QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 29, 01:58)
Sveikos

nespejau akis praplesti ir lekiau skaityt naujienu..
Cioliene, sveikinu susitikus su savo mazyliu.. tikiu jausmas nerealus.. saunuole tu!! Zinojai, kad viskas bus gerai ir sklandziai taip ir buvo..

reik man imt pvz... daaaaaaug daug pienelio! Beja kaip maitint sekas? Ar lb baisu? Eina sau.. tiek bendravom.. tiek bendravom.. kazkaip keista... ir net graudu , geraja prasme, kai skaitau.. ir su kiekvienu situ pagimdymu, tiek De paris tiek tavo mano baime gimdymui dingsta.. nes suvokiau, kad ne bijot reikia, o dziaugtis, kad pagaliau susitiksiu su ja

SVEIKINIMAI dar karta!!!!

Blyn, nereiks man jokiu hipnoziu.. as Cioliene kaip Dula pasiimsiu

tokia ramybe sklinda, kad atrodo: vsio, varau ir as.. Bet neeeeeeeeee..palauk dar.. dar anksti..
Papildyta:
Uzsispyrus, nu gal nepaliks musu senbuves.. Draugiskai reikia visas isleisti i gimdymus i tada.. o tada ka, kitoj temoj jau bendrausim su vaikais
Papildyta:
Skotuke, o del traskejimo, tai tu nevartojai kalcio nestumo metu? Esu girdejus, kad per anksti ar per daug pradejusios vartoti kalci gali perkietint vaiko kaulus.. cia turbut nesusije tas traskejimas, bet vis tiek idomu.. nes as atskirai kalcio negeriu.. tik elevit tuos pradesiu ir tai tik db
Papildyta:
Nugi pradejau ,,Pribuvejos paslaptis'' skaityt... ir niekur nerandu pirkt 4tos dalies.. cia ta, kuria sunkiausia surast ?