as dabar skraidau ant sparnu nes telpu i dauguma drabuziu
Cioliene, kiek dar liko kg?
issitraukiau dzinsus, kuriuos senai benesiojau ir ilindau be problemu, jeeee. pas mane siai dienai liko 4.5 kg.
QUOTE(De Paris @ 2016 10 05, 14:48)
Cioliene, kiek dar liko kg?
issitraukiau dzinsus, kuriuos senai benesiojau ir ilindau be problemu, jeeee. pas mane siai dienai liko 4.5 kg.
3kg liko iki pradinio.bet noreciau daugiau pamest
Kaunietes, gal kuri norit tokio salmiuko? Pirksiu saviskiui, o perkant virs 20eur nemokamas siuntimas..
http://www.ekomama.l...lvos-40478.html
QUOTE(Čiolienė @ 2016 10 05, 13:07)
3kg liko iki pradinio.bet noreciau daugiau pamest
i dzinsus laisvai tilpau, tik neuzsisega
dar pilvukas turi pasitraukt.
Kaunietes, gal kuri norit tokio salmiuko? Pirksiu saviskiui, o perkant virs 20eur nemokamas siuntimas..
kooperuotumemes.
as ir noriu daugiau pamest
QUOTE(imeldutia @ 2016 10 05, 13:53)
įsivaizduoju, kaip mažius mus maudys.. niekad visiškai berniuko nevysčius, neprausus, netvarkius.. tai įsivaizduoju, kiek turės praeit laiko, kol įprasiu, išmoksiubir perprasiu visas gudrybes 
Ai, dar prisiminiau, kad klausei ar pastoviai sulankstau ar laikau išskleistą. Tai jei noriu tvarkos, sulankstau, o vystymo lentą įkišu į susidariusią angą-lentyną. Bet dažniausiai palieku išskleistą, tik tada ant paviršiaus susidedu sauskelnes, drabužėlius. Tai, ko reiks pervystant. Kadangi jei išskleistas viršus, sunkiau prieiti prie stalčių. Kaktą galimą trinktelti
O aš priešingai, maloniai stebiuosi, kad mergytė visus reikalus po savim atlieka ne taip audringai, kaip, kad sūnūs
QUOTE(De Paris @ 2016 10 05, 15:12)
Nebludinkit abi kudenos or dar labiau sukust norit
QUOTE(Čiolienė @ 2016 10 05, 10:16)
Labas rytas
Praeita nakti kelesi 2 kart-pavalge ir miega. Ramuuu buvo.
Sianakt iki 5 ryto- valgo, kakoja, valgo, kakoja.. Tai taip ir laksciau nuo lovos ant vystymo stalo i dusa ir vel i lova
Apzoriukas karalaitis-pienas bega, krutine netelpa i liemeneles-kai uzsisake pieno tai uzsisake. Gerai, kad daug zinda, nereik galvot kaip reabilituot (·). Reiks kazkokiu budu i PC pakliut, nes spaudzia liemeneles labai
Bet vistiek smagu
ryt vakare pas gydytoja vaziuojam. Nusprendem i kabineta vykt, kad viska apziuretu. Gydytoja priims po darbo, kad klinika tuscia butu.
Praeita nakti kelesi 2 kart-pavalge ir miega. Ramuuu buvo.
Sianakt iki 5 ryto- valgo, kakoja, valgo, kakoja.. Tai taip ir laksciau nuo lovos ant vystymo stalo i dusa ir vel i lova
Apzoriukas karalaitis-pienas bega, krutine netelpa i liemeneles-kai uzsisake pieno tai uzsisake. Gerai, kad daug zinda, nereik galvot kaip reabilituot (·). Reiks kazkokiu budu i PC pakliut, nes spaudzia liemeneles labai
Bet vistiek smagu
Apetitas tikro vyro
QUOTE(De Paris @ 2016 10 05, 10:42)
tau gerai.. pas mane vis dar gausiai.
o siules skausmas jau nuo vakar gerokai mazesnis. tik vis dar jauciu tempimo jausma. negaliu normaliai atsikoseti ar greiciau eiti.
o siules skausmas jau nuo vakar gerokai mazesnis. tik vis dar jauciu tempimo jausma. negaliu normaliai atsikoseti ar greiciau eiti.
Tu siuta ir negali atsikosėti, aš tik vos sukabinta tik, o negaliu kosėt, nes baisiai presą skauda, sakiau reikės pratimukus kokius darytis, nes taip skauda palei bambą, kad net pasisukt bijau
QUOTE(Čiolienė @ 2016 10 05, 12:05)
39sav
http://www.part.lt/i...0cab19ec742.jpg
Nu ir vejas siandien
pas mus medziu daug aplink dideliu, tai lapus suka ore kaip viesulas koks. Bet smagu sedet siltuose namuose su vaiku ant ranku ir stebet rudenejancia gamta
taip romantiska ir jauku 
Nu ir vejas siandien
Gerai čia sugalvojai su nuotrauka
Vėjas nenormalus, atrodo namų stogą nuneš tuoj
Sveikos, vis paskaitau, o parašyt nėr kada, vakar mažoji valgė ir miegojo, vakare išgąsdino, ištino dantenos prieky vienoj pusei ir atsirado pūlinukas, negalėjo žyst vargšiukė, po kiek laiko žiūriu pūlinuko nėra, bet toks kaip šašiukas toj vietoj
Sauniai su svoriu sukates, naujos mamytes
As pakolkas 9kg turiu uzsimetus, idomu kiek dar iki galo nestumo pritrauksiu
Skotuke, lauksim ziniu po gydytojos
QUOTE(-Vakare- @ 2016 10 05, 17:01)
Sauniai su svoriu sukates, naujos mamytes
Butinai pasidalinsiu žiniomis, idomu kiek priaugo mažytė
Man svoris sėkmingai krenta, nenoriu prisišnekėt tik
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 10 05, 16:16)
Man svoris sėkmingai krenta, nenoriu prisišnekėt tik
išvažiavau gimdyt su +18, grįžau namo su +10, šiai dienai liko +5 
liuks
Šiandien sušlubavo mano sveikata visai.. turėjau važiuot burnos higieną darytis, bet jau niekur nebevažiavau.. kol guliu, atrodo lyg viskas ok.. nu tik atsikeliu, tai silpna, pykina, pilvą skauda.. mb padarė silpnos kavos, nuėjau į virtuvę išgert ir pajutau, kad nugriūsiu tuoj, tai atgal į lovą paršliaužiau.. o jau vidurius kaip susuko
mb žiūri į mane tokiom didelėm akim, seka kiekvieną veido išraišką
gi vakar per paskaitą pasakojo, kad viduriavimas gali būt artėjančio gimdymo ženklas.. pykinimas - besiveriantis kaklelis.. dar apie aukštą TTH paskaičiau vakar jam garsiai, kad gali iššaukti ankstyvesnį gimdymą
žmogus taip viską suvedė, kad jau apie gimdymą galvoja