Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Apus, su švente! 4u.gif

Tytė, susižavėjusi Grikelio skafandru, irgi priėmė nesvarumo būklę
user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 05, 10:40)
Valandu paskolyt negaliu, bet va pietumis pavaisinti tikrai. Tu juk megsti tokius?

oi didelis ačiū, mėgstu spalvingus gražius patiekalus, deja kažką tokio pasigamint- tik savitgalį, šiokiom dienom de šansų, tik tai kas greitai ir labai greitai gaunasi

QUOTE(Apus @ 2016 10 05, 11:32)
snikery pietum suvalgiau... verysad.gif

visai nevalgomas daiktas biggrin.gif

Runcelis wub.gif , prieš ir po du skirtingi katinai 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms tokią vėjuotą dieną smile.gif
Visas mokytojas, dėstytojas ir kitokius pedagogus su profesine švente 4u.gif

Perskaičiau apie Busy apsisunijimą ir pagalvojau, nu kokia drąsi motera ax.gif
Apus snikeris tai ne ne ne blink.gif bet Busy pietūs tai labai taip taip taip hihihi.gif
Runcuculis tai nelabai ir nuo Grikelio ir skiriasi savo svoriu. Tik vienas paspalvintas ryžai kitas pilkai biggrin.gif
Atsakyti
Na va aš jau po pietų, dabar kavutę geriu biggrin.gif
Skaitinėju ir radau receptą , kurį esu ne kartą išbandžiusi, labai skanu.
http://www.15min.lt/...uoju-suriu-4580
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 10 05, 12:07)
Runcuculis tai nelabai ir  nuo Grikelio ir skiriasi savo svoriu. Tik vienas paspalvintas ryžai kitas pilkai biggrin.gif

Svoriu, tai jie žinok, skiriasi, Runciukas tik apie kokius 6 patrauks, bet formomis tai labai panašūs biggrin.gif Grikis, žinok, yra ne tik drūtas, jis dar ir diiidelis wub.gif (na, kiek mačiau akies krašteliuku)
Atsakyti
Įlindau į DL sąskaitą blink.gif Aist, AČŪ labai labai, viskas perku didelį boksą (čiulpinukams, kad būtų galima nešiotis

O Colomba man paskolins laiko ax.gif biggrin.gif ačiū jai dideliausias 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 05 spalio 2016 - 11:24
Laba diena visoms. Nelabai gražus oras, sakyčiau. Diinka, perskaičiau ir visai subjurau... labai gaila kai šitaip.
O aš šiandien su pačiu kvailiausiu nuotykiu nuo pat ankstyvo ryto biggrin.gif Turiu tokią "ligą" galiu 10 kart važiuot tuo pačiu maršrutu, bet kelio neįsimenu visiškai. Nemoku paaiškint, bet maniškiai visada šaiposi, kad tau tai gerai ar Kaune, ar Varšuvoj važiuot. Tau tas pats, vistiek niekur kelio nežinai. Aha, nežinau, bet turiu navigaciją biggrin.gif Tai šiandien išvažiavau Ukmergėn, išdidžiai nejungiau navigacijos, nes kur jau ten pasiklyst... O, vargei kaip nublūdijau kažkokion uodegon... Sėdžiu visa pikta. įsijungiu navigaciją, o ten ta Aliesia, man pareiškia : VAŽIUOKITE Į ŠIAURĘ. Netekau žado. Man su geografija tai ne kas nuo paauglystės...Mostelėjau tai patarėjai per marmūzę, tai toji visai įsižeidė ir pasitraukė iš eterio. blink.gif Kad jį kur biesas, kol radau kelią tėvynėn...Dabar sėdžiu Aliesią į 220 inkišus, gal pasipurtys ir nustos pykt gi.

QUOTE(rariukas @ 2016 10 05, 09:36)
Va dar koks žiedelis biggrin.gif

Rariuk, man tai šitas "liurbinas" pats gražiausias biggrin.gif
Erendira, Runciukas wub.gif Vaje, koia meilybė dabar

Nesurijau aš tos babytės, nesurijau. Aš tik va taip, prisitaikęs užšokau ir mėginau jos kojas rast. Ko gi ana kvykė? Nesuprantu biggrin.gif
user posted image
O darbo kėdę? Nu, kėdę biškutį surijau ax.gif A kam tokią š... įsigijot, kad nuo jos taip gražiai ta oda lupasi tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos nenupūstos 4u.gif
Busy ir Rariuko pietų noriu noriu biggrin.gif
Runciaus metamorfozės wub.gif
Rariuko jurginus jamu ir grožiuosi biggrin.gif
Grikius skafandre wub.gif
Tytė kaip visada labai ryški fokuse wub.gif
Busy apsisūnyt bigsmile.gif ką gi, sėkmės dideliausios 4u.gif o šuns tai tokiai gamtinei aktyvuolei, kaip Busy, tiesiog nuodėmė neturėt tongue.gif
Apus, sveikinu su profesine švente! Kantrybės ksntrybės ir dar kartą kantrybės! biggrin.gif
Ainu siunčia linkėjimus iš kriauklės, kur vėjai neužpučia:
user posted image
user posted image

Merfės šiaurė bigsmile.gif (žinai, kaip aš tą savybę pasiklysti bet kurioje vietoje ant savęs vadinu- navigacinis debilizmas.) bigsmile.gif Gralis kėdžiofilas bigsmile.gif nu, bet neužsiimat jūs juo kiba visai, kad vaikas iš nuobodulio kėdes turi graužti tongue.gif bigsmile.gif

Diinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 05 spalio 2016 - 11:38
Gralis kėdžių rijikas wub.gif Bet tai blin, sunku buvo geležinę kėdę nusipirkt biggrin.gif

Navigacija, žinok, toks daiktas, skirtas bet kam tik ne naviguoti bigsmile.gif Pasikalbėti, pasiginčyti tinka gerai. Bet su "pasiekti tikslą"... va, Šiauliuose navigacija vedė keliais, kurių išvis nėra... nei į šiaurę, nei į kairę nebuvo nieko hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2016 10 05, 11:13)
Na va aš jau po pietų, dabar kavutę geriu biggrin.gif
Skaitinėju ir radau receptą , kurį esu ne kartą išbandžiusi, labai skanu.
http://www.15min.lt/...uoju-suriu-4580

As toki pasidarysiu su halloumi suriu biggrin.gif

Daredi, kadangi neturiu lietuvisku raidziu darbe, tai apsisunyti turejau omenyje nusipirkti suni biggrin.gif

Tyte pakibusi ore biggrin.gif

Runcunculis tikrai didelius pokycius patyre wub.gif

Merfe kaip visada biggrin.gif sedziu zvengiu is Aliesios lotuliukas.gif

Aist, turbut susikirstu musu su MB interesai. Isvaziuoti kazkur kartu be sansu, reiktu suni kazkur kazkam palikti. Jis jau nenori, ir as atrodo ne, bet va pasvajoju biggrin.gif

NAinu net kriaukleje kalaliene wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 05 spalio 2016 - 11:33
QUOTE(Merfė @ 2016 10 05, 11:25)
įsijungiu navigaciją, o ten ta Aliesia, man pareiškia : VAŽIUOKITE Į ŠIAURĘ.

lotuliukas.gif Reikėjo išdidžiai išlipti iš mašinos, susirasti pakelės medį, ant jo, kaip liepia geografijos vadovėliai, susirasti labiausiai apsamanojusią pusę, tada sėsti į mašiną ir važiuoti ta kryptimi tiesiai per laukus. biggrin.gif

Aist, pas jus namie gal kriauklės šildomos? hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 05 spalio 2016 - 11:40
Kompaktišką šunį visada galima kartu pasiimti smile.gif o šiaip būna šunų viešbučiai ir pan smile.gif
Ainu tikrai gerai nuo vėjo guli smile.gif aš valgyt noriu bet baisu į lauką išlįsti smile.gif vėjas nuneš smile.gif

Merfes pasakojimai biggrin.gif o Gralio gražumas 4u.gif
Atsakyti