QUOTE(diinka @ 2016 10 05, 15:16)
Ahabi, nusiunčiau buvusiai Rastės šeimininkei kelias katytės foto, ir užklausiau dėl skiepų- atsakymas
"Laba diena,
Aciu uz nuotraukas. Liuka...dar vadindavau Liukrecija.Labai dziaugiuosi kad jai ten gerai.
Ji skiepyta ir turiu dokumentus.Grysiu namo nufotografuosiu ir atsiusiu. Rugpjucio menesi veziau pas veterinarus ir dave dar vaistus nuo kirmeliu. Turiu dokumentus su kraujo tyrimais issamiais. Taip pat nufotografuosiu ir atsiusiu.
Dar karta aciu"
Labas vakaras.
Tiek darbų šiandien, net nebuvo darbe kada prisijungti.
Apus, su profesijos diena

Žinokit rašiau rašiau.prirašiau, kažką paspaudžiau ir dingo

pyškinu iš naujo.
Rašiau, kad man labai ir elegantiška
Aist katė
Gyriau ir
Magnunoskugeliuką. Ir katinus. Visus. Ir tuos kurie poromis, ir tuos kurie ryži obuoliautojai. Nepykit ko nepamibėsiu.
Tutis vakar parvežė Rastei kilimėlį, o šeinibinkė naują kilimėlį į vonią paklojo, o seną katei padovanojo
Vakar ilggai kate pašonėje miegojo. Bet šunį pamačiusi šnypšte. Šnypštė ir ant dukters kai glostyt megino. Subariau tada, tai urzge ant manes po to nurimo. O va kai jau miegoti ejom B paeme ja išnešt iš kambario tai ji ir šnypšte ir urzge.
Beje, neseniai sulašinom vaistų ant keteros nuo blusų. Tada B suvyniojo ja i rankšluostį, besikeikiančią ir rodančią nasrus, o aš supyliau vaistus nuo kirminų.. o akys kokios buvo

vyzdžiai...juodi juodi
M B nutarė, kad ji pikta katė. O aš noriu tikėti, kad ji išgasdinta katė, įjungusi sustiprintą savisaugą.
Jei atvirai. Šuns ir katės draugystės prošvaistės nematyt.
Išeina ji iš kambario. Apsidairo. Šuni pamato ir šnypšdama guolin lekia
Jai geriausia kai su ja buni ramiai, kai daugiau nieko nera. Tada ji rami tupi, murkia, glaustosi
Diinka, lauksiu informacijos.