Sveikos
airise aciu uz lentele
Nuosta tikiuosi mergaitei siandien bus geriau, sveikit
A as sestadieni buvom krykstynose tai valgiau nedaug ir viska lyg issokau, o vakar vakarienei pica buvo, siandien nuo ryto jau tvarkingai valgau
Labas rytas suraitytas
Dekui Airise uz lentute
Nuosta kaip faina 12 dydis
:wub:Tai tu kudena jau esi. Saunuole. Atsimenu ta 12 dydi kazkada maudavausi ir dar pykdavau,kad didokas,o 10 per mazas. Ach... nu nieko dabar gerai ir su 16
O dar darbe buvo bajeris. Dirbu tik savaitgaliais. Kitchene. Tai to maisto visada po ranka pilna. Stengiuosi is paskutiniu,kad baisusiniu kiekiu nepriryciau. O vienas sefas( juodis) nu pastoviai man ka nors siulo,siulo. Sakau nesiulyk tu man,as ant dietos siandien. O jis ziuri I mane akis isputes ,tipo kam tau tos dietos,kai toookia grazi ir daili esi
:tomato:Ach tie juodziai,kuo storesne ir kuo subine didesne,tuo grazesne
Namuose bus karas . Mokykloj atostogos,tai abudu vaikai namie. Kariausim . 2 minutes myluojasi,10 pykstasi it taaaip visa diena Nesugalvoju kuom cia uzimti. Rytoj eisim I filma. O siandien ,tai nezinau,tuscia galva
Labas rytas
Niu naktis rami, lyg dičkė vis dar šilta, bet šiaip gerai atrodo.
Viva, maniškėm irgi atostogos, o vyras visą sav iki vėlumos dirbs, tai greičiausiai namie sėdėsim ir sienom lipsim, aš viena su jais visais 4 niekur nelendu lauk ilgam
Aš nesisvėriau bet irgi jau šią savaitę kinuso net mažo nesitikiu, kažin ar ir 0 išspausiu, nes šaldytuve naminis Napaleopas geros visoms savaitės!!!
Labas rytas.
As po sporto. Vos parsivilkau namo. Treniruotes metu buvo net silpna pasidare, trenere issigando. Nezinau kas cia buvo. Labai jin manes nekankino... Gal kad mmm dar nepraejo. Pamenu paskutinius kartus taip jauciaus 1. Po gimdymo kai ejau i dusa; 2. Kai krauja daviau donorystei. Siek tiek issigandau ir as. Galvoju, nualpsiu, joks vyrukas nepakels tokios karves.
Anyway, dabar jau po duso, viskas gerai.
Trenere pasvere mane, tai jos svarstykles 1,5kg daugiau parode. Bet jos ten ismanios, procentus visokius parodo. Sake atsius man lentute.
Ach tie juodziai,kuo storesne ir kuo subine didesne,tuo grazesne
Namuose bus karas . Mokykloj atostogos,tai abudu vaikai namie. Kariausim . 2 minutes myluojasi,10 pykstasi it taaaip visa diena
Nesugalvoju kuom cia uzimti. Rytoj eisim I filma. O siandien ,tai nezinau,tuscia galva
zvengiau!
I koki filma eisit? Maniske uzsimane i Trolius eit.
Oi kad pasisveriau tai 2 kg pliuso,jau svajoju tik 0 isspaust,minusa kita savaite turesiu
Nieko tokio. Karta minusas, karta pliusas. Svarbu eit tikslo link ir nepasiduoti.
As skaitau dabar "Slaptas sulieknejusios merginos dienorastis". Daug geru minciu yra. Jauciu reiks nurasyt cia jums kazka.
Labas rytas. As po sporto. Vos parsivilkau namo.Žiūrėk savęs, gal koks spaudimas pakritęs, o gal ne šiaip sau mmm nepareina? ;) frolka parėjo, išleisim tave atostogų 😉😀👍 Kaip norėčiau su tikrom išmaniosiom pasisvert. Papasakok ką ten jos parodė?Treniruotes metu buvo net silpna pasidare, trenere issigando. Nezinau kas cia buvo. Labai jin manes nekankino... Gal kad mmm dar nepraejo. Pamenu paskutinius kartus taip jauciaus 1. Po gimdymo kai ejau i dusa; 2. Kai krauja daviau donorystei. Siek tiek issigandau ir as. Galvoju, nualpsiu, joks vyrukas nepakels tokios karves.
Anyway, dabar jau po duso, viskas gerai. Trenere pasvere mane, tai jos svarstykles 1,5kg daugiau parode. Bet jos ten ismanios, procentus visokius parodo. Sake atsius man lentute.
zvengiau! I koki filma eisit? Maniske uzsimane i Trolius eit.
Mes troliuose jau buvom su mergaitėm, patiko, verta nueiti.
Labas rytas suraitytas
Nuosta kaip faina 12 dydis
![]()
:wub:Tai tu kudena jau esi. Saunuole. Atsimenu ta 12 dydi kazkada maudavausi ir dar pykdavau,kad didokas,o 10 per mazas. Ach... nu nieko dabar gerai ir su 16
O dar darbe buvo bajeris. Dirbu tik savaitgaliais. Kitchene. Tai to maisto visada po ranka pilna. Stengiuosi is paskutiniu,kad baisusiniu kiekiu nepriryciau. O vienas sefas( juodis) nu pastoviai man ka nors siulo,siulo. Sakau nesiulyk tu man,as ant dietos siandien. O jis ziuri I mane akis isputes ,tipo kam tau tos dietos,kai toookia grazi ir daili esi
![]()
:tomato:Ach tie juodziai,kuo storesne ir kuo subine didesne,tuo grazesne
Aha tas 12 dydis ir jau mažesnio neturėsiu, nes kiek 10 esu žiūrėjus, tai nebent kokius 60 sverdama tilpčiau, o to net ir neįsivaizduoju, kaulai barškėtų😀 o juodžiai tai taaaaaip, subinės juos valdo. Nors mano vyrui irgi patinka 😀
Airise,nejuokauk su sveikata o gal isties
Pasijuokim, turejau garbes nualpti lektuve. Viduryje skrydzio I namus Tai ir vyra isgasdinau,ir visas stiuardeses. Ir nepatenkintu burys buvo,nes pranese pilotas, kad turbut turesim nusileisti nepasieke tikslo
Nu bet nieko,atsigavau ,tai ir nebenuleido mano garbei lektuvo
As turiu siokia tokia beda su sirdimi,kraujo spaudimas sokineja I lubas,bet taip,kad nualpti,tai dar near buve tokiu bajeriu.
Nuosta,maniske nori irgi nueiti I trolius,bet jauciu maziukui bus jis baisokas. Juk jam dar tik 2 metukai. Vis einam I tokius vaikiskesnius.
Nuosta,maniske nori irgi nueiti I trolius,bet jauciu maziukui bus jis baisokas. Juk jam dar tik 2 metukai. Vis einam I tokius vaikiskesnius.
Kad žinok nieko net baisaus, labai gražus ir spalvingas filmukas, maniškėms 3 ir 4, tai smagiai sužiūrėjo. Dauguma ten tokio amžiaus žiūrovai ir buvo