Laba ryta
tikiuosi, kad visom jis labas nepaisant oro
Šponkutis sveikas, jau gerai
Grikis savo stiliui

, manau kudumas jam netiktų
Ainu

beje man ji labai panaši (nepaaiškinčiau kuom) į Aist
Hipė atrado naują laisvalaikio praleidimo būda.
Labai smagu, dėl Rastės , kad baigia kojas apšilti, tikiuosi apsipras ir su Tučiu
Dėl buvusios šeimininkės kontaktų, tai tikrai galiu duoti
dar kartelį ačiū už gerus palinkėjimus riestainiui...beje vakar po daktarų (tikriausia nutampė) buvo labai ramus, nėjo iš savo didelio boksiuko, pastoviai snaudė, bet šįryt jau gastroliavo
tapkiukai amžinai alkani

, baltaausė daugiau manęs nebegasdino
o dėl trispalviukių, esu pikta neišsimiegojus...negaliu suprast kaip taip galima.
trispalvytes atvedė laukinukė (jau ne pirma vada, o sutvarkyti ?) besikreipusi, pamatė kad jos ropinėja po kiemą, parsinešė (nežinau kam, lyg bandė maitinti, paprašė pagalbos....ne manęs) sakė mama tai rodosi taine...... FB mačiau jau nuo šeštadienio skelbimą.....Man paskambino pirmadienį, paaiškinau, kaip maitint ir kad šiltai laikyti....Pasakiau paimsiu jei atveš.....galvojau prie tapkiukų pridėsiu, panašaus amžiaus. Atvežė iki darbo su boksu tai tik perdėjau ir namo, kad pamaitint sušildyt....atsidariau boksą pakraupau- kalnas nešvarių skudurų (toks vaizdas kad krovė vieną ant kito) boksas ir baisus...viena katytė merdėjo jau(po valandos buvo atšalus, nors paguldžiau švariai ir šiltai...tai užmigo....antra dar kaip ir regavo į aplinką, bandžiau maitint, noro jokio, o ir praryt sunku nosis visai užsikišus, kažkiek sugirdžiau, suleidau kelis lašus skysčių, antibų, vit. C, paguldžiau šiltai... ėjau kas valandą vis po miliką kitą supilti...bet ji norėjo tik šiltai miegoti,....keliausi ir naktį keletą kartų, bet ji tiesiog silpo....ryte jau neprabudo...tai tokios dvi mano čiulpinukės, labai liūdna ir pikta,tai jei jau prisilietei, tai ar sunku buvo palaikyt šiltai ir pagal išgalęs (nors prieš po darbo) pamaitinti...nesiruoši padėti, tai geriau nelįsti. Atsiprašau, kad visom mestelėjau negatyvo....
Pedagogus su gražia švente
Papildyta:Pamiršau,
Colomba po 12 šefas išeina, tai kaip ir plepėt jau galiu...tik nuo 13-14 tam tarpe pas mus rimtas užkandžiavimas
Ir dar pražiopsojau Aist geltoną tekstą...AČIŪ nuoširdžiausias
Busy, šiandien bandysiu, kažkaip į krūvą viską sudėti, kas labiausia skauda....O keletos valandšų paroj nieks nepaskolins ?