Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Labas rytas 4u.gif

Čioliene Sveikinimai pagaliau susitikus 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Nu rimtai.. g.gif O kur papildymas? g.gif unsure.gif Visos tuoj issilukstens ir liksim su amber ir Garbane tik temoj? blink.gif Nu neeeeeeee... Reik daugiau.. thumbup.gif
Atsakyti
Niu va, ir man rytas nuo džiaugsmo ašarų wub.gif wub.gif
Ciolyt, sveikinimai dideliausi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Čioliene, DeParis, sveikinimai susitikus su savo mažyliais wub.gif Gražaus pažindinimosi ir lengvos pradžios wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Cioliene, dideliausi sveikinimai jum wub.gif 4u.gif

Finna, aciu 4u.gif tikiuosi, kad pavyks, bet cia niekas taip ilgai nelauks (kaip pvz De Paris UK lauke), jei nesusisuksiu pakankamai greitai, ypac po vandenu nubegimo- bus cezaris.... unsure.gif pirma 19h po vandenu nubegimo pagimdziau ir tai jau buvo ilgesnis tarpas nei daznai rekomenduojama.... bet pakolkas gyvenu su biltim, kad viskas bus gerai biggrin.gif

Planiukem ikisusiom nosi i cia daug daug virusu, pas mane jie zali, tai gaudykit kuri ko norit ir kraustykites pas mus! Apci apci apci! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O mum siandien pasimatymas wub.gif ir del isvarzos ziuresiu ka gine sakys....
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 29, 01:58)
22:42h 50cm 3125g

Sveikos wub.gif nespejau akis praplesti ir lekiau skaityt naujienu..
Cioliene, sveikinu susitikus su savo mazyliu.. tikiu jausmas nerealus.. saunuole tu!! Zinojai, kad viskas bus gerai ir sklandziai taip ir buvo.. wub.gif reik man imt pvz... daaaaaaug daug pienelio! Beja kaip maitint sekas? Ar lb baisu? Eina sau.. tiek bendravom.. tiek bendravom.. kazkaip keista... ir net graudu , geraja prasme, kai skaitau.. ir su kiekvienu situ pagimdymu, tiek De paris tiek tavo mano baime gimdymui dingsta.. nes suvokiau, kad ne bijot reikia, o dziaugtis, kad pagaliau susitiksiu su ja wub.gif SVEIKINIMAI dar karta!!!! wub.gif wub.gif
Blyn, nereiks man jokiu hipnoziu.. as Cioliene kaip Dula pasiimsiu lotuliukas.gif tokia ramybe sklinda, kad atrodo: vsio, varau ir as.. Bet neeeeeeeeee..palauk dar.. dar anksti.. lotuliukas.gif
Papildyta:
Uzsispyrus, nu gal nepaliks musu senbuves.. Draugiskai reikia visas isleisti i gimdymus i tada.. o tada ka, kitoj temoj jau bendrausim su vaikais biggrin.gif
Papildyta:
Skotuke, o del traskejimo, tai tu nevartojai kalcio nestumo metu? Esu girdejus, kad per anksti ar per daug pradejusios vartoti kalci gali perkietint vaiko kaulus.. cia turbut nesusije tas traskejimas, bet vis tiek idomu.. nes as atskirai kalcio negeriu.. tik elevit tuos pradesiu ir tai tik db
Papildyta:
Nugi pradejau ,,Pribuvejos paslaptis'' skaityt... ir niekur nerandu pirkt 4tos dalies.. cia ta, kuria sunkiausia surast ? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 29 rugsėjo 2016 - 08:17
Čioliene nuoširdžiausi sveikinimai jūsų šeimai! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Prisidedu ir aš prie nuoširdžiausių sveikinimų merginos. Jūs šaunuolės! wub.gif
Atsakyti
Čioliene, ploja.gif ploja.gif ploja.gif Dar kartelį nuoširdūs sveikinimai! Ištikėtas, išsvajotas, išverktas ir išlauktas stebuklas jau ant rankų wub.gif
PD, dušas tikrai padėjo thumbup.gif net akyse šviesiau po jo buvo smile.gif
Dar prašysiu patarimo.... blush2.gif savaitę laiko siaubingai sloguoju ir gerklę skaudą. Šeimos gydytojos išrašyti vaistai nė velnio nepadeda, arbatmedžio aliejus ir neveikia... Dieną kažkaip to didelio diskomforto nesijaučia, bet naktys..tai kažkoks košmaras doh.gif ką daryt? blush2.gif
Važiuoju į Rygą, pakalbėsiu su ginium ir dėl slogos, ir dėl vaikelio vertimo 4u.gif
Atsakyti
Čioliene - sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 29, 07:47)
Auksinis kolkas vaikas.valgo graziai ir miega.net pampi keisti nepyksta-dairosi ir tiek wub.gif

Nu va.. vėl ašaroju blush2.gif kažkaip apie tą pampio keitimą paskaičiau ir tas mažas žmogeliukas pačiai toks dar realesnis pasidarė.. ne tik kad tiesiog gimė, bet jis yra.. tikras.. valgo, daro į pampį, žvalgosi.. baltai baltai tau pavydžiu, kad jau turi savo mažulėlį wub.gif

Išvis, man čia atrodo kaip svajonių gimdymas thumbup.gif šiek tiek prieš terminą, bet jau išnešiotas.. ir taip tiesiog netikėtai nubėga vandenys, nuvažiuoji jau su atsidarymu ir per kelias valandas pagimdai bigsmile.gif pasaka thumbup.gif

Man visą naktį skaudėjo pilvą.. mažius irgi ištisai makalavosi.. o skausmas tai pilvo apačioj, tai labiau ties strėnom kažkur.. ir vos tik pavyksta užsnūst, iškart pabundu nuo visų maudimų.. galiausiai tiek išvargino, kad užsnūdau ir sapne sąrėmiavau lotuliukas.gif ryte jau geriau.. 4u.gif
Atsakyti
Cioliene, wow kokia tu greita wub.gif sveikinimai didziausi maziukui wub.gif

Mano ir papinuke wub.gif tik dabar miega.

Papildyta:
As ir susigraudinau wub.gif
Na bet kaip taip pataikyti diena i diena drinks_cheers.gif Tik musu mazoji didesne ir svoriu ir ugiu. Cia ugio nematuoja bet pasake, kad tie drabuzeliai kur iki 1 men tuoj bus mazi nes ji "tall girl" biggrin.gif lyg ir neprisipirkau tu mazesniu daug kai pergyvenau, kad namie daug didesniu.
Brolis neuzilgo atvaziuos wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai, mergaites wub.gif
Atsakyti