Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas,82.3 kg tai -1.4 kg per savaite :ax:

Kaip nerealu taip ir toliau :yahoo: 

Atsakyti

Atsakyti

Atsakyti

Labas rytas, šįryt 83.7 kg, uch sunku labai, vakar vakarienė sooooti labai buvo ir vėlyva  :D 

Frolka, jėga, šaunuolė  :bigsmile: 

Savaitgalis ir savaitė kita laaaabai nuodėmingos nusimato, vaikų atostogos prasideda,tai pramogausim šūdeliausim ir švęsim dar sesės gimtadienį. Tai garantuotai raudonuosiu, be aij  :D 

Atsakyti

Dekui  :4u: 

Labas rytas, šįryt 83.7 kg, uch sunku labai, vakar vakarienė sooooti labai buvo ir vėlyva  :D

Frolka, jėga, šaunuolė  :bigsmile:

Savaitgalis ir savaitė kita laaaabai nuodėmingos nusimato, vaikų atostogos prasideda,tai pramogausim šūdeliausim ir švęsim dar sesės gimtadienį. Tai garantuotai raudonuosiu, be aij  :D

Kartais galima ir raudonuot :4u: gi ne robotai mes :4u:  lapkriti bus 9 metai kai mes su vyru kartu tai tikrai suvalgysiu torto ir ka noresiu,nezadu atsisakyt visu gyvenimo malonumu :victory2: 

Atsakyti
Sveikutes,

Su minusu diena !

As ateinu suazu, bet vistiek minusu 88.3

Papildyta:
Sveikutes,

Su minusu diena !

As ateinu su mazu, bet vis tiek minusiukas 88.3

Neisivaizduoju ka jus ten darot , isspaudziat visa kila ar daugiau.

As du kart treniruoteje buvau , zymiai daugiau geriau vandens.
Nepirkau ir nevalgiau bandeliu ir joko sokoladuko ;)
Atsakyti

Sveikutes,

Su minusu diena !

As ateinu suazu, bet vistiek minusu 88.3

Papildyta:
Sveikutes,

Su minusu diena !

As ateinu su mazu, bet vis tiek minusiukas 88.3

Neisivaizduoju ka jus ten darot , isspaudziat visa kila ar daugiau.

As du kart treniruoteje buvau , zymiai daugiau geriau vandens.
Nepirkau ir nevalgiau bandeliu ir joko sokoladuko ;)

Valgau 3 kart dienoj,dar perpiet leidziu sau skanumyna koki prie kavos .

Atsakyti
Labas smile.gif

frolka, nu tu saunuole smile.gif

Pas mane irgi nedidelis, bet minusas smile.gif 99,3, tai berods -0,5 kg smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PoSiTiVe: 21 spalio 2016 - 11:03

labas :) dar nespejau paskaityti kaip jus gyvevenat.. priaiduodu 101,8. vakar visa diena valgyt norejau. ir dar sunaikinau namie buvusi milkos sokolada. negaliu ramiai su sokoladu gyventi, gal si karta vyras paklausys ir nepirkines rupuziuku..

Atsakyti

viva, man kol kas atvirksciai :) niekas nezino kokia sena esu, visi laiko jaunute mamyte :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waiduke: 21 spalio 2016 - 12:06

Sveikutes :4u:

Nu vat kokios visos saunuoles :yahoo: :yahoo: :yahoo:Kokie grazus minusiukai :yahoo:

O as vel raudonuoju+ 0.6.

Geda.

Mergytes ,laikykite ir toliau taip puikiai. Tikiuosi,kad pavasari visos sutiksit grazios ir dailios.

O as nebetersiu temutes. Ateisiu,kai pradesiu susisneki pati su savimi. Tikiuosi,kad tai ivyks greitai :4u:

Atsakyti

Sveikutes :4u:   Nu vat kokios visos saunuoles :yahoo: :yahoo: :yahoo:Kokie grazus minusiukai :yahoo:   O as vel raudonuoju+ 0.6.   Geda.   Mergytes ,laikykite ir toliau taip puikiai. Tikiuosi,kad pavasari visos sutiksit grazios ir dailios.   O as nebetersiu temutes. Ateisiu,kai pradesiu susisneki pati su savimi. Tikiuosi,kad tai ivyks greitai :4u:  

Nepasiduok tik :4u:  neterši tikrai temos, smagu kai mūsų čia daug, su visais nupuolimais ir pakilimais  :rolleyes:

Atsakyti