Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

Merginos, turiu klausima del Mytoys.
Dauguma rasote, kad gaunat kodus. Uzsiregistravau pries savaite, bet pirmam apsipirkimui jokio kodo negavau. Gal kazkur kazka reik pazymeti registruojantis? Vokieciu nemoku, su verteju ten lyg suzymejau varneles, bet nieko iki siol negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 10 08, 10:34)
Merginos, turiu klausima del Mytoys.
Dauguma rasote, kad gaunat kodus. Uzsiregistravau pries savaite, bet pirmam apsipirkimui jokio kodo negavau. Gal kazkur kazka reik pazymeti registruojantis? Vokieciu nemoku, su verteju ten lyg suzymejau varneles, bet nieko iki siol negavau g.gif

Reikia uždėt varną kad norit gaut naujienlaiškius.
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2016 10 08, 09:10)
Sveiki,
Gal kam duoda GAP.eu daugiau nei 30 proc.? Pasidalinkite kodu, ačiū  4u.gif

40 % nuolaida pilnom kainom YEAHGAP
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 08, 11:00)

Lyg buvau uzdejus, bandysiu dar karta. Aciu 4u.gif

Idomu kaip man seksis shopintis vokiskai, jeigu net naujienlaiskiui nesugebu uzsiregistruoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 08, 11:00)

Kuriuoj vietoj ieskoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 10 08, 10:34)
Lyg buvau uzdejus, bandysiu dar karta. Aciu  4u.gif

Idomu kaip man seksis shopintis vokiskai, jeigu net naujienlaiskiui nesugebu uzsiregistruoti  biggrin.gif

pradziai patariu naudotis chomu, nes ten galima spausti , kad jums isverstu puslapi. O po to ( jei pirksite daznokai, tikrai bus paprasta. kai kurios pavadinimus , pvz kaip vadinasi drabuziai kai kurie ismoksite , ir net nereikes to vertejo.
Atsakyti
Laba,
gal kas darys uzsakyma is hm.uk? Prisijungciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 10 08, 11:10)
pradziai patariu naudotis chomu, nes ten galima spausti , kad jums isverstu puslapi. O po to ( jei pirksite daznokai, tikrai bus paprasta. kai kurios pavadinimus , pvz kaip vadinasi drabuziai kai kurie ismoksite , ir net nereikes to vertejo.

kas tas CHOMAS?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 10 08, 11:21)
kas tas CHOMAS?

smile.gif)))) nera tokio smile.gif google chroma turejau omenyje
Atsakyti
Sveiki, o kaip grazinimas i GAP.eu viskas ok? nebuvo jokiu nesklandumu?
as noriu vyrui uzsakyti dzinsus dvi poras, tai jei kurios nors netiks gal pavyktu grazinti.
o tas kodukas 40 procentu vienkartinis, ar ne nezinot?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 10 08, 11:23)
smile.gif)))) nera tokio smile.gif google chroma turejau omenyje

aišku, tada žinau biggrin.gif
Atsakyti
Kazkas sake, kad Gap sumuojasi nuolaidos. Taciau pritaikius yeahgap koduka, pirmo apsipirkimo kodo nebetaiko. Tai sumuojasi nuolaidos ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 08 spalio 2016 - 12:12