Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 34, spalis

QUOTE(rosenda @ 2016 10 23, 20:12)
Miliani*,  tai gerai tada  biggrin.gif,  o jei rimtai, tai biški nesąmonė man su tuo visos technikos vežimu  mirksiukas.gif

Jau ir taip 3 savaites montuot vėluoja, jei dar būtų techniką pasiėmę, tai virtuvę gal po naujų ir pamatyčiau.. o gal ir ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliani* @ 2016 10 23, 19:45)
Ir manęs tik tiek prašė unsure.gif
Ir pas mane viskas įmontuojama unsure.gif
Pas mane visa išorė kapučinas, o vidus kažkoks kapučinas/kakava neblizgus ir trys spintelės matinio stiklo, bet pas mane nėra jokių kraštinių išskyrus išorinių kurios matytūsi, nebent atidarius dureles biggrin.gif  4u.gif

Va va. As del to ir parinausi, kad atidarius dureles matysiu ne ta pacia spalva, todel pasirinkau cekiska lyg plokste vidui. Skiriasi, bet jau panasiausiai 😃
O as tai dziaugiuosi, kad jie nori buitines😃 atveze iki ju, o man sandeliuot nereikejo 😃
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 10 23, 22:04)
Va va. As del to ir parinausi, kad atidarius dureles matysiu ne ta pacia spalva, todel pasirinkau cekiska lyg plokste vidui. Skiriasi, bet jau panasiausiai 😃
O as tai dziaugiuosi, kad jie nori buitines😃 atveze iki ju, o man sandeliuot nereikejo 😃

Aš tai sandėliuoju viską biggrin.gif kokią orkaitę ir kaitlentę ėmėt prie kakavinės virtuvės? 4u.gif
Atsakyti
Buitine juoda mano. Norejau labai visko Siemens...bet, deja, neipirkau...tai issirinkau gan neblogus elektrolux variantus. Dizainas grazus. Daug stiklo. Mano valgomojo stalas tamsus, deres
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 10 22, 23:35)
o kodel negalima bile tik parasyt?  smile.gif as galbut paskaitau, pasigalvoju, pakalbu su dizainere ir priimu sprendima pati, man nereikia supermamu palaiminimo geros tos rankeneles ar ne.  smile.gif

o tai kodėl klausinėjot? kodel metet su foto/nuoroda kokias užsakinėsit ar užsisakėt? kokia prasmė? nu kvaila tada ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 24, 08:32)
o tai kodėl klausinėjot? kodel metet su foto/nuoroda kokias užsakinėsit ar užsisakėt? kokia prasmė? nu kvaila tada ir tiek...

Jinai kažkaip jaučia pareigą visiems prasinešti, ką daro - gal kad jei netikėtai dingtų, visi žinotų, kur ieškoti biggrin.gif Išėjo rankenėlių, sakė, pirks ten, taigi gerbiamas komisare, ten ir ieškokit biggrin.gif

Čia aš sau taip nutariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 24, 09:39)
Jinai kažkaip jaučia pareigą visiems prasinešti, ką daro - gal kad jei netikėtai dingtų, visi žinotų, kur ieškoti biggrin.gif Išėjo rankenėlių, sakė, pirks ten, taigi gerbiamas komisare, ten ir ieškokit biggrin.gif

Čia aš sau taip nutariau biggrin.gif

Saulesvaiko virtuve vinted forume kaip užmačiau labiau dėmesio sulaukė biggrin.gif

Aš turiu klausimą blizgių virtuvių savininkėms ar naudotojoms ax.gif Kuo valot tuos blizgius paviršius, gal kokius valiklius, šluostes ar metodus turit rekomenduot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliani* @ 2016 10 24, 11:26)
Saulesvaiko virtuve vinted forume kaip užmačiau labiau dėmesio sulaukė biggrin.gif
Aš turiu klausimą blizgių virtuvių savininkėms ar naudotojoms ax.gif  Kuo valot tuos blizgius paviršius, gal kokius valiklius, šluostes ar metodus turit rekomenduot? 4u.gif

bigsmile.gif plačiau būtų idomu išgirsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 24, 11:48)
bigsmile.gif plačiau būtų idomu išgirsti biggrin.gif

Apie kurią dalį? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliani* @ 2016 10 24, 12:14)
Apie kurią dalį?  biggrin.gif

kas kur, kaip ir apie ką biggrin.gif trumpai bet plačiai biggrin.gif

juokas juokais, sunku su tom virtuvėm, nebemiegu naktimis galvodama ka pasidaryti ir kaip, bet manau kažką susiprojektuosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliani* @ 2016 10 24, 11:26)
Aš turiu klausimą blizgių virtuvių savininkėms ar naudotojoms ax.gif  Kuo valot tuos blizgius paviršius, gal kokius valiklius, šluostes ar metodus turit rekomenduot? 4u.gif

Langu skystis ir langų sluoste. Jokiu dryziu ir problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 24, 12:42)
kas kur, kaip ir apie ką biggrin.gif trumpai bet plačiai biggrin.gif
juokas juokais, sunku su tom virtuvėm, nebemiegu naktimis galvodama ka pasidaryti ir kaip, bet manau kažką susiprojektuosiu ax.gif

https://www.vinted.l...ai-ir-tt?page=5 4u.gif Jei Jus apie virtuve biggrin.gif

QUOTE(agotas @ 2016 10 24, 13:00)
Langu skystis ir langų sluoste. Jokiu dryziu ir problemu smile.gif

Man baldininkas sakė, kad kažkoks skystis yra,bet koks nepasakė biggrin.gif
Atsakyti