Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(busycat @ 2016 10 05, 13:03)
Nuo kaadu? Magnuna, kada spejai, maniau kitokia turi  bigsmile.gif

Tigi nuo seniai, tamsiai mėlynas sedanas zyzelis volvas. Nebet daba jau kažkaus naujo, bet vasarą tai taip buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 10 05, 12:10)

Oi, Rariuk, kaip tu čia į temą. Kaip man "į temą" viskas būtų, tai ne tas žodis bigsmile.gif

Tai ir linkiu, kad viskas būtų "į temą" 4u.gif 4u.gif 4u.gif
čia dar daugiau yra ženklų , kuriuos reik stebėt smile.gif
http://www.panele.lt...gn=carousel_top

kas čia žino, o gal
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 05, 11:39)
Aist, pas jus namie gal kriauklės šildomos? hmm.gif

Nu, kad ne rolleyes.gif nuo vaikystės mėgsta kriauklėje miegoti, dažnai ją naktį ten randame. Nei jai kieta, nei šalta biggrin.gif

QUOTE(Merfė @ 2016 10 05, 12:01)
vat kodėl karalaitė Ainu kriauklėn padėta?

Ji save ten pati pasidėjo. biggrin.gif Pirmiausiai atsigeria vienoje kriauklėje, tada išdidžiai perlipa į gretimą identišką ( bet sausą) ir stebi, kaip aš pirmojoje kriauklėje prausiuosi snukelį. Tada abi keliaujam virtuvėn. Aš pirma valgau, šuo gauna antras, Ainu- paskutinė. ( čia ne katytės diskriminacija, čia hierarchija ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 10 05, 12:16)
Tigi nuo seniai, tamsiai mėlynas sedanas zyzelis volvas. Nebet daba jau kažkaus naujo, bet vasarą tai taip buvo  bigsmile.gif

gal man taip susisvaigo, kad turi kitokia ir tvirtai tuom tikejau biggrin.gif Magnuna gi dazniausiai savo volviaku vezioju biggrin.gif
Atsakyti
Oi dar kartą pasigirsiu koks pas mane obuolys yra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 10 05, 12:10)
Norėjau ir aš apie tą pirštą parašyt lotuliukas.gif Bet savo blondiniška galva pagalvojau, kad jis vėjo kryptį parodys, bet kryptis nebūtinai sutaps su šiaurės kryptimi tongue.gif  vat...

Ufff, va dabar tai pradžiuginai.Už tai 4u.gif Dabar aš nuraminta. Jau galvojau, kad gal nesu išmintinga...O, pasirodo, viskas tvarkoj biggrin.gif blondiniškos galvos, pasirodo, labai panašiai ir ŠVIESIAI mąsto visose situacijose
Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2016 10 05, 12:18)
. Aš pirma valgau, šuo gauna antras, Ainu- paskutinė. ( čia ne katytės diskriminacija, čia hierarchija ax.gif )

Jergutėliau, kaip gi šitaip? Gražuolė Ainu, ne toj hierarcjos pusėj. Ainu, mažyt, tavo sausanosiai kairiarankiai, tikriausiai, tai jie ne tos pusės pradeda...
Gralkai taip nepatiktų...
O jau Rariuko obuolys wub.gif
Atsakyti
Nu kaip man patinka tie rudeniniai vaisiai. Visokie obuoliai beigi mandarinai bigsmile.gif

Mergos, pirštu į šiaurę taip paprastai nepataikysit. nono2.gif Net ir nulaižytu. Geriau jau eikit kokių samanų ar skruzdėlynų ieškot. Gal ir grybų rasit tuo pačiu.
Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2016 10 05, 12:27)
Ainu, mažyt, tavo sausanosiai kairiarankiai, tikriausiai, tai jie ne tos pusės pradeda...

Kaip čia taip ir pataikei mirksiukas.gif vyras kairys bigsmile.gif

QUOTE(Lapyna @ 2016 10 05, 12:27)
Mergos, pirštu į šiaurę taip paprastai nepataikysit. nono2.gif Net ir nulaižytu.

Čia jau prunkščiu nepadoriai bigsmile.gif bigsmile.gif

Rariuko sodo gėrybės su uodegom wub.gif ypač mandarinai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 05 spalio 2016 - 12:32
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 05, 13:27)
Nu kaip man patinka tie rudeniniai vaisiai. Visokie obuoliai beigi mandarinai bigsmile.gif

Mergos, pirštu į šiaurę taip paprastai nepataikysit. nono2.gif Net ir nulaižytu. Geriau jau eikit kokių samanų ar skruzdėlynų ieškot. Gal ir grybų rasit tuo pačiu.

Aha, apseilėtas pirštas ant vėjo = baisiai šalta unsure.gif Man rankos nuolatos šąla ax.gif Eisiu riešinių ieškot, kur nukištos
Atsakyti
Na klausykit , va ką reiškia dirbt be kolegės slogos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nors ar aš čia dirbu biggrin.gif niekaip negaliu sustot pliurpt.
na viskas paskutinės nuotraukos ir einu DIRBTI

Va koks rainas tabakas pas mane kažkada augo biggrin.gif
user posted image

na ir dar du kaimiški obuoliai biggrin.gif Murzė ir Čyžikas
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 05, 12:27)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Damušei. dabar labai kasausi pakaušį. Ryt Druskininkų- Alytaus kryptim minsiu. O ten miškai...
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2016 10 05, 12:33)
Aha, apseilėtas pirštas ant vėjo = baisiai šalta  unsure.gif  Man rankos nuolatos šąla  ax.gif Eisiu riešinių ieškot, kur nukištos

Riešinės gerai, o man dar labai padeda keli lašai šaltalankių aliejaus biggrin.gif Man irgi šąla i dar mėlynuoja, nes juk mirkau jas ištisai.
Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2016 10 05, 13:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Damušei. dabar labai kasausi pakaušį. Ryt Druskininkų- Alytaus kryptim minsiu. O ten miškai...

O jei koks grybas bus apsamanoję, va ir paaiškės, kur ta šiaurė. Nors, man asmeniškai, gerokai įdomesni pietūs. Taipogi ir gastronomine prasme, nes dar nevalgiau ax.gif
Atsakyti