Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Newbie @ 2009 05 31, 19:38)
Gal esate isbande elos technologija lyginant idubusius randus?

Geras klausimas smile.gif . Kiek skaiciau, tai cia viena siuolaikiskiausiu technologiju. Paziurejus uzsienio puslapuose, tai tiesiog stebuklus daro (spuogus naikina, idubusius randelius mazina) ir be rizikos, kad liks dar didesnis randas.
Atsiliepkit, jei kas bandet mirksiukas.gif

Atsakyti

Nusipirkau pas moteri kuri rusiska kosmetika vaistais ir panasiai prekiauja tokius du kremukus..niu reiks bandyti ax.gif sake labai perka merginos tuos kremukus, nes aceit padeda pabalinti tas vietikes nuo visokiu spuogiuku kur like ir panasiai,tai bandysiu ir as.. o vadinasi tai Klirvin vienas, o kitas Achromin 4u.gif gal kas esate bandziusios?kokia jus nuomone apie situos kremukus.. mirksiukas.gif aisku stebuklu as nesitikiu is ju bet pameginti verta tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif as isbandziau lazerio proceduras nuo randu sumokejau uz viena 800lt reikejo keliu ju doh.gif o galiausiai rezultato jokio verysad.gif vyras db kiekviena karta prikaiso ,kad buvo tiek pinigu ideta ir jokio rezultato.
Atsakyti
QUOTE(Inguutte @ 2009 08 07, 13:24)
sveikos  smile.gif  as isbandziau lazerio proceduras nuo randu sumokejau uz viena 800lt reikejo keliu ju doh.gif  o galiausiai rezultato jokio verysad.gif  vyras db kiekviena karta prikaiso ,kad buvo tiek pinigu ideta ir jokio rezultato.

o kiek tu ju dareisi? nesuprantu kaip tai nera jokio,bent minimalaus rezultato? ka gydytojai sako,del rezultato? g.gif o vyrai pasakyk,kad nepabandes - nezinosi..gal po to butum grauzusis,o kaip ten butu,po lazerio kazin ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 06 09, 20:59)
Nusipirkau pas moteri kuri rusiska kosmetika vaistais ir panasiai prekiauja tokius du kremukus..niu reiks bandyti ax.gif  sake labai perka merginos tuos kremukus, nes aceit padeda pabalinti tas vietikes nuo visokiu spuogiuku kur like ir panasiai,tai bandysiu ir as.. o vadinasi tai Klirvin vienas, o kitas Achromin 4u.gif  gal kas esate bandziusios?kokia jus nuomone apie situos kremukus.. mirksiukas.gif  aisku stebuklu as nesitikiu is ju bet pameginti verta tongue.gif  lotuliukas.gif

Klirvin turiu, pateplioju, kai prisimenu biggrin.gif Vat pamirštu tepti... Šiaip tokio ohoho efekto nepastebėjau, bet kažkiek pašviesėjo. Jei tepčiau sąžiningai ir reguliariai, turbūt galėčiau daugiau pasisakyti.Bet nelabai išeis dabar blush2.gif biggrin.gif Gal kas kitos naudojot? Ar padeda labai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 05 31, 14:04)
Pabandyk sita krema,, girdejau ne viena gera atsiliepima, pati zadu isigyti

user posted image

Užsisakiau rolleyes.gif
O kur girdėjai atsiliepimus, gal čia kur nors forume diskutuojama? Norėčiau paskaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 05 31, 14:04)
Pabandyk sita krema,, girdejau ne viena gera atsiliepima, pati zadu isigyti

user posted image

Galima plačiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 08 12, 11:28)
Galima plačiau?  4u.gif

Kita 30 psl. buvo įdėjusi nuorodą ČIA
Skaistina, naikina randus, glotnina , naikina blizgesį cool.gif Daro stebuklus už keletą litų lotuliukas.gif Paveikė mane reklama ir užsisakiau doh.gif
Atsakyti
Labas. Noriu ir aš pasidalinti savo patirtimi. Kas kažkiek metų mano veidą išmuša baisūs guzai, o gal galima pavadinti pūliniais, kuriuos aš {O DIEVE} išspaudžiu. devil.gif . Po to visas veidas tampa kaip žemėlapis - kalnai, raudoni plotai ir tt. esu bandžiusi viską, ėjusi pas gydytojus. Tame tarpe esu naudojusi ir cinko suplaktinę. Tokios priemonės jei ir padeda, tai labai nežymiai. Po vieno tokio etapo išbandžiau visą rūgščių pylingų ciklą. Stebuklas thumbup.gif . Tik kaina stipriai kerta per kišenę g.gif . Tuo metu vaikščiojau pajaunėjusi ir išgražėjusi akivaizdžiai. Tokius ciklus esu darius 2 kartus [1 k, per metus]. Bet tos rūgštys, pasirodo, būna skirtingos. Ir kai 3-iais metais darė su kitokiomis, taip gerai nebuvo. gaila, kad nežinau, kokias ten naudojo, nes tos kosmetologės pėdsakus pamečiau. Viskas šiame gyvenime keičiasi ... doh.gif. Nuo vasaros pradžios aš vėl vaikštau kaip baidyklė. O visus metus buvo thumbup.gif . Beje isbanndziau ir Hight Care paslaugas ir porceliano kaukę, kurią cia forume minėjot. Padeda. Bet kainos irgi kanda. Taigi, šiandien eisiu į Erikos saloną. Internete labai gražiai reklamuojasi. Jeigu įdomu, galėsiu parašyti kas ir kaip. Nes tikiuosi rezultatų. Užjaučiu visas, turinčias tokių problemų. Manau, kad tai priklauso nuo sveikatos stovio - turiu problemų su skydliauke, o tai - hormonai. Beje, gal kuri žinot būdų efektyvių, kaip valyti organizmą ar gydyti iš vidaus, Manau, tai padėtų. Man sakė, kad reikia gerti daug arbatų. Sėkmės, kovojant su šia bėda.
Papildyta:
P. S. atsiprašau, radau atskirą temelę apie arbatas. Sėkmės. Tuoj eisiu pas kosmetologę.
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif mane jau keleta metu kamuoja spuogai vien tik kaktos srityje. Spuogeliams isnykus atsiranda paraudimas ir tos mazos duobutes. Siuo metu jau ju labai daug, tad del to jauciu didziuli kompleksa. Ko tik as neisbandziau...pradedant nuo ivairiausiu prausikliu ir baigiant geliais contractubex ir acnofan, bet niekas nepadejo.. Dabar cia pas jus prisiskaiciau apie ta cinko suplaktine. Kaip sakot, galetu panaikint man tas prakeiktas duobutes??? ar verta pirkt? blush2.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Motinėlė @ 2009 08 13, 14:14)
Labas. Noriu ir aš pasidalinti savo patirtimi. Kas kažkiek metų mano veidą išmuša baisūs guzai, o gal galima pavadinti pūliniais,  kuriuos aš {O DIEVE} išspaudžiu.  devil.gif . Po to visas veidas tampa kaip žemėlapis - kalnai, raudoni plotai ir tt. esu bandžiusi viską, ėjusi pas gydytojus. Tame tarpe esu naudojusi ir cinko suplaktinę. Tokios priemonės jei ir padeda, tai labai nežymiai. Po vieno tokio etapo išbandžiau visą rūgščių pylingų ciklą. Stebuklas thumbup.gif . Tik kaina stipriai kerta per kišenę g.gif . Tuo metu vaikščiojau pajaunėjusi ir išgražėjusi akivaizdžiai. Tokius ciklus esu darius 2 kartus [1 k, per metus]. Bet tos rūgštys, pasirodo, būna skirtingos. Ir kai 3-iais metais darė su kitokiomis, taip gerai nebuvo. gaila, kad nežinau, kokias ten naudojo, nes tos kosmetologės pėdsakus pamečiau. Viskas šiame gyvenime keičiasi ...  doh.gif. Nuo vasaros pradžios aš vėl vaikštau kaip baidyklė. O visus metus buvo  thumbup.gif . Beje isbanndziau ir Hight Care paslaugas ir porceliano kaukę, kurią cia forume minėjot. Padeda. Bet kainos irgi kanda. Taigi, šiandien eisiu į Erikos saloną. Internete labai gražiai reklamuojasi. Jeigu įdomu, galėsiu parašyti kas ir kaip. Nes tikiuosi rezultatų. Užjaučiu visas, turinčias tokių problemų. Manau, kad tai priklauso nuo sveikatos stovio - turiu problemų su skydliauke, o tai - hormonai. Beje, gal kuri žinot būdų efektyvių, kaip valyti organizmą ar gydyti iš vidaus, Manau, tai padėtų. Man sakė, kad reikia gerti daug arbatų. Sėkmės, kovojant su šia bėda.
Papildyta:
P. S. atsiprašau, radau atskirą temelę apie arbatas. Sėkmės. Tuoj eisiu pas kosmetologę.

kiek kainavo jums tos rugsiu proceduros? kur daretes?
Atsakyti
O cinko suplaktines kieki galima pasirinkt ar vaistineje padaro vienoda kieki visada? 4u.gif
Atsakyti