Sveikos
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 03, 18:35)
-Vakare-, tas ir keisciausia, kad ne vienoj paskaitoj taip sake

kad iki savaites-norma, reiskia mamos pienas pilnai pasisavinamas
Aš ir tokius dalykus per paskaitą esu girdėjus
QUOTE(-Vakare- @ 2016 10 03, 20:05)
Cioliene, kai atsegi pampi- palauk biski visai nenuemus, daznai neuzilgo pasysioja (tada i nesvaru pampi pagaut galesi). Arba gali nuplovus jau virs kriaukles truputi ilgiau palaikyt. Man su pagavimu pries nuimant daznai pasisekdavo
Reikia ir man kiekvieną žodį dėtis į kraitį, nes tikiu, kad ir mes būsim apsysinti
QUOTE(Lady.S @ 2016 10 03, 20:21)
Įsiamžinau 33savaičiu namelį
Labai dailus nameliukas
QUOTE(-Vakare- @ 2016 10 03, 20:22)
paziurek ir tu ta nuoroda kur idejau, ten dauguma padejejiu LT ir jos savanores, tai ir pinigeliu neima
O hormonu audros neblogos pagimdzius buna

kuo daugiau oda prie odos kontakto su mazyte, kuo daugiau ant kruties 'kabojimo' ir svarbiausia kuo daugiau pasitikejimo savim- tu esi pati geriausia mama savo dukrytei ir apie tai net kalbos nera. Ir mamos gerumas tikrai nera matuojamas misinuko reikejimu ar nereikejimu. Kai tik uzeina tokios visokios liudnos mintys- mesk viska salin, su maziuke i lova po anklode nuogos (aisku ji su pampiu

) ir myluojates kol nusiraminsi. Vaiko artumas ir kvapas padeda normalizuotis tavo hormonam, padeda tau atsipalaiduot, padeda ir su pieno gamyba, o ir oda su oda kontaktas yra geras dar del milijono priezasciu jai

viskas bus gerai tiek tau, tiek
De Paris
Jetus, ar galima nėščią moterį graudinti?

taip jautriai viską surašei, kad net širdelę suspaudė....
De Paris,
Skotuke, būtinai pamėginkit išsikviesti žindymo spec, lengviau ir ramiau bus tiek jums, tiek jūsų lėlytėms

Daug kantrybės, stiprybės ir nepasiduokit, viskas bus gerai