Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Armani @ 2009 03 27, 20:09)
o paprastas cinko tepaliukas netinka ? as tepiau kokius 3kartus ,galvoju gal jis tinka ?

Is kur pirkai, is vaistines? As nzn bet logiskai pamascius turetu tikt unsure.gif
Atsakyti
as turiu paprasta cinko oksido tepala- jis balina tikrai gerai, ir spuogui uzgyt greiciau padeda, bet nebegaliu jo naudot, nes kur storiau uztepu tai po nakties oda tokia isdziuvus pasidaro, nuserpetoja doh.gif be sveitiklio pagalbos pudra uztept pasidaro be sancu verysad.gif idomu ar tos cinko suplaktines irgi dziovina oda?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 28, 10:27)
as turiu paprasta cinko oksido tepala- jis balina tikrai gerai, ir spuogui uzgyt greiciau padeda, bet nebegaliu jo naudot, nes kur storiau uztepu tai po nakties oda tokia isdziuvus pasidaro, nuserpetoja doh.gif  be sveitiklio pagalbos pudra uztept pasidaro be sancu verysad.gif  idomu ar tos cinko suplaktines irgi dziovina oda?

džiovina doh.gif
aš tepu kas vakarą ir man labiausiai šerpetoja barzda, tai vos ne kas vakarą praeinu su pilingu, kitaip ryte neužtepti krempudros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 28, 11:35)
džiovina  doh.gif
aš tepu kas vakarą ir man labiausiai šerpetoja barzda, tai vos ne kas vakarą praeinu su pilingu, kitaip ryte neužtepti krempudros  doh.gif

taivat man irgi tas pats, reiskia su cinku visi dalykai panasus unsure.gif bet kaip ziauriai atrodo- as cia kazkuria diena be pilingo uzsitepiau pudros- susinervinau nesvietiskai blink.gif visa nosis buvo tokiom smulkiom pleiskanelem, ir skruostai taip pat- teko skubiai viska plaut- kartais pagalvoju kad tada ta spuoga nenupleiskanojusi lengviau uzmaskuot, nei visa nupleiskanojusia oda unsure.gif
dabar cinka tepu tik kur nors ant zandikaulio, ar ne centre veido, kai jau jauciu kad kyla kazkas- ten vis tiek ne taip matos unsure.gif
Atsakyti
aš nosies netepu, jinai pas mane ir be cinko pleiskanoja doh.gif
o cinko suplaktinę tepu ant kaktos, žandų ir barzdos, ir niekur nepleiskanoja išskyrus barzdą biggrin.gif
drėkinančią kaukę kas dvi tris dienas dedu ax.gif ir pudrą naudoju sausai odai, tai man šerpetojimai nesimato ax.gif
Atsakyti
nu cia gal ir nebloga mintis- reiks pasiziuret kokia nors pudra ir sausai odai- nes iki siol kiek esu turejus tai su visom tie paserpetojimai matydavos ax.gif nosis tai pas mane tikrai problemine. ir irgi ant barzdoz daugiausiai serpetoja- o skruostai ir kakta maziau smile.gif bet kad su tom pudrom sausai odai blizget pradesiu po valandos doh.gif zodziu ner gyvenimo... jauciu grisiu prie KT, nu tikrai tie spuogai taip apsunkina viska- gal as ir nenormali, bet kai zinau kad pas mane ant nosies ar kaktos spuogas, tai negaliu atsipalaidavus su zmogum bendraudama i akis ziuret- atrodo kad bijau kazko, vis akis nususkus, kad tik neziuretu doh.gif
Atsakyti
gal esat kuri naudojusi mirra lux balinamaji krema? g.gif kosmetologe pasiule isbandyti, kad pasalinciau po spuogu likusias demeles, bet pakolkas mastau.. ieskau atsiliepimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 28, 11:01)
nu cia gal ir nebloga mintis- reiks pasiziuret kokia nors pudra ir sausai odai- nes iki siol kiek esu turejus tai su visom tie paserpetojimai matydavos ax.gif  nosis tai pas mane tikrai problemine. ir irgi  ant barzdoz daugiausiai serpetoja- o skruostai ir kakta maziau smile.gif  bet kad su tom pudrom sausai odai blizget pradesiu po valandos doh.gif  zodziu ner gyvenimo... jauciu grisiu prie KT, nu tikrai tie spuogai taip apsunkina viska- gal as ir nenormali, bet kai zinau kad pas mane ant nosies ar kaktos spuogas, tai negaliu atsipalaidavus su zmogum bendraudama i akis ziuret- atrodo kad bijau kazko, vis akis nususkus, kad tik neziuretu doh.gif

blizgesys išlįs, jei oda į riebumą. Nors pas mane jinai mišri į sausumą, bet ir tai išlenda doh.gif Vieninetelė išeitis labai gerai sudrėkint prieš tepant.
man visai taip pat ir taip kartais varo į neviltį, gadina spuogai gyvenimą sad.gif
QUOTE(metine @ 2009 03 28, 14:03)
Man ir panasus kompleksai budavo...ne tik kad i akis neziuredavau, dar ir plaukais puse veido dengdavau  doh.gif dabar juokinga prisiminus, nes su tokiom problemom dag zmoniu...manau visi supranta. 4u.gif

bet tas visai neguodžia doh.gif nors aš labai stengiuos taip galvot drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 kovo 2009 - 16:40
QUOTE(ne mama @ 2009 03 28, 17:43)
manes irgi neguodzia kad daug zmoniu nuo to kencia- nes as kaip tik savo aplinkoj nezinau labai jau tokiu kur kentetu nuo spuogu- vyru tai isvis visu odos atrodo idealios, o ir merginu viskas tvarkoj- tai kaip nekompleksuoti unsure.gif  tuo labiau kad ne paauglyste- 27 metai jau doh.gif

Man buvo panasi situacija, kai buvau jaunesne, aplink vien su garzia oda budavo..dabar ziuriu ir tos, kurios idealia oda turejo, patiria tokias pat bedas. Aisku, viskas priklauso kaip jautiesi...Bet manau, reikia maziau kompleksuoti, nes taip galima daug graziu dalyku gyvenime praleisti...

As savo odele praktiskai idealiai susitvarkiau, pfu pfu pfu. Isbandziau viska...dabar apsiraminau, naudoju tik kelias priemones, o ne viska is eiles, jau net kaukiu nedarau thumbup.gif
Labiausiai padejo losjonas su levomecitinu (ji ir dabar naudoju), gerai parinka ir tinkanti kosmetika wink.gif ir proceduros su rugstim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 03 27, 22:36)
Is kur pirkai, is vaistines? As nzn bet logiskai pamascius turetu tikt  unsure.gif

mama dave ,kaskada seniau buvo pirkusi vaistinei tai man dave ,tepiausi bet kolkas nieko rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ne mama @ 2009 03 28, 10:27)
as turiu paprasta cinko oksido tepala- jis balina tikrai gerai, ir spuogui uzgyt greiciau padeda, bet nebegaliu jo naudot, nes kur storiau uztepu tai po nakties oda tokia isdziuvus pasidaro, nuserpetoja doh.gif  be sveitiklio pagalbos pudra uztept pasidaro be sancu verysad.gif  idomu ar tos cinko suplaktines irgi dziovina oda?

tai cia ta vadinama suplaktine ?
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 03 28, 21:29)

tai cia ta vadinama suplaktine ?

nea, cia paprastas tepalas- bet kurioj vaistinej nusipirkt galima be jokiu receptu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 28, 21:09)
nea, cia paprastas tepalas- bet kurioj vaistinej nusipirkt galima be jokiu receptu smile.gif

jis baltas ane ?

nes as toki turiu ,tepu ,o po kiek laiko jums matosi kad geriau g.gif
Atsakyti