Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Geros žinios apie Riestainį, tegu greičiau sveiksta vaikis wub.gif

Ui kiek gražiai margintų pukuočių bigsmile.gif
Su gyvuniukų diena visas 4u.gif ypač globėjas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ainu ir manikiuras wub.gif
Atsakyti
Diinka, oi kaip gerai, kad visai neblogos žinios biggrin.gif Viskas bus čiki piki 4u.gif

Aist, čia tavo mažėlis 180 ūgio? bigsmile.gif Oho, koks aukštas bernaitis biggrin.gif

O aš tai jokių mišrainių žiemai nedarau, bo nieks nevalgo....

Atsakyti
Labai "skaniai" skamba užtepėlių receptukai. 4u.gif
Diinka naujienų nepasakoja
Kokia graži Aist kailinė manikiūristė wub.gif
Mes po Vilnių nebepasivaikščiojom, kol darbus susitvarkiau jau ir laikas namo.. labai mano šturmanas pavargo mirksiukas.gif
user posted image
Gyvūnų dienos proga, šeimos foto ax.gif esamų ir būsimų
user posted image
Atsakyti
Ainu ir Ahabi seimyna kokie wub.gif

Gal dar kas neskaitet ax.gif Iki asaru man jos istorijos... wub.gif
https://www.facebook...8873548203966:0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 04 spalio 2016 - 15:02
QUOTE(Avonuke @ 2016 10 04, 16:02)
Ainu ir Ahabi seimyna kokie  wub.gif

Gal dar kas neskaitet  ax.gif  Iki asaru man jos istorijos... wub.gif
  https://www.facebook...8873548203966:0

Skaitėm, skaitėm. Šaunuolė ji thumbup.gif
Tiksliau, elgiasi kaip normalus žmogus biggrin.gif Ir kaip mes hihihi.gif
Atsakyti
Erendira, aš ir taip galvoju, gal dar B grupės vitaminų... tik va algos sulauksiu...nes rugsėjis buvo toks niūrokas, nors ir šiltas biggrin.gif

O vakar nuotykį aptrėjau (beje nervų pagadino ir naktis bemiegė buvo...brt koks rytas biggrin.gif )
maitinau ketvertuką 20 val. visi aktyvūs ir žvalūs, MB net vieną 9baltom ausim anr rankų patasiojo) prieš miegą, 23 galvoju dar pamaitinsiu, tai ramiai iki ryto išsimiegos, 3 viskas gerai, o ketvirtas- baltom ausim...maitinu, lyg žinda, bet kažkokie traukuliai perbėda...paskui suglemba..ir visiškas skudurėlis, vartau, dėlioju, nieko- atsimerkęs be jokių gyvybės ženklų (na kvėpuoja ir dar šiltas) tiesiog skudurėlis, paguldau...chebra per jį varinėja, o tas visai be jausmų...na ką galvoju viskas per vėlai papuolė, ...paėmiau kitą boksiuką, suvyniojau laisvai į šiltą rankšluosti, padėjau šiltą buteliuką, na galvoju jei jau taip lemta, bent šiltai užmigs.....ryte einu, galvoju pirma tuos drakoniukus pašersiu, o tada jau bandysiu pažiūrėt ar jau 'užgeso"....tik girdžiu kažkoks miau iš to 'nurašyto" boksiuko...atidarau, o ten gyvų gyviausias išsimiegojęs alkanas kašaras biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 10 04, 14:39)
Man mišrainė su burokėliais irgi labai domina  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Sandra, o tai mamą poto paleisite į kiemą?  ar kitur?

Katė vakare bus paleista į tą kiemą...Su moteriške, kuri atvežė man šeimyną jau susiskambinau.Ir liepiau,kad susitartų su šerėjomis,kad pilkei leistų bent keletai dienų, kokiam sandėliukyje apsistoti. Ir,kad rytoj pašertų ją. Pilkė visai laukinukė,tad jai geriausia pažystama aplinka...
Mažių aš per tokius orus negaliu jau laikyti balkone,tad jie bus įkurdinti šiltai... smile.gif
Atsakyti
Diinka, gal baltaausis tiesiog miegalius? biggrin.gif Bet nervų ląstelių tai įtariu, nužudė normaliai toks lunatikiukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 10 04, 15:05)

Diinka, dėl Rastės skiepo ko gero pamiršot paklaust? 4u.gif
Vakar draugei rodau katinukes foto. (Jos britukas prieš pusmetį užgęso)...jau norėjo Rastukę paimti. ax.gif
Atsakyti
Ahabi, nepamiršau, tiesiog fiziškai nebespėju..... panašu, kad apsiėmiau daugiau nei galiu, trūksta paroj valandų...darbe nelabai galiu skambinti...o namie kai atsilaisvinu arba jau elementariai tingiu kalbėt...arba (o taiop dažniausia) jau per vėlu.... pasiskaičiavau, be kieminukų dabat ....tik 25 odegos blink.gif ....12 kraidėžių...20indelių (sauso maisto, dar atskirai įdedama konservo, širdelių kaip kam pagal ugį :0, 12 vandens indelių...ir atrodo visai išprotėjau, dar dvi nevalgančios trispalvytės ...... Su skiepais dar visvien nedega, iki savaitgalio tikrai susiskambinsiu ir pranešiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 10 04, 15:36)
Ahabi, nepamiršau, tiesiog fiziškai nebespėju..... panašu, kad apsiėmiau daugiau nei galiu, trūksta paroj valandų...darbe nelabai galiu skambinti...o namie kai atsilaisvinu arba jau elementariai tingiu kalbėt...arba (o taiop dažniausia) jau per vėlu.... pasiskaičiavau, be kieminukų dabat ....tik 25 odegos blink.gif ....12 kraidėžių...20indelių (sauso maisto, dar atskirai įdedama konservo, širdelių kaip kam pagal ugį :0, 12 vandens indelių...ir atrodo visai išprotėjau, dar dvi nevalgančios trispalvytės ...... Su skiepais dar visvien nedega, iki savaitgalio tikrai susiskambinsiu ir pranešiu 4u.gif

Joo reikaliukų nemažai.. nedega tikrai visai, nes tik šiandien nuo krminuku suduosim.
Tik priminiau, nes žinau, kad užsimirśta 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Diinka, tu prasaisi FB remeju?
Atsakyti