Labas. Noriu ir aš pasidalinti savo patirtimi. Kas kažkiek metų mano veidą išmuša baisūs guzai, o gal galima pavadinti pūliniais, kuriuos aš {O DIEVE} išspaudžiu.

. Po to visas veidas tampa kaip žemėlapis - kalnai, raudoni plotai ir tt. esu bandžiusi viską, ėjusi pas gydytojus. Tame tarpe esu naudojusi ir cinko suplaktinę. Tokios priemonės jei ir padeda, tai labai nežymiai. Po vieno tokio etapo išbandžiau visą rūgščių pylingų ciklą. Stebuklas

. Tik kaina stipriai kerta per kišenę

. Tuo metu vaikščiojau pajaunėjusi ir išgražėjusi akivaizdžiai. Tokius ciklus esu darius 2 kartus [1 k, per metus]. Bet tos rūgštys, pasirodo, būna skirtingos. Ir kai 3-iais metais darė su kitokiomis, taip gerai nebuvo. gaila, kad nežinau, kokias ten naudojo, nes tos kosmetologės pėdsakus pamečiau. Viskas šiame gyvenime keičiasi ...

. Nuo vasaros pradžios aš vėl vaikštau kaip baidyklė. O visus metus buvo

. Beje isbanndziau ir Hight Care paslaugas ir porceliano kaukę, kurią cia forume minėjot. Padeda. Bet kainos irgi kanda. Taigi, šiandien eisiu į Erikos saloną. Internete labai gražiai reklamuojasi. Jeigu įdomu, galėsiu parašyti kas ir kaip. Nes tikiuosi rezultatų. Užjaučiu visas, turinčias tokių problemų. Manau, kad tai priklauso nuo sveikatos stovio - turiu problemų su skydliauke, o tai - hormonai. Beje, gal kuri žinot būdų efektyvių, kaip valyti organizmą ar gydyti iš vidaus, Manau, tai padėtų. Man sakė, kad reikia gerti daug arbatų. Sėkmės, kovojant su šia bėda.
Papildyta:P. S. atsiprašau, radau atskirą temelę apie arbatas. Sėkmės. Tuoj eisiu pas kosmetologę.