Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Vilkra - ir kaip sekasi pažindinti?
O kol laukiam daugiau žinių iš Vilkros, gal kas norit pasivaišinti mėtų arbata ir skrebučiais su cukinijų užtepėle (cukinijos su kepintais žemės riešutais ir sezamo sėklomis) ką tik pagaminau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Aš tai tyliu, neturiu ką pasakoti, mėnesio pradžia, daug neįdomaus darbo reikia padaryti, ryt turėčiau pabaigti. Gomurys kaip ir nujaučiau pradėjo lupinėtis, ryt ryte turbūt jau bus ir patinęs. MB nupirko torčiuką, tai nė mėgautis neišeina. Nu bet ne pirmą ir ne paskutinį kartą.
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 03, 21:23)
Vilkra - ir kaip sekasi pažindinti?

Trišė nepuola, neurzgia- bando išsisukti nuo artimo kontakto- bet domisi naujoke.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 10 03, 14:03)
Aist, manrods, dvigubą apsaugą naudoja, vieną ant kito, ar ne Aist?

Taip.

V- Rine, Colgate ar Blendamed mes nenaudojame dėl minėto natrio laurilsulfato, esančio sudėtyje. Šiaip jau, jeigu atvirai, nėra kažkokios stebuklingos panacėjinės pastos. Svarbu techniškai kokybiškai dantų šepetėliu ir tarpdančių siūlu ( arba tarpdančių šepetėliu) valytis visus dantų paviršius. Ypač kruopščiai vakarais prieš miegą. Ne pastose esmė. 4u.gif

Šaunuolė Trišė, parodyk dar mažiukę, Vilkra smile.gif

Daug sunkiai susitelkusi dirbau, einu lovon, labanakt mergaitės.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 10 03, 22:16)
Taip.

Šaunuolė Trišė, parodyk dar mažiukę, Vilkra  smile.gif

Taip ir jos apsiuostė .. (VALIO VALIO) Ir nei viena nei kita jokio garso. Ramai Rimtais suakmenėjusiais snukiais žaidė žvilgsnių karą- Bet mažiukė vis nusukdavo akis. Išbuvo nejudėdamos per plaštaką viena nuo kitos. Trišė dabar skraido po namus. naktį dar praleis atskirtos. Žiūrėsi, kaip rytoj seksis.
Atsakyti
Labas vakaras,
Man irgi daug visko sukrito, nėr kada rašyt ar tuo labiau nuotraukas kelt. smile.gif

Magnusiuk, arbatėlės mielai kad ir į lovą. smile.gif O skrebučių nebenoriu. Prisikepiau kažkokio puspyragio su varške ir špinatais ir apsivalgiau. unsure.gif Ryt kepenų echo, musėt gausiu velnių. blush2.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Lekiat šuoliais smagiai plepėdamos, o aš net anos temos nespėju suskaityti smile.gif . Busycat, bus kelionės nuotraukų, tik reik sukelt į kompą, tam laisvo laiko dar neturiu ax.gif . Sandrai palaikymo balionėlis 4u.gif . Ahabimeni, sveikinu su netikėtu katinu bigsmile.gif . Paskui Rastė su Tučiu susimokys prieš Maca ir bus geri draugai biggrin.gif . Lapynos papiktinto snukučio gražuolė - tai nėr žodžių bigsmile.gif wub.gif . Kažkas kažkam surado naujus namus, nebeatseku ax.gif , bet sveikinu su laiminga pabaiga. Vilkra lyg ir naują katę įsigijo hmm.gif . Laikinai amžina globa smile.gif . nu ir visų kitų nepaminėti gržuoliai ir gražuolės wub.gif . Daug nuostabių nuotraukų, jūs tik kelkit ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kodie taip tylu? Musėt visos pramiegojot? smile.gif
Lapyna - linkiu kad echo geras pavyktų 4u.gif a kas nors nutiko 4u.gif tikiuosi nieko rimto 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Pamirsau vakar pasidziaugti. Buvau su sunum pas seimos gyd. Gydymas mano geras) vel eisim ryt vakare. Alergologo atsiusta isvada. Rekomenduojama nutraukti astmos gydymą 4u.gif
Lekiu in Sostinę. Gražios jums dienos 4u.gif
Atsakyti
Ahabi - smagu girdėti 4u.gif ir geros tau kelionės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 04, 08:03)
Labas rytas  4u.gif
Kodie taip tylu? Musėt visos pramiegojot?  smile.gif

Laba ryta. Rymau neišsimiegojusi prie kompo, kuris jau 40 min update instaliuoja... Gerai, kad telefonai protingi šiais laikais. O prižadino Hipė prieš 5h, išpylė MB paliktą kalibravimo skystį, kėliausi valyti, kad spintelės neiškeltų.. Ir nebeužmigau iki 7. Tai dvi h miego praganytos.

Lapyna, sėkmingų tyrimų!

Ahabimeni, sveikinu!
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Šponkiuk 4u.gif

Trišei ir akiniuotei linkiu surasti bendrą kalbą biggrin.gif

Magnunos padėkliukas su priklausiniais wub.gif
Atsakyti