Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

esu n usipirkusi himalaya firmos sviesinanti krema veidui. raso, kad tinka visu tipu odai, balina demeles, sulygina veido oda. kelis kartus buvau pasitepusi, tai mano odai truputi jis per riebus. gal yra bandziusiu si krema? ar padeda naikinti demeles, likusias nuo spuogu? jei zinociau, kad padeda, prisiversciau bent karta per diena juo pasitepti blush2.gif beje, jis turi apsauga nuo pavojingu saules spinduliu, o ir kaina tik apie 10lt smile.gif
Atsakyti
Ar dermatix/contratubex tepaliukas padetu nuo idubusiu randu?
Atsakyti
QUOTE(ladydaisy @ 2009 05 31, 09:11)
esu n usipirkusi himalaya firmos sviesinanti krema veidui. raso, kad tinka visu tipu odai, balina demeles, sulygina veido oda. kelis kartus buvau pasitepusi, tai mano odai truputi jis per riebus. gal yra bandziusiu si krema? ar padeda naikinti demeles, likusias nuo spuogu? jei zinociau, kad padeda, prisiversciau bent karta per diena juo pasitepti  blush2.gif  beje, jis turi apsauga nuo pavojingu saules spinduliu, o ir kaina tik apie 10lt  smile.gif

Pabandyk sita krema,, girdejau ne viena gera atsiliepima, pati zadu isigyti

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Newbie @ 2009 05 31, 09:20)
Ar dermatix/contratubex tepaliukas padetu nuo idubusiu randu?

Duobutem nlb ka pades schmoll.gif cia tik lazeris padetu
Atsakyti
aciu smile.gif o kur sito kremo butu galima isigyti ir kokia jo kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ladydaisy @ 2009 05 31, 11:32)
aciu  smile.gif  o kur sito kremo butu galima isigyti ir kokia jo kaina?  ax.gif

Nzn ar Lt yra, bet jei ka per Ebay
galima isigyti, siuncia i Lt, kainuoja su siuntimu apie 5 svarus ax.gif
Atsakyti
gal reikes pirma lietuvoje paieskoti, siuntimas brangesnis uz pati krema doh.gif siaip kaina visiai nedidele, o ka tas kremas daro? blush2.gif
Atsakyti
Gal esate isbande elos technologija lyginant idubusius randus?
Atsakyti
QUOTE(ladydaisy @ 2009 05 31, 12:40)
gal reikes pirma lietuvoje paieskoti, siuntimas brangesnis uz pati krema  doh.gif  siaip kaina visiai nedidele, o ka tas kremas daro?  blush2.gif

Balina, lygina, gaivina oda, su alijosiaus ekstraktu, naikina demeles likusias po spuogo, raso po 4savaiciu naudojimo matosi zymus rezultatai, taip pat sudetyje yra B vitamino, apsaugo nuo kenksmingu saules spinduliu, tai va mazdaug tiek ax.gif ai dar jis neriebaluoja odos smile.gif
Naudoti ryte ir vakare 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 31 gegužės 2009 - 19:29
aprasymas tikrai gundo nusipirkti mirksiukas.gif o kazin ar butu poveikis, jei tepciau tik viena karta per diena? g.gif noretusi dar tepti ir siaip koki krema nuo spuogu ar bent jau riebaliniu liauku veikla reguliuojanti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ladydaisy @ 2009 05 31, 20:48)
aprasymas tikrai gundo nusipirkti  mirksiukas.gif  o kazin ar butu poveikis, jei tepciau tik viena karta per diena?  g.gif  noretusi dar tepti ir siaip koki krema nuo spuogu ar bent jau riebaliniu liauku veikla reguliuojanti  rolleyes.gif

manyciau butu, svarbu vakare pasitepti ir per nakti palaikyti
Atsakyti
o gal kuri bande himalaya firmos veido oda sviesinanti krema arba is oriflame krema, kuris sumazina ir naikina demes iki 80 procentu? abu sie kremai naikina ir mazina demeles, gal kas bande ir yra atsiliepimu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ladydaisy @ 2009 06 02, 17:42)
o gal kuri bande himalaya firmos veido oda sviesinanti krema arba is oriflame krema, kuris sumazina ir naikina demes iki 80 procentu? abu sie kremai naikina ir mazina demeles, gal kas bande ir yra atsiliepimu?  ax.gif

As bandziau oriflame, man tikrai sviesino, nors nedaug naudojau.. Tiesa, kazkaip mazi spuogeliai atsirado nuo jo, matyt netiko odai.. doh.gif galeciau parduoti benrangiai, butu pabandymui, zinotum, ar tau tinka blush2.gif
Atsakyti