Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 34, spalis

http://www.buitene.l...E...-PavirŔius

Aš tokią pirkau, nuozulnus krasteliai man patinka 👍
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2016 10 24, 14:43)
Turėkit omeny, kad be rėmelio dažnai apsidaužo kaitlentės kampai. Ne dėl grožio jį ten deda.
Na va, pati skaitėt  smile.gif

oho, atvirai apie tai visai nepagalvojau unsure.gif pati žvalgausi kaitlentes, ir niekada nesusimasčiau yra remelis ar nea unsure.gif , dabar turiu elektrinę viryklę, ji su rėmeliu, reik ir valau biggrin.gif
na ir kaip reiks dabar išsirinkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 24, 14:57)
oho, atvirai apie tai visai nepagalvojau unsure.gif pati žvalgausi kaitlentes, ir niekada nesusimasčiau yra remelis ar nea unsure.gif , dabar turiu elektrinę viryklę, ji su rėmeliu, reik ir valau biggrin.gif
na ir kaip reiks dabar išsirinkti unsure.gif

Aš 5 metus turėjau kaitlentę be rėmelio ir nieko neatsitiko, tai dabar vėl be rėmelio ieškausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 24, 13:33)
Žinai kaip valau blizgią virtuvę? Šlapiu skuduru biggrin.gif
Tiesiog, bet kuo, be jokios chemijos. Viskas nusivalo kuo lengviausiai. Esu baisiai patenkinta savo sprendimu būtent baltai blizgiai plokštei - atrodė, kaip reiks valyt, o nesu mačius lengviau valomo paviršiaus, nieko ten nelieka. pas mane blizgiai dažytas MDF, bet kieik suvokiu, tai niekuo nuo blizgios plokštės nesiskiria, mano draugė tokią turi ir irgi laiminga kaip slyva.

Ir kaip keista - granito paviršius irgi blizgus, bet jis jau valosi su dryžiais, ten jau reikia patrint. Stiklinė kaitlentė išvis bjaurybė - nepirkit stiklinės kaitlentės. O ta plokštė - ne valymas, o malonumas smile.gif
Papildyta:
Tai kad neypatingo biggrin.gif Prieš tai buvusią palaikino 18, o jos - tik 7 biggrin.gif Bet ji pati kalta - nerašė, kad tai superdizainerės darbas
lotuliukas.gif
Ir rankenėlėmis vis tik nepatenkinta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi taip norėčiau, tikiuos, jog irgi tip lengvai išeis valyti biggrin.gif
Pas tėvus marmuro paviršius irgi valosi dryžiais, reik ilgokai pablizgint, kad tikrai gerai atrodytų unsure.gif

QUOTE(Mascara @ 2016 10 24, 14:43)
Turėkit omeny, kad be rėmelio dažnai apsidaužo kaitlentės kampai. Ne dėl grožio jį ten deda.

Pas draugę stiklinė kaitlentė be rėmelio dužo prieskonių stikliniam indeliui ant jos nukritus, tiesiog toks kaip trikampis išskilo ir iškrito tas stiklas, bet veikia blink.gif Pas tėvus jau antra su rėmeliu tfu tfu tfu nei kart dužus/skilus nebuvo, bet pati sau ėmiau be rėmelio, tiesiog nuožulniais kraštais, man taip gražiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2016 10 24, 15:43)

Būna kaitlenčių nuožulniais kraštais. Jei atvirai, dar neteko matyti kaitlentės nuskeltais kraštais. O apsivėlusiais metaliniais rėmeliais ne kartą. Aš už kaitlentę be rėmelio.
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2016 10 24, 15:01)
Aš 5 metus turėjau kaitlentę be rėmelio ir nieko neatsitiko, tai dabar vėl be rėmelio ieškausi  ax.gif

mano elektrine buvo su remeliu, keiciau, nes uzmeciau lentele ir sueizejo stiklas. dar kazkiek veike (gal pusmeti) kol i tarpukus nepribego (turbut) skysciu ir pradejo trys is keturiu "skyliu" nebekaist. tada nusipirkau indukcine be remelio, turiu daugiau metai laiko, dar kampai nenuskilinejo.

Tai jei nemetai puodu ant kaitlentes, tai ir neskyla ji siap sau, nesvarbu, yra ar nera tas remelis
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sazininga: 24 spalio 2016 - 15:01
QUOTE(Tanite @ 2016 10 24, 15:46)
Būna kaitlenčių nuožulniais kraštais. Jei atvirai, dar neteko matyti kaitlentės nuskeltais kraštais. O apsivėlusiais metaliniais rėmeliais ne kartą. Aš už kaitlentę be rėmelio.

Kaip tik turiu tokią biggrin.gif . Įkelsiu vėliau smile.gif .
Aišku, ne visos tokios netikę, kaip aš... bet jei atvirai, tai net nesuprantu, kaip jie nusiskaldė... verysad.gif
Anksčiau turėjau su rėmeliu, t.y. su metalinėmis juostomis šonuose - labai gerai buvo smile.gif.
Atsakyti
O šiaip mamkos su kokiom priemonėm indukcines kaitlentes valote?
Mano nesena (kokius 4 mėn. naudoju), bet atsirado kažkokių dėmelių.
Gal atradote kokių gėrių?
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2016 10 24, 13:00)
Langu skystis ir langų sluoste. Jokiu dryziu ir problemu smile.gif

Esu girdejus, kad tik su micro ten tom negalima,o as butent naujajai virtuvei ir laikau nauja sluoste langu biggrin.gif bus riozine irtarnaus tik virtuviu fasadui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2016 10 24, 16:12)
O šiaip mamkos su kokiom priemonėm indukcines kaitlentes valote?
Mano nesena (kokius 4 mėn. naudoju), bet atsirado kažkokių dėmelių.
Gal atradote kokių gėrių?

Su peiliniu gremžtuku, kuris buvo komplekte prie ankstesnės elektrinės kaitlentės. Šiaip indukcinės teoriškai lyg ir nepridegančios yra, tačiau per laiką vistiek atsiranda šiokių tokių pridegimų, kurie kaip dėmės atrodo.

---

Noa, nauja tema jau yra? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 spalio 2016 - 15:17
QUOTE(Juodai @ 2016 10 24, 17:15)
Su peiliniu gremžtuku, kuris buvo komplekte prie ankstesnės elektrinės kaitlentės. Šiaip indukcinės teoriškai lyg ir nepridegančios yra, tačiau per laiką vistiek atsiranda šiokių tokių pridegimų, kurie kaip dėmės atrodo.

Kažin , o kur tokį gauti? Komplekte nieko tokio nebuvo
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2016 10 24, 16:18)
Kažin , o kur tokį gauti? Komplekte nieko tokio nebuvo

Thomas Philipse pirkau tėvams, bet visai nesenai ir maximos bazėje mačiau mirksiukas.gif
Atsakyti