Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Ačiū Magnuna už receptą 4u.gif
O kuri nors ar darėte moliūgų saldainius?
Aš tai kiekvienais metais darau moliūgų mišrainę su paprika ir kitą su burokėliais, labai visiems patinka.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Laukiu žinių iš Diinkos nuo Vaitkaus. unsure.gif neramu, kažkaip.
"Vazonikė" puikioji wub.gif
Leksos toks geometriškas snukučio marginimas, kaip kas su liniuote brūkštelėjo wub.gif
Lapausis rytietis man labai mielas žvėriukas, tik bijočiau, kad Čijos man nesuėstų biggrin.gif
Bet kaip gerai, kad saulė šviečia. Eisim po pietų jaunėliui džinsų pirkt. Problema su dydžiu- ūgis 180 cm, bet kūdas kaip sliekas, viskas krenta nuo jo. rolleyes.gif
Rariuk, kokios ten mišrainės, papasakok, prašau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 04 spalio 2016 - 14:23
QUOTE(Aist @ 2016 10 04, 14:20)

Rariuk, kokios ten mišrainės, papasakok, prašau.

Vakare parašysiu, darbe neturiu receptų
Atsakyti
Ką sakai man reikia atiduoti? blink.gif
user posted image
Nu, gerai jau, gerai, pasiimk, jei taip reikia... ax.gif
user posted image
Atsakyti
O gal norit labai skanios užtepėlės bigsmile.gif (čia ne žiemai)
na taip skanu su kepta duona, kai padarau visi galvoja kad valgo grybus.
Baklažanų užkandėlė
6–8 porcijoms pagaminti reikės: 3 vidutinio dydžio baklažanų, 1 česnako galvutės, šaukštelio maltų juodųjų pipirų ( rekomenduojama kvapnių penkių rūšių pipirų mišinį), šaukštelio druskos, majonezo, pluoštelio krapų, aliejaus kepimui. Baklažanus supjaustome juostomis išilgai, paskui vidutinio dydžio kubeliais. Įkaitiname keptuvę su aliejumi. Aliejaus reikia gana daug, kad užpildytų visą keptuvės dugną. Sudedame baklažanus ir kepame, kol suminkštės. Kol kepa baklažanai, atskirame inde pagaminame padažą. Česnako galvutę nuvalome ir susmulkiname česnakų trintuve arba smulkiai supjaustome. Supjaustome ir pluoštelį krapų. Baklažanams apkepus iki auksinės spalvos ir suminkštėjus, įdedame į plastmasinį indą ir sumaišome su padažu: smulkintais česnakais ir krapais, šaukšteliu pipirų ir druskos ir 4–5 dideliais šaukštais majonezo. Viską gerai išmaišome. Paruoštą karštą patiekalą apvyniojame rankšluosčiu ir padedame šiltai visai nakčiai.
Atsakyti
katinų nebuvo...pagirsių jorką biggrin.gif wub.gif

Cukinijas mes stengiamės suvalgyti jaunas nedideles, tada jos fantastinės...o jei netyčia peraugo (šiemet ne) tai pernai dariau marinuotas...reik receptą susirasti, jos "supjaustomos" bulvių skustuku, užpilamos marinatų, palaikomos keletą valandų....kas man patiko...į puslitrinį stiklainį telpa apie 2 dideles cukinijas blink.gif ...ir mums apžoroms (dviem) užtenka puslitriuko, dvejiems pietums biggrin.gif ...įdomu ar ir moliūgą taip galima, nes jau šito gigantiško gėrio tai šiemet priauginom....gimines jau apdalinom...
Atsakyti
Ainu tapukai wub.gif

Diinka, o apie Riestainį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 04 spalio 2016 - 14:34
Leksa labai graži katyte! Spalvos labai rudeniškas biggrin.gif

Ainu norėjo nagus pasidildinti tik smile.gif Aist aš panašę bėdą turiu su Kornelija ji aukštoka pagal savo amžių ir žiauriai kūda tai viskas jai per platu smile.gif tai džinsų net neturi biggrin.gif Bet sėkmės paieškose 4u.gif
Atsakyti
Nuotraukos senos, bet kad būtų į temą, o ne tik moliūgai su cukinijom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
user posted image

user posted image

na o dabar baigiu darbą ir lekiu, reikia padirbėti aukle pas Murkliuką ir Margošą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man mišrainė su burokėliais irgi labai domina bigsmile.gif bigsmile.gif

Sandra, o tai mamą poto paleisite į kiemą? ar kitur?

Ainu manikiūras biggrin.gif pati nugvelbė dildę? smile.gif
Atsakyti
pagaliau ir katė wub.gif

Rariuk, baklažanų užtepėlė kaip tik man į temą

....pasierzinau šiektiek, žinau, kad laukiat žinių, ačiū už palaikymą, o naujienos...noriu tikėti kad geros, apžiūrėjo, pažiūrėjo nuotraukas, sakė nekartos, nes katukas mažas, kauliukai minkšti, geriau nesigaus...lūžių nėra (ta jau ir pati žinojau) ... bet tonusai geri ir t. t....... uždaviau du man esminius klausimus,
-šansų turi?
- taip turi
- pasveiks?
- gamta daro stebuklus, jei daktarai nesikiša....

taigi šansų turim, laukiam stebuklo...o šiaip jis kiekvieną dieną vaikšto daugiau- vaistų jokių...beje į traumelį suragavo skeptiškai..., sakė lai vaikšto, nešokinėja, bet vaikšto, progresas yra, jei pablogės sekanti konsultacija nemokama.....tai tiek žinių iš riestainio - pats jis jaučiasi gerai, valgo, vaikštinėja, beje jau ir laiptus įveikinėja (tik aš neleidžiu) kas pamenat tai iš virtuvės nuvaro pas panas į vonios kambarį.....arba dingsta po spintelėm virtuvinėm...Diagnozė(gal ne šimtaprocentinė) pasitempė stuburą....Vaikis labaiiiiiiiiiiiiiiii nuostabus, tiek jame noro gyventi, tikiu kad bus viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
karsta.gif thumbup.gif

patampei nervus biškiuką, ania? biggrin.gif Bet aš traumelį paduočiau/[paleisčiau... ax.gif
Atsakyti