Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 34, spalis

Čia toks smulkus darbiukas, nelabai kas nori. Aš vietoje jūsų pasiploninčiau liežuvį ir skambinčiau per baldininkus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 10 12, 22:14)
As noriu i sena stalviri ideti .skyle neispjauta.
Sakau gal jai nuvesciau stalvirsi kur baldus gamina  jie gal ispraustu ?

Gali ir vietoj išpjauti.
O tai tas stalviršis nedidelis ir nepritvirtintas, kad apsiimat nuvežti?

Vilniuj anksčiau buvo firmelė "meistras į namus" ar kažkaip panašiai, tai jie kaip tik tai ko reikia. Mama kvietė porą kartų, buvo patenkinta. Pagooglinau, tai dabar jau daug tokių išmeta, tik rinkitės. Meistras
Ima jie aišku daugiau nei baldininkai, bet proto ribose. Gal už valandas skaičiuoja, nepamenu tiksliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 12 spalio 2016 - 21:23
QUOTE(Noa @ 2016 10 12, 15:21)
Kaip jaučiasi, kad žmogus sąžinės neturi - ar reikėjo čia to adreso? unsure.gif

Tai dabar net man užsireikė tų rankenėlių ir KAŽKO, kur eitų jas prisabačint biggrin.gif
O dar kaip jas gaut, jaučiu, per tarpininkes siųstis biggrin.gif

Taip pat laukiu to laiko, kai turėsiu KAŽKĄ, prie ko bus galima tas rankenėles pritaisyti, tik nežinau, kaip reikės išsirinkti. Yra jų ir europoje, UK ir DE, reiktų tikrinti kainas ir gal pigiau išeitų ax.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz patarimus.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 12, 11:37)
Aliexpress mačiau su labradoritu!

Bet idėja jūros akmenėlių tai gera smile.gif

puoliau paieskoti tai va kokias radau smile.gif
user posted image
Atsakyti
širdingai ačiū, Y2K 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 10 12, 21:14)
As noriu i sena stalviri ideti .skyle neispjauta.
Sakau gal jai nuvesciau stalvirsi kur baldus gamina  jie gal ispraustu ?

o stalviršis iš ko padarytas? Gal varinis?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 12, 16:54)
Aha. Man patinka rankenėlės po 18 USD. Tarpininkės jas man duos po 25 eu, nes prisidės taxai, siuntimas ir tarpininkavimas. Mano expeditas yra 5 x 5, taigi darant dviejų pusių rankenėles, jų reikės 25 x 2, taigi 1250 eu.
Nu ir dar dėžutės  po 4 eu/vnt, 100 eu, viso 1350 eu.
Prašmatniai išeis biggrin.gif

Kita vertus, bet taigi koks būtų glamūras! Visi dizaineriai vaikščiotų žali iš pavydo biggrin.gif

iš UK galima, į LT tiesiai siunčia. nuoroda
Atsakyti
Noa, kaip nors laikykitės. Tokiais tempais artėjant, kitą savaitę kas nors jas jau atras Alytuje ar aplink jį. Va tada nepirkt tikrai nebegalėsit.
Šiaip, įsiskišau. Nenoriu trukdyti. Dažykite, dažykite, gerbiamoji. Labai laukiam foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 13, 08:05)
širdingai ačiū, Y2K  4u.gif

smile.gif Man ne mažiau reikėjo. Dabar jau ilgam https://www.meteoblu...ithuania_598316

Papildyta:
QUOTE(ra2ga @ 2016 10 13, 07:30)
puoliau paieskoti tai va kokias radau smile.gif

Panašios arčiau http://www.akcesoria...zstaw-64mm.html
Atsakyti
Jūs visos čia nedoros, va ką pasakysiu biggrin.gif Jūs gundot žmogų. Prisipirkt rankenų kaip durniui biggrin.gif Gal ir gerai, kad aš tų rankenų nebuvau mačius, kai virtuvę darėm, gal dabar turėčiau virtuvę su rankenom su lapėm biggrin.gif ir dėl to kokiu 1000 eu brangesnę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 13, 10:25)
Jūs visos čia nedoros, va ką pasakysiu biggrin.gif Jūs gundot žmogų. Prisipirkt rankenų kaip durniui biggrin.gif Gal ir gerai, kad aš tų rankenų nebuvau mačius, kai virtuvę darėm, gal dabar turėčiau virtuvę su rankenom su lapėm biggrin.gif ir dėl to kokiu 1000 eu brangesnę biggrin.gif

Gerai, kad tavęs ant blizgučių netraukia, nes oj kokių radau biggrin.gif Pirma mintis sagės ten, ne rankenos.
Ir anos brangios
Šitos: http://www.meble.pl/...hwyty,ferretto/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 13 spalio 2016 - 09:46