Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Nikuna @ 2016 10 05, 15:57)
eik tu? negali būti  blink.gif  biggrin.gif
o geriausia dalis - net pati nepastebės.... tai nafik mane čia vertins ir mylės, jeigu aš nepastebėsiu.... toks čia ir verinimas, tokia ta meilė  hmm.gif  doh.gif

uoj biggrin.gif
Atsakyti
Ahabi, nusiunčiau buvusiai Rastės šeimininkei kelias katytės foto, ir užklausiau dėl skiepų- atsakymas

"Laba diena,
Aciu uz nuotraukas. Liuka...dar vadindavau Liukrecija.Labai dziaugiuosi kad jai ten gerai.
Ji skiepyta ir turiu dokumentus.Grysiu namo nufotografuosiu ir atsiusiu. Rugpjucio menesi veziau pas veterinarus ir dave dar vaistus nuo kirmeliu. Turiu dokumentus su kraujo tyrimais issamiais. Taip pat nufotografuosiu ir atsiusiu.
Dar karta aciu"
Atsakyti
Sveikos
Su švente Apus 4u.gif ir dar jei yra mokytojų 4u.gif
Oras blink.gif tik miaugot biggrin.gif
user posted image

Labai gražūs katukai ir Rariuko derlius biggrin.gif
Diinka, nesmagu dėl mažiukų 4u.gif bet tu labai labai labai didelė šaunuolė, negaliu atsistebėt, kaip viską spėji

Atsakyti
Nu ir vėl plepat doh.gif , matyt nei velnio nedirbat hmm.gif
Kokie gražūs Rariuko katukai, o derlius kaip derlius ax.gif Nuo moliūgo dorojimo rankos skauda, negaliu žiūrėti į rudens gėrybes.
Vadinasi ne aš viena su navigacija ginčijuosi,ale ir bjauri pas mane boba šneka, tik paspaudi biškiuką ir tuoj 'jūs viršijate saugų greitį".Bet, kad apie policijos postus praneša, man tas patinka. ax.gif GPS'sas domintų. O jie ar mobiliame būna ar šiaip perkami. Nežvenkit, bo aš šiuolaikinėse technologijose visiška tamsuma.
Runciukui šiandien kaip gimtadienis, tai ir sveikinam, linkim, kad dar ilgai džiugintų savo šeimininkę.
Bela tokio trumpu kailiuku, šalta gal jai unsure.gif
Diinka, labai nesmagu dėl tokių dalykų.
Iš aiškinimų man labiausia patinka, jei tau per kelią perbėgo juoda katė su tuščiais kibirais, vadinasi jai pasisekė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 05 spalio 2016 - 15:48
Sunki diena buvo, o ją apvainikavo tai, kas mano sapnas apie mažą kačiuką yra panašiškas verysad.gif
Einu namo (pagal laiko apskaitos sistemą turėjau biški prikaupus šią sav, tai po sunkios dienos anksčiau išėjau) ir ką, ten kur kieme maitinam kates 1,5 max 2 mėnesių purvinas laukinis kačiokas. Bandė moterėlės su boksiuku gaudyt, nepavyko, gaudyklės šiandienai negaunam. Kačiokas baikštus, bet labai godžiai ėdantis. o kieme pilna mašinų, dar senbuvės katės veja.. Planavau vakare eiti į merginų plaukiojančių vandenlentės, aitvarais sezono uždarymo šventę, bet nuotaikos nėr, jaučiu eisiu kačioko ieškot. gal pavyks pagaut kaip pavyko Špygalą.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 05, 15:46)
GPS'sas domintų. O jie ar mobiliame būna ar šiaip perkami. Nežvenkit, bo aš šiuolaikinėse technologijose visiška tamsuma.

Nea, ne mobiliam, anas atskiras pietaisas. Panašus į mobilųjų, bet neskambina:). Mano Garmin Etrex ( bet jis jau kokių 5 metų, tai ne naujausias, bet man užtenka) Aš jį tik miškui ir naudoju. Principas toks: jis "pasigauna" palydovą. Tada tu atsižymi tašką. ( gali i kokią atrastą grybingą, uogingą vietelę)Paskui gali išjungt, taškai turi Nr., arba gali susivest pavadinimus, kai nori grįžt ir jau matai, kad pačiai ne kas biggrin.gif, įsijungi ir paprašai parvest. Gauni strėlytę ( bent jau manajam) ir matai atstumą kiek nublūdijai ir strėlytės kryptim keliauji. Tiesą sakant, ten dar galima ir pagal koordinates, bet aš kaip "šviesaus gymio" ta dalim mažai galiu pasinaudot ax.gif.
Šponkiuk, nedrįstu, bet labai tam katiniukui linkėčiau, kad Tavo rankos jį pagautų. Ir, kad tokie sapnai nebebūtų pranašingi. Va, tik šitas. O daugiau, kad nebebūtų tų vargstančių katukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 05 spalio 2016 - 16:08
QUOTE(Erode @ 2016 10 05, 11:35)
Fui.   huh.gif  aggressive.gif
Bet nors suvalgei. Pavalgyti geriau, nei nepavalgyti. Tik paskui kad pilvelis neaugtų ir šonai neskanėtų...  biggrin.gif
Aš pietums kokteilį ir sojos pupelių turėjau. Varau dirbt į kitą darbelį.

Apus, su tavo dienele.
smile.gif  4u.gif

nesibark .... gi ne kas dien .... vakariene bus teisinga smile.gif
Papildyta:
[quote=Lapyna,2016 10 05, 11:55]
Apus, su švente! :4u

Zemai lenkiuosi ;)

Aist, Gieliux dekavoju smile.gif

Su keliu navigacija pas mane gerai, atsimenu net salia vairuotojo karta pravaziavus.. vat miske - ale liuja biggrin.gif buvau jau visa seimyna paklaidinus... manim daugiau nepasitiki verysad.gif navigacija nusimusa iki negaliu .Du bendradarbiai savo telefuos uztagine mane per find me.... jei paklysciau kur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 05 spalio 2016 - 16:34
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 05, 15:46)

Bela tokio trumpu kailiuku, šalta gal jai  unsure.gif

Pas mus šildomos grindys, tai pakankamai šilta, bet va į balkoną jau neleidžiu, bo tikrai suledės. Dabar apžiūrėjau Molio bliūdukus, Listėja įsikatink mane biggrin.gif pas tavy gerai, sočiai maitina biggrin.gif
Atsakyti
Aha, gerai maitinu žvėris.Aš iš tų blogų šeimininkų,kurie maisto nenormuoja, kuriems gražu aptakus gyvūnas. Mano akimis Bela per liesa. blush2.gif
Šiandien pagrindinį katilą pakūrėm, šilta pas mus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 05, 16:48)
Aha, gerai maitinu žvėris.Aš iš tų blogų šeimininkų,kurie maisto nenormuoja, kuriems gražu aptakus gyvūnas. Mano akimis Bela per liesa. blush2.gif
Šiandien pagrindinį katilą pakūrėm, šilta pas mus  ax.gif

Kūda ana, bet sausiako turi visada. Kol kas padykus, tai išsilaksto, matyt vėliau ir kokį lašiaką užsiaugins, kai aprims biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Tai ką kolegos? Šalta jau lauke, ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 10 05, 15:16)
Ahabi, nusiunčiau buvusiai Rastės šeimininkei kelias katytės foto, ir užklausiau dėl skiepų- atsakymas

"Laba diena,
Aciu uz nuotraukas. Liuka...dar vadindavau Liukrecija.Labai dziaugiuosi kad jai ten gerai.
Ji skiepyta ir turiu dokumentus.Grysiu namo nufotografuosiu ir atsiusiu. Rugpjucio menesi veziau pas veterinarus ir dave dar vaistus nuo kirmeliu. Turiu dokumentus su kraujo tyrimais issamiais. Taip pat nufotografuosiu ir atsiusiu.
Dar karta aciu"

Labas vakaras. 4u.gif
Tiek darbų šiandien, net nebuvo darbe kada prisijungti.
Apus, su profesijos diena 4u.gif
Žinokit rašiau rašiau.prirašiau, kažką paspaudžiau ir dingo blink.gif pyškinu iš naujo.
Rašiau, kad man labai ir elegantiška wub.gif Aist katė
Gyriau ir Magnunoskugeliuką. Ir katinus. Visus. Ir tuos kurie poromis, ir tuos kurie ryži obuoliautojai. Nepykit ko nepamibėsiu.
Tutis vakar parvežė Rastei kilimėlį, o šeinibinkė naują kilimėlį į vonią paklojo, o seną katei padovanojo ax.gif
Vakar ilggai kate pašonėje miegojo. Bet šunį pamačiusi šnypšte. Šnypštė ir ant dukters kai glostyt megino. Subariau tada, tai urzge ant manes po to nurimo. O va kai jau miegoti ejom B paeme ja išnešt iš kambario tai ji ir šnypšte ir urzge.
Beje, neseniai sulašinom vaistų ant keteros nuo blusų. Tada B suvyniojo ja i rankšluostį, besikeikiančią ir rodančią nasrus, o aš supyliau vaistus nuo kirminų.. o akys kokios buvo bigsmile.gif vyzdžiai...juodi juodi bigsmile.gif
M B nutarė, kad ji pikta katė. O aš noriu tikėti, kad ji išgasdinta katė, įjungusi sustiprintą savisaugą.
Jei atvirai. Šuns ir katės draugystės prošvaistės nematyt.
Išeina ji iš kambario. Apsidairo. Šuni pamato ir šnypšdama guolin lekia unsure.gif
Jai geriausia kai su ja buni ramiai, kai daugiau nieko nera. Tada ji rami tupi, murkia, glaustosi
Diinka, lauksiu informacijos.
Atsakyti