 11:44)
O jūs ką nei viena nedirbat??????  blink.gif

drinks_cheers.gif
ne nu tempai nerealūs. taip negalima tongue.gif

sveikos naujoj temoj.

Turiu artimoj aplinkoj va tokį kornreksą (brolis turi). Tai ką galiu pasakyt biggrin.gif biggrin.gif piktesnis už šunį. nepaimsi kada nori, nepaglostysi, nepakamuosi... na čia aš to ir nenoriu lotuliukas.gif - bet čia jie patys šeimininkai negali. va prieš pora dienų- katė tupėjo o šeimininkės dukra paglostė, tai kai kirto per nagus .... unsure.gif Gali ateiti apuostyti kojas ir kirsti su ranka- tipo svetimas... Gali žiūrėti į tavė ir pradėti kniaukti ir pulti- šiaip, vien jei tu pažiūrėjai... šeimininkė negali glostyti manosios katės- sakė iš karto reaguoja į kvapą ir pyksta. na aišku paglosto (nes maniškė ateina ir atneša save visu gražumu- tai kur žmogus besidės) bet poto sakė josios katė iškarto supyksta.
Kai išvažiuoja atostogauti- mes su dukra prižiūrim. va čia linksmoji dalis- einam dviese nes viena turim ginti kita tvarkyti. Rimtai. Dažniausiai aš pasiimu ką (nu pvz pakabą) ir laikau atkišusi, jei puola ginuosi... dukra kakus valo ir ėsti įdeda. Turėjom net nufilmavę kažkur telefe, na jei dukra neišvalė.... kaip šuo esmėj.
na bet gal Rastukas bus gerutis. jei tos veislės tokie gali būt... man konkretus atvejis sugadino visą gerą nuomonę apie juos smile.gif

o čia registruojamės. Šeimininkė .
"tai pagaliau namo persivilkai".... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti