Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(bbiitute @ 2016 10 07, 16:54)
kas naudojasi http://eshopwedrop.lt/ paslaugom pirkdami is DE  smile.gif  nedarykit pirkimu is amazon viska grazina atgal  huh.gif  doh.gif

Labai atsiprašome, šiuometu Vokietijoje partneriai laikinai negali primti siuntų. Stengiames kuo greičiau atkurti servisą, šiuo metų siūlome susilaikyti nuo pirkimu Vokietijoje.

kalbejau telefonu liepe susilaikyti nuo visu pirkimu, viskas ka gauna yra grazinama doh.gif doh.gif mano amazon, jau viena siunta keliauja atgal blink.gif kaip kalbejau pirma karta minejo tik amazon , padariau uzsakyma pries 10 minuciu is kitos pardes , pasirodo kalba apie visa DE doh.gif doh.gif atsaukti jau neleido , ot prisaldziau pinigeliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanel1 @ 2016 10 07, 14:08)
O man labai patiko Vertbaudet pėdkelnės būtent su ranteliais http://www.vertbaude...r...ur=6759&t=1 (išbandę įvairiausių firmų) ir dydį atitinka.
Bet šios http://www.vertbaude...r...ur=6639&t=1 visai nieko gero, ir pradilo, ir greit ir nusiburbuliavo, kaip eilinės pėdkelnės.

O kaip ju dydis? Ten pagal batu dydi zymisi? Koki batu nesioja toki ir imti pedkelniu?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 10 07, 16:58)
iš kur žinote, kad gražina?  unsure.gif
Aš jiems siunčiau papildomus duomenis, lyg turėjo Vokiečiai praleisti, nebent naujų nebepriima iš amazon.de  hmm.gif

Auf dem Rückweg
Ihre Sendung wurde an Amazon zurückgesendet, da die Annahme verweigert wurde
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2016 10 07, 17:08)
ta prasme nepriima amazon.de adreso eshopo?

nepriima visiskai siuntu is DE 4u.gif
Atsakyti
Patarkit, kokią ir kur labai šiltą žieminę striukę nupirkti 14m vaikinui? Ūgis kokie 175. Vakar buvau yooxe labai neblogą nužiūrėjus, bet kol apsispręndėm...

Kokio šiltumo tokia Columbia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 07 spalio 2016 - 17:40
O man į mano yahoo.de bandė laužtis kelis kartus praėjusią savaitę. Gerai kad pas juos apsauga geležinė. Gavau sms. Iš karto keičiau slaptikus.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 10 07, 17:52)
O kaip ju dydis? Ten pagal batu dydi zymisi? Koki batu nesioja toki ir imti pedkelniu?

Taip jos pgl batų dydį. Tokį ir imti reiktų. Maniškė dbr nešioja batų - 28, pėdutes 27-30, tai dar tokios poilgės, bet mėgstamiausios kitų nebesideda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanel1 @ 2016 10 07, 17:45)
Taip jos pgl batų dydį. Tokį ir imti reiktų. Maniškė dbr nešioja batų - 28, pėdutes  27-30, tai dar tokios poilgės, bet mėgstamiausios kitų nebesideda  smile.gif

O koks ugis jusu mergaites? Mano 108 mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 10 07, 17:40)
oho...
mum šposas tame,kad nuo vyro sąskaitos amazon nuskaitė 20eur... nors nieko nebuvo pirkta. kiek klausiu amazon- tai jie nieko nesako nei kas pirko nei kas pirkta- tai perdavėm info bankui - -iūrėsim ką atsakys  unsure.gif

Kokiu budu perdavet info ?
Rasykit skunda (gal taip ir padaret). Nes jei tiesiog informavote per call centra - gali nesureaguoti.
Tokiu atveju, jei nepirkote - bankas turi grazinti pinigus 4u.gif
Atsakyti
Maniškė -112 cm.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2016 10 07, 20:11)
Kokiu budu perdavet info ?
Rasykit skunda (gal taip ir padaret). Nes jei tiesiog informavote per call centra - gali nesureaguoti.
Tokiu atveju, jei nepirkote - bankas turi grazinti pinigus 4u.gif

Pildem pretenziją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 10 07, 18:22)
Patarkit, kokią ir kur labai šiltą žieminę striukę nupirkti 14m vaikinui? Ūgis kokie 175. Vakar buvau yooxe labai neblogą nužiūrėjus, bet kol apsispręndėm...

Kokio šiltumo tokia Columbia?

Bet gi ziauriai trumpa. Tikrai ne ziemai.
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2016 10 07, 14:33)
Priminkite prasau, is kur kava siunciates?  rolleyes.gif

Ir man aktualu 4u.gif
Atsakyti