Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Armani @ 2009 03 29, 00:04)
jis baltas ane ?

nes as toki turiu ,tepu ,o po kiek laiko jums matosi kad geriau  g.gif

as tepu ant spuogu, ant demeliu netepu- bet siaip pastebiu kad nuima raudonuma neblogai. dabar tiesa nusipirkau acnofan- jame irgi yra cinko, tai man daug labiau patinka- sumazina uzdegima, ne taip smarkiai dziovina ir pabalina siek tiek taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 29, 12:39)
as tepu ant spuogu, ant demeliu netepu- bet siaip pastebiu kad nuima raudonuma neblogai. dabar tiesa nusipirkau acnofan- jame irgi yra cinko, tai man daug labiau patinka- sumazina uzdegima, ne taip smarkiai dziovina ir pabalina siek tiek taip pat smile.gif

as irgi nusipirkau ta acnofan ir patepiau spuogeli tai man jis kaip tik iskilo ir laikes ilgai, galvojau gal tik atsitiktinumas, bet po to patepiau dar viena tai is maziuko kaip tik isaugo didelis ir raudonas, zodziu nepatiko man jis visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 03 29, 13:14)
as irgi nusipirkau ta acnofan ir patepiau spuogeli tai man jis kaip tik iskilo ir laikes ilgai, galvojau gal tik atsitiktinumas, bet po to patepiau dar viena tai is maziuko kaip tik isaugo didelis ir raudonas, zodziu nepatiko man jis visai schmoll.gif

jei visiems tiktu tos pacios priemones tikriausiai spuoguotu nebebutu ax.gif
kad net ant savo veido pas mane buna tiek skirtingu spuogu, kad as jau zinau kuria priemone ant kurio tept- viena reik dziovint, o kita kaip tik minkstint kad nesusidarytu guzas doh.gif ai zodziu- sudetingas reikalas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 03 29, 13:14)

tai man taip buvo su cinko tepalu ,uztepiau ant spuogo tai man jis dar labiau kaskoks nenoramus pasidare ,niesti ir neuzgija visai schmoll.gif galvoju eiti purvo kauke nusipirkti kad isvalytu nesvarumus ,lyg jin sako spuogus naikina g.gif
Atsakyti
nusipirkau rusiska tepaliuka ,kvepia skaniai ,gydo randus,demes ,zaizdas na kai raso zodziu tokius dalykelius ,jau tepuosi 4 diena ,na matau kad tikrai naikina paraudimus thumbup.gif jei ka domins galesiu nufotkinti parodyti kaip atrodo mirksiukas.gif
pirkau ji tokiuose kioskuose kur buna visi produktai is rusyno ,ir sumekejau tik 5 lt biggrin.gif
o ant dezutes tai veidas moters indes (kaskokios aktores zinau tikrai biggrin.gif )
Atsakyti
jei kam tinka ZnO (cinko oksido) tepaliukai nuo spuogeliu, tai galiu pasiulyt Vittela'os tepaliuka, kurio sudety tik ZnO ir Ichtiol'as (padeda greiciau istraukti spuogiukus)
Man atrodo vaistinese jo nebuna, bet kam reiktu - galiu uzsakyt ar duot pamegint 4u.gif (bet tik kam tikrai reikia, o ne siaip zaidimams)
kam idomu bus - vakare imesiu nuotrauka, dabar neturiu fotiko.

O jei is profesionalios puses, tai rekomenduociau ne atskirus tepaliukus randeliams ir spuogeliams, o pasidaryti visos veido odos sviesinamaja kauke, ji pades sulyginti pigmento skirtumus (daznai siuloma labai strazdanotoms mergaitems 4u.gif, bei moterims po gimdymu, kai pakinta veido spalva kai kuriuose ploteliuose)
namu salygomis padeda veido prausimas isrugomis, petrazoliu nuoviru (tik atsargiai expermentuokite, nes dauguma sviesinamuju medziagu aktyviai reaguoja su saules spinduliais, kad neprisidarytumete didesniu bedu)

+ jokio kremo su vit C vasara
+ kremai turi butinai tureti SPF
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 11 balandžio 2009 - 14:52
QUOTE(Armani @ 2009 04 11, 13:46)
nusipirkau rusiska tepaliuka ,kvepia skaniai ,gydo randus,demes ,zaizdas na kai raso zodziu tokius dalykelius ,jau tepuosi 4 diena ,na matau kad tikrai naikina paraudimus  thumbup.gif  jei ka domins galesiu nufotkinti parodyti kaip atrodo  mirksiukas.gif
pirkau ji tokiuose kioskuose kur buna visi produktai is rusyno ,ir sumekejau tik 5 lt  biggrin.gif
o ant dezutes tai  veidas moters indes (kaskokios aktores zinau tikrai  biggrin.gif )

butu lb idomu pakuote paziureti bigsmile.gif seip esu uz rusiska kosmetika,tai butinai pabandyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 04 11, 15:47)
O jei is profesionalios puses, tai rekomenduociau ne atskirus tepaliukus randeliams ir spuogeliams, o pasidaryti visos veido odos sviesinamaja kauke, ji pades sulyginti pigmento skirtumus (daznai siuloma labai strazdanotoms mergaitems  4u.gif, bei moterims po gimdymu, kai pakinta veido spalva kai kuriuose ploteliuose)

koks pavadinimas tos kaukes ir kur galima isigyti? smile.gif ar cia tik pas kosmetologe daroma? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrule777 @ 2009 04 11, 15:54)
butu lb idomu pakuote paziureti  bigsmile.gif  seip esu uz rusiska kosmetika,tai butinai pabandyciau  g.gif

gerai merginos dedu tepaliuko foto (tinka nuo striju dar man odos kad imanoma ir perskaityti nuo ko jis bigsmile.gif va cia kaip jis atrodo
user posted image
cia sone pardodyta ka jis gydo ax.gif
user posted image

Papildyta:
kas del kaukiu ,tai as nusipirkau sia purvo kauke ,jin valo veida nuo inkstiru ir ttt,taip pat IR NUO DEMIU ,man si kauke ir patinka ,nes naudoju 2 savaite ir tos demeles tikrai matau kad nyksta smile.gif ja naudoti reikia 2 kartus i savaite smile.gif

user posted image
pas mane tai liko raudoni ploteliai nuo apgamu ar karpuciu ,net nezinau kaip jas pavadinti ,as pati jas isinaikinau ,tiesiog nudeginau su acetocaustinu ,tai va ir liko gan dideli plemukai ,bet man jie nyksta smile.gif
Atsakyti
ant zandu turejau irgi demes,likusias po spuogu,bet tai nebuvo siaip pavienes,bet istisas zandas doh.gif contratubex padejo labai nezymiai,bet mane isgelbejo alieju rinkinukas: levandu,sandalmedzio ir kedru.Tepu jau menesi dukart i savaite ir matau rezultata,po dvieju men buvo zadetas stebuklas biggrin.gif laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetgirl @ 2009 04 11, 21:48)
ant zandu turejau irgi demes,likusias po spuogu,bet tai nebuvo siaip pavienes,bet istisas zandas doh.gif  contratubex padejo labai nezymiai,bet mane isgelbejo alieju rinkinukas: levandu,sandalmedzio ir kedru.Tepu jau menesi dukart i savaite ir matau rezultata,po dvieju men buvo zadetas stebuklas biggrin.gif laukiu bigsmile.gif

is kur tie aliejai? o nekemsa poru? nes kazkaip man jei aliejus iskart atrodo kad probleminei riebiai odai nelabai tinka g.gif
Atsakyti
O kaip patartumet sutraukt issipletusias poras? bei panaikint randelius po spuogeliu(duobutes) Gal kas zinot ant kiek veiksminga yra mikrodermabrazija smile.gif daugmaz,kokio gylio randelius galima panaikinti
Atsakyti