Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Laba rytą,

šianakt Nika manęs nežadino, tik visą pagalvę okupavo.... mastau.gif įdomu, ar man viskas gerai su galva biggrin.gif

apie Rastę jau net naktimis sapnuoju doh.gif
Atsakyti
Jatau mana. Mūsų eteryje jau per daug unsure.gif 4u.gif o ką sapnavai? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Turbut pavelavau prie sumustiniu padeklo? biggrin.gif Nu tiek to...

Ahabi, smagu girdeti 4u.gif

Vilkros Tirsei nebus is vis jokiu problemu susidraugauti su mazge, tai ivyks greitai ir be skausmo biggrin.gif

Nikuna, as irgi daznai atsibundu isstumta lauk nuo pagalves. Atsibundu skaudanciu sprandu, nes kaklas buna daznai persuktas, neduok die, katytei vietos pritruks biggrin.gif Turbut tik del to mums su galva ir negerai, kad naktimis nesamoningai leidziames isstumiamos bigsmile.gif

Lapyna, kad viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
Užuojauta bepagalvėms biggrin.gif

Mano pagalvė, mažikė, tai laip ir saugi, bet turiu kitą bėdą - reik trumpesnių kojų, bent perpus, nes kai Pedras atsigula per vidurį anklodės, nebetelpam unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Visus gyvūliukus, kačiukus , šuniukus, šeškiukius, kiauliukus, driežiukus , voveriukus, žuvytes na visus visus su Pasauline gyvūnijos diena! Būkit mylimi apsupti globėjiškų šeimininkų, sotūs ir laimingi, ilgai džiuginkit žmonių širdis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Erendira mano pagalve irgi mazyte, kad tik po sprandu pakisti, neziurint i tai atima.. bigsmile.gif O tarp koju butinai isitaiso Tute, taip kad esu surankinta is visu pusiu

Ir as noriu pasveikinti visus su gyvunu diena 4u.gif

Ai dar va prisiminiau is ko zvygavau vakar... is pudelio Erendiros biggrin.gif
Atsakyti
hihihi.gif o ką, turėjau aš kažkada pudelį, tiksliau pudelaitę rolleyes.gif Gera merga buvo Ofelija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 04 spalio 2016 - 09:07
Labas rytas smile.gif
Su švente visas ir visus 4u.gif . Ta galima sakyti proga, nupirkau šeštadienį savo kacams naują draskyklę, kad atlaikytų meškėno svorį. Aišku iki Grikio ir Kruopos katotodromo nėr ko lygintis. Katinai įvertino, naudojasi. Per visą jų bendrą gyvenimą, vakar antrą kartą atsigulė šalia yahoo.gif . Gal šalčiai artėja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 10 04, 09:04)
Labas rytas smile.gif
Su švente visas ir visus 4u.gif . Ta galima sakyti proga, nupirkau šeštadienį savo kacams naują draskyklę, kad atlaikytų meškėno svorį. Aišku iki Grikio ir Kruopos katotodromo nėr ko lygintis. Katinai įvertino, naudojasi. Per visą jų bendrą gyvenimą, vakar antrą kartą atsigulė šalia yahoo.gif . Gal šalčiai artėja rolleyes.gif

Nu bet sitaip tingeti parodyti tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas . Visus su svente ! Salciai tikrai arteja- mano Leksa su Laše kartu miega blink.gif
user posted image
Atsakyti
Avonuke, Leksa kokia gražuolė wub.gif
Kaip supratau, puikiausiai integravosi?
Atsakyti
Is visko sprendziant tikrai puikiai , net nesitiki rolleyes.gif Beje , pasakykit ar katinai gali knarkti blink.gif Ar cia mums jau pas veterinarus pasirodyt?
user posted image
Atsakyti